Re: Hai sa-i dam foiala ! :)

vin si eu se ppoate

Ma vin si eu in echipa voastra, ma pricep oleaca in C++ si pot fi un tester de ceva datimi un email pe doomienet@yahoo.com, si vreau nesous de mult sa particip la un astfel de proiect.

Idee:Hai jocul sa fie ceva ca Heroes Might and Magic asa ceva sau sa fie ca in counter strrike, sau mai degraba ca indiana Jones.

Scenariul: Tot un pic ca in film, doi copii gasesc o joaca si se incep a juca si le cad diferite prostii cu zarurile, si nimeresc in alta lume acolo in jungli trebuie sa treaca de diferite obstacole, si dupa citva timp ei isi dau seama ca sunt in Africa acolo indienii ii ajuta sa scape de aborigeni , dar pentru a ajunge acasa ei trebu sa ucida un tigru care controleaza timpul dar ca sa ajunga la tigrul trebu sa treaca in alt timp, dar ca sa ajunga in timpul cela trebuie sa fure niste diamante aici din greseala ei fura diamantele curcubeului si in lume nu mai exista culoare , ca sa apara culoare pe pamint ei trebu sa puie diamantele intr-un fakel mare iar acel fakel e pazit de tigru rau care trebu sa-l ucida....

Eu pot continua piana la nesfirsit ideea mea :lol: :crazy:
 
GAMERI DIN TOATE BORTILE UNITI-VA!

Iata ca intr-un sfarsit m-am decis shi eu sa-mi expun parerea in legatura cu ceea ce se vrea a face( adica un joc). N-am stat sa ma uit la toate mesajele care au venit, asha ca exista posibilitatea ca sa-l repet pe cineva.
1. www.gamasutra.com din cate stiu eu e un site foarte bun care ofera diferite posibilitati pentru gane designeri( ce-i drept ca nu m-am uitat daca e gratis sau nu)
2. Toti voi cei care v-ati hotarat sa faceti un joc( idee care imi place shi mie) aveti calitatile necesare?( programare, 3d design, lucru cu sunetul, etc)
:-? 3. cred ca cea mai buna idee pentru un joc ar fi un RPG sau un 3rd person action care sa cumuleze toate legendele, povestile, miturile, snoavele, basmele noastre populare (cred ca sunteti de acord cu mine ca povestile sunt o foarte buna sursa de inspiratie: acem monstri(scorpii, balauri, statu palma barba cot, etc) ilene cosinzene, feti frumosi, animale vorbitiare, sfinte vineri, miercuri, etc. etc. etc)
4. Ideea cam asta ar fi:
Un lord al intunericului o fura pe ileana shi fat frumos se porneste intr-o aventura sa o salveze, shi pe drum da de diferite obstacole(vezi parantezele de mai sus) shi de aici decurge actiunea
5. Intr-un asha un joc foarte importante ar fi sunetul, muzica de mediu shi dialogurile
6. Sper ca nu s-a gasit vreun "individ" care sa creada ca sunt nationalist sau nustiucum
7. Ma alatur shi eu shi sunt dispus sa-mi aplic toate cunsostintele ( lucrul cu sunetul, story-ul jocului, putin 3D design, photoshop)
8. Jocul se poate face in engleza, dar shi o versiune-patch in romana( pentru care s-ar putea coopta actori de la noi pentru dialoguri).
9. Toate astea sunt niste planuri foarte mari, pentru care trebuie depusa o munca astronomica, daca se vrea infaptuirea ideii

Gata


[/quote]
 
Tu nu doreshti sa devii membru ?
Ca vad ca ideile tale sunt bune , deshi noi deja le-am hotarat pe moldova.labordei.net !
Natalia , daca sa ma gandesc mai bine eu nu prea cred ca asha va fi !
Rog toti membrii participanti la jok de pe moldova.net sa treaca pe moldova.labordei.net doar la forumul jocul jumnaji ( daca doriti treceti de tot ) ! apstudio shi [legion] , de voi este nevoie acum !
 
pentru domienet

Chestia cu 2 copii care nimeresc intr-o alta lume "miroase" a plagiat dupa
evil twin:Cyprien's chronicles
 
Caroci gandalf , tu raspundemi odata la intrabarea pusa tie pe moldova.labordei.net odata shi atunci eu am sa-ti explic pe privat cum e toata chestia asta cu privatul !
 
Animal X: scrie-mi $i mie cum e chestia asta cu privatul ca nu prea vad sa ma scris cineva in memberlist...am idei, da nu am unde sa le expun..
 
..Oleg: daca vorbim la tema Jumanji inseamna ca vorbim despre Jumanji... :D
..Animal X: la mine la Proiecte (pe moldova.labordei.net) sunt numai 3 forumuri..chiar dupa ce am fost pus in members tot nu pot vedea forumul privat ... :crazy: :tu_mori:
 
shi

wai shi is cu visurile iestea, voi maximum shi puteti sa fasheti asta ii 3D Mario......................... :crazy: :crazy: :crazy:
 
dar

::[xupypr said:
::]..Oleg: daca vorbim la tema Jumanji inseamna ca vorbim despre Jumanji... :D
..Animal X: la mine la Proiecte (pe moldova.labordei.net) sunt numai 3 forumuri..chiar dupa ce am fost pus in members tot nu pot vedea forumul privat ... :crazy: :tu_mori:
dar s-a rezolvat am vazut!sau ma insel? :)
 
Back
Top