"Transnistrizarea" Basarabiei Planul diabolic al Rusiei naziste

Matihu Capac

New Member
Rusia nazistă îşi pune în aplicare planurile sale oribile de a sugruma poporul român din Basarabia şi de a lichida identitatea românească din acest spaţiu. După 1 ianuarie 2007 poporul român de pe cele două maluri de Prut face parte din două tabere antagoniste: UE şi CSI. R. Moldova se află izolată între ele, ori izolarea presupune şi distrugere, la o intersecţie de interese. Sărăcia o îndeamnă să se orienteze spre Vest. Iar drumul ei spre Vest trece prin România, lucru inacceptabil pentru Voronin..
Eu îl înţeleg pe comunistul Voronin – dânsul îşi face datoria sa de patriot rus nazist. Pentru care interesele poporului român din Basarabia nu intră în calcul. Voronin racolat de Rusia are un scop de o trăsătură nazistă rusească evidentă de a izola poporul român din Basarabia de restul lumii.
Opinia publică ştia încă din luna noiembrie 2006 că există un acord secret între nazistul Putin şi comunistul Voronin de reglementare a problemei Transnistriei, în schimbul deblocării exportului de vinuri către Federaţia Rusă. Adică: libertate contra vin.
Sau acest Putin se autoîntitulează cel mai democrat din democraţi, adică mai catolic decât Papa, sau e mai « DE-MAO-CRAT » de însăşi birocraţii săi.
În declaraţiile sale, preşedintele Federaţiei Ruse nazistul Putin tratează Transnistria ca pe o parte a teritoriului său (în maniera-i hitleristă cunoscută). El propune soluţii, pe care ulterior tot el le aprobă. La summitul CSI din 10 iunie nazistul Putin va semna un acord bilateral cu privire la Transnistria, elaborat de naziştii ruşi, şi care va fi contrasemnat de comunistul Voronin.
Acest acord va constitui de facto federalizarea R. Moldova. Iar mai exact – transnistrizarea spaţiului de până la Prut, adică până la graniţele cu Uniunea Europeană şi NATO. Asta ar însemna pierderea definitivă a independenţei R. Moldova şi, implicit, moartea ei ca stat.
Astfel, după 10 iunie R. Moldova ca căpăta un alt statut. Acesta este Planul diabolic al Rusiei naziste
Respectiva înţelegere dintre nazistul Putin şi Voronin a fost încheiată încă la 29 noiembrie 2006, dată după care R. Moldova şi-a reorientat brusc politica externă spre Est, dar, cum a spus Voronin, fără ca să abandoneze orientarea proeuropeană. Lucruri care se bat cap în cap. Atunci a fost pus la cale acest plan numit de analişti „Kozak-2", care ar lega definitiv Republica Moldova de Rusia nazistă. Timpul pe care i l-a oferit nazistul Putin lui Voronin – din noiembrie a trecut jumătate de an – a fost rezervat, bănuiesc, anume acelei consultări populare, obligatorii în acest caz.
Dar Voronin nu s-a folosit de această ofertă, pentru că el se teme de rezultatele unui eventual referendum: s-ar putea ca poporul R. Moldova să nu fie convins să renunţe atât de lesne la propria libertate.
La 10 iunie nazistul Putin şi Voronin vor să prezinte opiniei publice, UE, instanţelor internaţionale, intenţia de federalizare a R. Moldova, ca pe un fapt împlinit.
Astfel, R. Moldova va reveni de unde nici n-a plecat: în sfera de interese a Rusiei naziste. Şi din neocolonie a fostului imperiu nazist se va transforma într-o veritabilă colonie.
E o conspiraţie, făcută nu doar pe la spatele naţiunii noastre, ci şi pe la spatele U.E., politicii ei de vecinătate, gestul fiind unul nu atât contra R. Moldova, cât împotriva U.E., NATO, României.
Conform acestui acord nazistul Smirnov şi echipa sa, îşi vor muta capitala la Chişinău, devenind adevăraţii stăpâni ai R. Moldova, securitatea transnistriană, adică rusească nazistă, o va substitui treptat pe cea moldovenească, posturile-cheie vor fi deţinute de persoane influente de la Tiraspol, iar trupele ruseşti naziste vor rămâne aici pentru totdeauna.
