total overkill [bl00d memories]

madwolf

the whimsical aviator
in memoria vechilor timpuri cand statem la sculeanca si cand in frigider nu mai incapea bere care intens era adusa cu caldarea de la oprire.....blood (cine mai are documente de pret de tipul astora, va rog tixiti aici)

3 pictures.
1. BRAIN (julix) vs EU [the fallen]
2. CRYPT (aka D++) vs EU [madwolf]. recent.
3. RADIUM ( :lol: ) vs EU [the fallen]

brain.jpg


d++.jpg


radium.jpg




<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: madwolf pe 2001-04-24 17:41 ]</font>
 
cit de cit jucel m-o antrenat, asha ca sa cautam canistra cu napalm! :lol:
oricum scorul nu va fi foarte... insa merita :smile:

_________________
signature.jpg



<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: radium pe 2001-04-25 13:08 ]</font>
 
jucel daca observi pe prima imagine are 'putine' probleme...asa ca ar fi cazul sa te apuci de antrenament....vezi poate ma surprinzi :lol:
 
eeeeee nu nu! thorax (jucel) joaca destul de nice in ultimul timp :grin:
Insa asha dori chiar sa joc cu baiatul cara l-o foshnit pe autorul jocului :lol:
 
Madwolf-urel nu fi atat de sigur ,ca multa apa shi sange so scurs pe strazile chishinaului de cand nu am avut noi o "shvatka" asha ca eu nu voi fi ceva de tip
silent lamb:).....orgamizam
 
abia astept sa vad cu ce termina discutia asta in realitate...eu nu zic nika, in blood is total trup...dar ma rog sa vedem deci...
 
ps. daca tii minte o fost O DATA cand eu ma imbatasem si maxian mo intrecut la scor pe o bucata mica de timp, dar considerind ca picul eu vs crypt e recent, observi diferenta :lol:
 
mie imi plac baietii care au o parere buna despre sine :smile:
ajuta pina la momentul in care stau intr-un colt si viziuneaza un roi de napalmuri indreptate spre ei.....nowhere to run :evil:
 
eeeeeeeee lasa ca din gura suntem buni tots
:smile: sa speram ca cheptu va tine :smile:!!!
in rest succes,,,data trecuta tu ai motivat ca tipa nu ai avut timp shi camp sa vedem shi ai sa zici tu acum..........:0 Hirk
la ziurelu tau he he !
 
thoraxel, nu spune tu de altii, ca singur te-ai schimbat cu tatu.
sincer sa-ti spun am ramas dezamajit dupa ponturile din iarna si inca si asele cu emailu...
 
Ia ti rog madwolf-el nu discuta cu mine de parca ash fi cucuietu!!!!!... shi nu uita de unde ai pornit ....am pornit impreuna shi cred ca divergentse de tipu ista nu tre sa existe shi aere care infla orezu din cheptu de tip unde am ajuns ,eu cred ca nu tre aplicate pe oamenii aproape ...dar ca eu am zis de mail
asta te rog sa nu te dispere asha de tare ca singur ai spus ca poti aplica F8 pe orice mesaj de acolo (ca sa cureti mailu eventual) dar shi in alte actiuni ... de tip neuroshocked!!!!!!!! :sad:
...pe curand

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Thorax pe 2001-04-29 11:06 ]</font>
 
eu te-as sfatui sa citesti inca de vo 20 de ori emailu ca vadca mozgurelu tau no perceput informatia cum trebu. eu am zis ca pot sa resetez tot contul ca sa nu ai nimic nu am zis ca ma bag sa sterg mesajele.
dune are shell pe forlangs si el poate sa confirme ca eu nu ma ocup nishodata cu prostii. (daca esti cointeresat ar shi more than willing sa iti demonstrez)

iar despre restu si ai scris tu, eu nu am idee dispri si tu vorghesti. nie ini pare ca eu nu am vorbit despre sini si unde o ajiuns.
 
Back
Top