SOLANA vine la Chisinau!

vali

New Member
Vizită fulger la Chişinău:

Secretarul General al Consiliului UE, Javier Solana, vine azi în Moldova

Javier Solana, Secretarul General al Consiliului Uniunii Europene, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova, azi, 24 aprilie.


Anunţul a fost făcut de către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, care a anunţat că oficialul european se va întîlni cu Vladimir Voronin. Este de menţionat faptul că secretarul general a cerut să se întâlnească şi cu liderii opoziţiei.
 
Hmm...Nush de unde ai luat citatul, dar pe hotnews.ro zice chiar ca:
"Solana a conditionat insa venirea sa in R.Moldova. Oficialul a cerut ca inainte de intrevederea cu presedintele in exercitiu Vladimir Voronin, sa discute cu liderii celor trei partide de opozitie, Vlad Filat, Mihai Ghimpu si Serafim Urechean, informeaza surse din cadrul organizatiei europene."
Macar asta de-ar fi baiat-baiat, sa nu se lase shpaguit, ca treaba pare smokinita cu ajutorul din partea UE...dar sa nu dezamagim, eu sunt un optimist si nu cred ca zarurile sunt complet jucate...
Nu cred ca se pot trece cu vederea si uita cu timpul toate atrocitatile comise... Cel putin poporul intreg daca si-a data seama, tot e realizat primul pas si nu e decat o kestiune de de timp, nu? Si la urma urmei exista un D-zeu pt . toti si dreptatea va iesi la iveala inevitabil...

Si iata ce zice pe jurnaltv.md:
Liderii de opoziţie i-au prezentat oficialului european probe care demonstrează că alegerile au fost fraudate. De asemenea, opoziţia i-a demonstrat lui Javier Solana că guvernarea comunistă a dispus aplicarea torturii faţă de tinerii care au participat la protestele din 7 aprilie.

Dreptate pt. toti!
 
In locul vostru, nu mi-as pune prea multe sperante in Solana si adunatura lui eurocrata. Europenii nu sunt cunoscuti pentru fermitate ori principialism.
 
Back
Top