Acest acord secret care urma să fie supus unor dezbateri publice va deveni o realitate, sfidând interesele R. Moldova.
Voinţa populară va fi substituită de semnătura lui V. Voronin. Iar asta şi din motiv că demult V. Voronin s-a identificat cu statul.
Opţiunea sa proeuropeană a devenit până la urmă un balon de săpun, o minciună. Voronin nu a promovat nici o reformă democratică, care să fie luată în calcul de instanţele europene, nu a depus o Cerere de Aderare la U.E., lucru pe care l-a făcut Societatea Civilă, reprezentată de F.D.R.M., cu semnăturile a peste 200 000 de cetăţeni, care consideră că viitorul R. Moldova nu poate fi decât unul european.
Părerea nazistului Zubakov, adjunct al secretarului Consiliului de Securitate al F. Ruse, că federalizarea R. Moldova ar fi unica soluţie a rezolvării conflictului transnistrian nu este una personală, ea exprimă tendinţele expansioniste naziste ale Federaţiei Ruse care doreşte să reconstituie URSS, pornind de la Moldova. Cu deosebirea că R. Moldova nu va mai fi o republică unională, ca până în 1991, ci o „gubernie" rusească, un fel de Auswitz nazist rusesc unde românii basarabeni vor fi ţinuţi în barăci şi trimişi la crematoriu.
Iar însăşi existenţa Transnistriei – această fâşie de pământ dintre Moldova şi Ucraina – are un singur scop: ea urmează să facă imposibilă aderarea noastră la UE şi NATO, aşa cum la începutul anilor '90 urma să împiedice unirea noastră cu România. De altfel creatura aceasta Transnistria – a fost opera nazismului rusesc de cea mai înaltă clasă. Moscova vrea statut de neutralitate militară pentru Moldova, dar fără ca să-şi retragă trupele de pe teritoriul ei. Nu de pe teritoriul Transnistriei, cum zice nazistul Zubakov, ci de pe teritoriul de est al R. Moldova. întregului teritoriu al R. Moldova. Fraţilor, aceasta este esenţa diplomaţiei ruseşti naziste.
Voronin recunoaşte că cheia soluţionării problemei transnistriene nu se află la Tiraspol, ci la Moscova. De aceea clubul formatului 5 + 2 de negocieri, s-a transformat în clubul formatului 1 + 1, în care Moscova propune, iar Chişinăul acceptă. Semnarea acordului Putin-Voronin va face imposibilă aderarea R. Moldova la U.E. în următoarea sută de ani.
Care sunt soluţiile?
Voronin ar trebui convins ca pe 10 iunie să stea acasă şi să nu se deplaseze la Sankt-Petersburg sau, dacă se duce, să nu-şi pună semnătura sub acest acord umilitor.
Urmează să ceară mai întâi retragerea trupelor ruseşti naziste, ca o condiţie de bază a negocierilor cu Moscova şi Tiraspolul. Şi să pună la dispoziţia opiniei publice proiectul de acord, pregătit de Moscova, care să fie supus unor dezbateri naţionale şi unor expertize internaţionale.
E necesară, de asemenea, lărgirea formatului de negocieri 5 + 2 până la 6 + 2, din care să facă parte şi România, exclusă din acest format în 1992, la insistenţa Tiraspolului.
În acelaşi context, părerea mea este că nazistul Smirnov şi ortacii săi urmează a fi judecaţi de către Tribunalul de la Haga ca şi Miloşevici, şi nu puşi în fruntea statului Republica Moldova. Lucru care, sper, ca până la urmă se va şi întâmpla.
Rusia nazistă are în vedere distrugerea noastră ca naţiune în Basarabia şi instaurarea unui stat manciurian care să taie orice aspiraţii proeuropene ale altor popoare. Faptul că noi românii suntem folosiţi ca pe o cârpă în interesele ruşilor nazişti, demonstrează întregii lumi adevărata FAŢĂ a acestei Rusii, un stat nazist cu mască « democratică » falsă şi mucegăită.
 
