Top Forum

BetterDayz

New Member
Patzani,.. facetzi un top al celor mai importante forumuri din MD nu conteaza de limba romana sau rusa...Care ar fi cele mai populare?
 
Am in vedere forumuri din Moldova...si nu cu 134 utilizatori inregistrati...forumuri populare cu cel putin 1000 iuzveri ...ca Moldova.net\forum.md\chat.md...i tak dalee...
 
In Moldova forumuri cu peste 1000 de useri is numai trei: moldova.net :) , forum.md, chat.md. Atit! Moldova nu-i asa de mare ca sa nu poti gasi singur forumuri.
 
Forumuri cu 1000 de useri activi in md inca nu's si mult timp n'o sa fie...daca luam in consideratie ca pe moldova.net - maximum 50 useri activi :crazy: si pe celalte inca si mai putin
 
1)Moldova.net
2)forum.md
3)chat.md
4)forum.planetamoldova.net

Cam asta ar fi topul...credeam ca mai e ceva...oricum pentru MD e bine si asa...


------------
Forumuri cu 1000 de useri activi in md inca nu's si mult timp n'o sa fie...daca luam in consideratie ca pe moldova.net - maximum 50 useri activi si pe celalte inca si mai putin
------------
Yo am dzis 1000 inregistrati, dar daca tu vrei sa-mi dai exemplu de un forum in tot CyberWorld-ul cu 1000 de iuzveri activi, chiar te rog...Nu cred ca exista asa ceva..
 
http://forum.eloffice.com/ (forumul unuei reviste dedicata lumii virutale care a murit cu vre-o 2 ani in ruma.. Forumul pare sa fie inca viu(peste 800 de useri registrati))
http://moldova.nsa4u.com (forumul canalului irc #Moldova, peste 400 de useri, peste 8000 de mesaje.. Vestita prin categoria "relatii sexuale", cea mai mare de pe acel forum :)

Acestea sunt cele mai mari din cite imi aduc eo aminte..
 
Back
Top