Re: Hai sa-i dam foiala ! :)

Of, iata numai m-am intors de la E3 -
anul acesta sunt prezentate atatea jocuri ca nici 10% nu le mai tii minte. Cu toate estea, majoritatea lor pot fi impartite in vre-o 3-4 categorii si in cadrul lor toate jocurile arata (si sunt) mai ca la fel. Putin din ele se evidentiaza din masa.

PC e reprezentat cel mai slabut. Se vede ca piata PC-urilor nu aduce mult venit. Cele mai mari jocuri sunt cele on-line, FPS, RTS si SIM-urile.

Xbox - o multime de jocuri, insa nivelul lor lasa mult de dorit. Majoritatea jocurilor arata superb, insa nu par a fi interesante sau bine facute.

PS2 - la fel o multime de jocuri. Ele arata posibil cel mai slabut din toate platformele (ci exceptia GBA si PS1), insa sunt toate extrem de interesante. Unde mai pui ca Sony a reusit sa tina o serie de "brand names" exclusiv pe PS2. E evident ca curent PS2 e liderul pietii.

GameCube - probabil are cele mai frumoase si mai bine facute jocuri. Nici nu e de mirare, deoarece majoritatea lor is facute de insasi studiourile Nintendo. Desi consola e cea mai slabuta din cele trei, la moment ea ofera cea mai buna calitate.

Concurenta e la limita - PS2 e liderul, GameCube vine cu jocuri exceptionale, iar Xbox putin intirzie cu demonstrarea puterii sale. Insa nu cred ca situatia curenta sa dureze mai mult de vre-un an - cam atata le mai trebuie studiourilor care lucreaza pe Xbox sa atinga performanta necesara de a acoperi si GameCube si PS2. Microsoft are intentii serioase si dupa cate vad, ei se tin de cuvant si s-au angajat intr-o cursa de lunga durata. De lupta sangeroasa a preturilor nici nu mai mentionez.

Anatolie
 
Bion - ai dreptate, crearea unui joc la nivel cere foarte multa experienta. Insa e posibil si fara. Daca ai multa insistenta, atitudine profesionalista si gargauni in cap, apoi experienta vine si ea. Unica problema cu lipsa de experienta e ca proiectul se va intinde in timp. Si dat fiind ca e un proiect de amatori, consider ca asta e OK :crazy:

Pe Andrew Zabolotny il cunosc personal. E exceptional de destept si motivat baiatul. Insa nu cred ca el e unicul asa de exceptional! :D

AnimalX - ce-i cu punctul cela din regulament referitor la virsta? Online nu e. Daca virsta membrilor se limiteaza - atunci sorry, eu nu pot participa :(

Mai sunt si alte vre-o doua chestii care as vrea sa le discut cu tine, n-as vrea sa ma aventurez intr-o afacere care nu-mi este complet transparenta.

Anatolie
 
2 animal: tac JumaNji ..sau Jumaji ? ...cum vashe suna jumaji in engleza? :)
..cu limita de virsta ii drept ...ai da-o oleaca in gard ;)
 
Wai , eu nu limitez virsta , dar sa nu fie mai jos de 12 ani !
Nie malishnea mai jos de 12 nu-ni trebuie !
Acum da sa recunosc un lucru , eu am 15ani !
 
AnimalX -
Cred ca varsta nu trebuie sa fie factor in deciziile noastre. E mai important ce aport aduce fiecare memru si cat de profesionist e. Ca ai 15 ani sau 50 de ani - putin i-mi pasa, atita timp cat faci ceiea ce ai zis ca o sa faci si o faci bine. Si prin asta ma refer la oricare membru al echipei.

Anatolie
 
animal

vad ca aici sunteti numai specialisti , nu prea imi vad rostul, decat poate promovarea in ziarul ce incet se va ridica usor usor!
 
...

Ok, lume, a trecut si 1 iunie(felicitari kopkiilor :))
Ei, si acum ce mai facem...nu prea se misca projectu`..
 
deci

dupa s-a anuntat si aici acest proiect se va muta usor usor pe http://moldova.labordei.net/ asa ca deci membrii care vor sa se inregistreze pt. a continua acest proiect vor avea acum moderator pe insusi animal X care va sta cu toata bunavointa sa va asculte!
 
Back
Top