Sex in grup la 12 ani

maron

New Member
Trei copii, o fetiţă şi doi băieţi care par să nu aibă mai mult de 12 ani, au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în grup.
PRO TV a intrat in posesia imaginilor care circulă printre elevii unei şcoli din capitală şi a sesizat imediat poliţia. Imaginile au fost filmate de o a patra persoană, care le spune copiilor ce să facă. Din considerente lesne de înţeles, imaginile nu pot fi difuzate integral


video http://www.protv.md/stiri/social/caz-iesit-din-comun.html

Cum comentati?
 
ce sa mai comentezi....parinti iresponsabili....altceva nu am de zis...Iar cel care filmeaza si-i mai si invata ce si cum sa faca trebuie privat de libertate,sper sa aiba varsta corespunzatoare pentru a fi posibil acest lucru.Dupa mine,toti violatorii,ucigasii,pedofilii----LA ZID!!!!....monstri care nu merita sa fie iertati vreodata
 
de-acord cu tine Olga. Eu cred ca cea mai mare vina e a parintilor sau a celor ce-i supravegheaza in general. Sincer nu shtiu ce parinte poti fi sa-i pui ruj pe buze ficei de cativa ani, sa-i dai alcool celui mic ( sa guste si el). Nu concep!
 
...ce parinte poti sa fii cand iti lasi copiii in grija strainilor sau a nimanui si pleci din tara?sa fim seriosi,nu toata lumea pleaca de disperare si de saracie,nu....unii pleaca pentru ca sunt egoisti si nu le pasa decat de burta lor etc etc.... cunosc asemenea specie....egoisti fara pereche si indiferenti....de aceea se si intimpla aceste lucruri oribile.
 
copiii se jucau... dar imitau jocurile adultilor.
E vina internetului si mai ales a perversului cu camera. Curiozitatea, inocenta si jocul sunt specifice copiilor. Informatia cu care sunt infestati este vina parintilor, a societatii.
Ma intreb si eu ce parinte s-ar gandi sa-i explice unui copil de 5 ani ce inseamna sex in grup si de ce trebuie sa-l evite la aceasta varsta... Ce diferenta ar fi fost daca fetita ar fi stiut sa spuna "Nu"?
Ai zice ca n-au fost educati desul... dar perioada de timp si capacitatile mentale ale copilului.. ce educatie poti sa bagi unui copil de 5 ani in materie de principii morale si sexualitate..?
 
nu shtiu cat era joaca daca ii supraveghea unul de 13 ani...ma rog. aici nu e vb de ce poate sa inteleaga fetita de 5 ani ci de ce parinti nu au supravegheat-o?
 
desigur e vina parintilor sau a educatorilor etc, si nu doar a internetului, informatiei, lizofoafa..
ce dracu sa caute o fetitza de 5 ani singura intre cretinii ashtea?!...un copil de 5 ani nu poate fi lasat fara supraveghere.
 
Kara;214974 said:
...un copil de 5 ani nu poate fi lasat fara supraveghere.

in conditiile din Moldova totul ii posibil, nimeni nu te pedepseste in niciun fel daca lasi copilul fara suparveghere... Insa pe de alta parte, de multe ori parintii nici macar nu au posibilitatea sa-si supravegheze copiii non-stop; vina o poarta toti, incepind cu statul debil si secietatea lui bolnava...
 
Mda.. exista parinti cu serviciu, iar bone sau santinele nu reusesti sa gasesti intotdeauna.. sau nu-ti permiti intotdeauna..

Emanciparea sexuala a luat proportii mult prea mari si are consecinte nasoale.
 
fetelor nici nu vreau sa va zic de bona.

Am vazut un caz si mama era tare multumita de bona!
Fetita un an de zile si s-a scapat pe ea pipi ,afara cu copii, cand a obs i-a tras o palma "bona: o femeie zdravana, dar asha din toata puterea de a dat-o jos. Ca sa nu mai zic ca primea 1500 lei de la mama copilei si tara copilul pe jos pana la etajul 4 ca pe ea o durea spatele! Copil mic abia incepuse sa mearga.
Mai mare bataie de joc nici n-am vazut...si pt ce? ca nu mai putea sta mama acasa 1 -2 an desi situatia era ff buna. Asta e banul...si cazuri de astea sunt destule!
 
maron;214915 said:
Din considerente lesne de înţeles, imaginile nu pot fi difuzate integral



Cum comentati?

Eu nu înțeleg considerentele. Hi, hi, hi. În România circulă sute de înregistrări cu persoane care se .... Minori, maturi, sex în grup, etc... Nu înțeleg ideea. Dacă au 12 ani, pot și vor să facă sex, care e problema? Eu nu mi-am început viața sexuală la 12 ani, dar pe undeva pe aproape. Ce mi se pare mai aiurea nu e că au făcut sex, ci că au făcut sex în grup. Nu am nimic împotriva sexului în grup, dar parcă la 12 ani e cumva deplasat. La 12-14 ani, mi se pare normal să faci sex cu o persoană de sex opus care îți place. Deși ca să faci sex la 12 ani, trebuie să fii nițel cam precoce. Mi se mai pare aiurea că au filmat.
 
Back
Top