Andolino;186892 said:
+10 ... am şi eu aceeaşi părere ... la naiba cu Voronin, Smirnov şi Putin ...

Incredibil, tu chiar ai citit tot textul cela? Si eu care credeam ca exista texte necitite de nimeni:)
 
am citit si eu titlul... dar imi parea ca planul e de fapt de "transnistrizare" a Romaniei
; - )
 
udar;186957 said:
am citit si eu titlul... dar imi parea ca planul e de fapt de "transnistrizare" a Romaniei
; - )
Matihu Capac, are dreptate.

La ruşi chiar există o sectă nazistă ... cu însemne naziste, cu ritualuri naziste, cu ideologie nazistă. În multe cazuri de omoruri pe teritoriul FR ale persoanelor străine de altă culoare decât albă sunt implicaţi anume membrii acestei secte.
Poate Matihu Capac a exagerat în privinţa ponderii acestei ideologii în rândul populaţiei, dar faptul că ruşii sunt cei mai naţionalişti dintre popoarele lumii este un adevăr ... vedeţi şi diferitele dovezi ... problema monumentelor din statele baltice ar fi ultimul de precizat în acest sens.
Apropo şi pe www.chat.md ... un forum cică a "moldovenilor" rusificaţi ... majoritatea discuţiilor se poarte despre FR ... naţionalismul rusesc nu are hotare ... militant, tu ştii foarte bine acest lucru ... şi în loc de a-l blama pe autorul acestui subiect ar fi mai bine să te alături argumentelor ... mai ales că te declari un "militant" ... cred că un militant antirus, anticomunist şi antifascist.
 
militant;186920 said:
Textul de sus e scris de vre-un candidat la primari de Costiujeni?
Militant, daca esti orb in toate ce se intampla in jurul nostru, nu incerca sa fii un erou de doi bani al emancipării naţionale, Che Gevarra te-ar blama pentru ideile tale. Citeşte textul "Rusia nazista" de pe acest forum si vei avea altă părere. Totuşi eu consider că "trebuie să tragă cineva clopotele" altfel vom fi trataţi ca nişte surzi şi orbi.
 
Când se crea Germania nazistă in perioada interbelică, toate statele lumii o făceau pe "niznaiul", se făceau pacte, tratate, se interpreta nazismul ca pe un bun necesar adus omenirii. Cu părere de rău istoria se repetă, important e să înţelegi în profunzime acele lucruri şi realităţi care se petrec în Rusia, dacă vom fi orbi, vom deveni victimele nepăsării noastre. Deoarece nazismul din Rusia este promovat sub cu totul altă formă specifică rusească, ce duce în eroare lumea de adevăratele intenţii ale acesteia, va fi poate prea târziu in a estompa aceasta ciumă.
Observaţi orice element caracteristic, care sa produs în spaţiu şi timp; începând de la declaraţii ale oficialilor cu iz nazist şi terminând cu faptele măreţe ce au loc pe teritoriul Rusiei, epurare fizică şi culturală ale cecenilor, şi a altor popare.
Spuneţi-mi care lider din lume în zilele noastre ameninţă cu declaraţii tâmpite că ţintele pentru rachetele sale nucleare sunt oraşele Europei, asta poate să o zică doar un descreierat nazist cum este Putin şi toată gaşca sa de alienaţi mintal de la Moscova. Nu văd nici o deosebire între declaraţiile extremismului islamist al lui Ahmadinejad şi a lui nazistul de Putin. Ori lumea este distrusă de astfel de declaraţii.
 
Andolino;187001 said:
Matihu Capac, are dreptate.

La ruşi chiar există o sectă nazistă ... cu însemne naziste, cu ritualuri naziste, cu ideologie nazistă. În multe cazuri de omoruri pe teritoriul FR ale persoanelor străine de altă culoare decât albă sunt implicaţi anume membrii acestei secte.
Poate Matihu Capac a exagerat în privinţa ponderii acestei ideologii în rândul populaţiei, dar faptul că ruşii sunt cei mai naţionalişti dintre popoarele lumii este un adevăr ... vedeţi şi diferitele dovezi ... problema monumentelor din statele baltice ar fi ultimul de precizat în acest sens.
Apropo şi pe www.chat.md ... un forum cică a "moldovenilor" rusificaţi ... majoritatea discuţiilor se poarte despre FR ... naţionalismul rusesc nu are hotare ... militant, tu ştii foarte bine acest lucru ... şi în loc de a-l blama pe autorul acestui subiect ar fi mai bine să te alături argumentelor ... mai ales că te declari un "militant" ... cred că un militant antirus, anticomunist şi antifascist.
Ce fel de atitudine are acest simbol neonazist rusesc, va fi liber de cine? de ceceni, osetini, georgieni, problema e gravă
 
Back
Top