Sex pe Bani

da tu joker parca nu stii din ce revista.

morala - mai bine faci sex fara bani, doar pentru placere, iar intre timp te mai cultivi, ca da ma rog, mai nimeresti in diferite situatii, si tre sa faci fata nu doar cu pardonu...
 
bani sau nu

uite mai ce problema si-a gasit fata: daca vrei bani si asta e unica metoda prin care ii obtii, atunci ce te mai plangi? Daca nu ai dori bani, a-i facea de placere.... in orice caz, nu simpatizez...este decizia ta.
 
...cred ca nu din "murzilca" sau "umelie rucichi" :roll:


:roll: sex din placere in ziua de azi e greu de facut (pentru ambii parteneri):crazy: ....... care nu rezista il fac cu bani :wink:
 
Re: bani sau nu

Ingula said:
uite mai ce problema si-a gasit fata: daca vrei bani si asta e unica metoda prin care ii obtii, atunci ce te mai plangi? Daca nu ai dori bani, a-i facea de placere.... in orice caz, nu simpatizez...este decizia ta.

Am o suspiciune, ca cea care s-a destainuit nu intra pe acest forum :roll:
 
fully agreed! haideti sa sustinem prostituatele locale si sa le aparam drepturile la o munca "decenta".
sa le privim mai atent, s-ar putea sa gasim acolo, in stra-"funduri", chestii cu adevarat nebanuite!
 
eu citind tema, numai imi aduc aminte de un banc vechi, (il dau in original, pt ca nu-s traducator si ma tem sa nu se piarda sensu daca il traduc)
- Ну как же это случилось, что Вы, мать двоих детей, дипломированный инженер, стали валютной проституткой?!
- Не знаю, повезло, наверное...
iaca :lol:
 
avantaju oricarui om e ca are posibilitatea sa aleaga!!!
si e mare slabiciune atunci cind omul cauta responsabilul pentru nefericirile lui...parafrazind putsin o piesa de-a Angelicai Varum, afirm :"vseo v nashih rukah!"...iaca asha!
 
tre de hotarit, ce este mai important: sexu' sau banii?! :P cu toate ca in ultimul timp lumea nu mai ia seama la aceasta :(
 
Mel, eu cred ca (nu pe bani) e "teajelo" pana cand iti convingi partenera, da pe urma merge ca pe unt :lol:
 
eu ma intreb cum ati privi voi la situatia respectiva daca societatea noastra ar fi condusa de femei, unde toate femeile ar fi carturare, cu acces nelimitat la cunostinte, posturi, studii etc. si barbatii ar fi invers, cam asa cum sunt femeile in societatea contemporana?

de asta eu zic ca mai bine ca fetele/femeile sa se gandeasca ce fac si sa nu se planga, da sa puna mana pe... studii si sa fie tratate ca egale, sa nu existe situatii, asa descrise mai sus...
 
nu shtiu despre ce viatsa vorbitsi voi. Absolut toate fetele pe care le cunosc sunt mai inteligente decyt barbatsii shi nu ajung la situatsia de a cershi dragoste/sex sau de a o capata pe bani :ciupos:
 
snoopy said:
nu shtiu despre ce viatsa vorbitsi voi. Absolut toate fetele pe care le cunosc sunt mai inteligente decyt barbatsii

tz-tz-tz, itsi retragi afirmatsia sau tre sa itsi demonstram ca nu ai argumente ca sa demonstrezi veridicitatea spuselor tale? ;)

hint: e putsin probabil ca ai facut teste de inteligentza la toate fetele pe care le cunoshti, shi plus la asta e shi mai putsin probabil ca _toate_ ele sa fie mai inteligente ca _totsi_ barbatsii :)
 
Back
Top