Vanga a prezis - in 2010 va fi al 3-lea razboi mondial

Ca să prezici viitorul e necesar să cunoşti excelent trecutul pentru a calcula tendinţele mişcării întregului sistem. Spre exemplu dacă eu ştiu că baba Manea are vacă pă pot prezice că baba manea v-a bea lapte aproape tot parcursul vieţii sale! :) Deci o prezicere corectă ar fi una foarte bine argumentată şi bazată pe evenimentele din crecut.

Majoritatea prezicerilor pesimiste pe net au scopul de a influienţa societatea, de obicei pentru a consuma mai multe produse. Ştiing că moare curînd omul caută să trăiască cu ziua de azi.

E cam aceiashi ca şi religia care ţine sub control un grup de oameni în baza fricii acestpra că v-or trăi după moarte în iad.

Afirm că adevărul e global - e în minţile fiecăruia din noi. Războiul informaţional însă - e prezent aici şi azi!

Principiul lui e simplu: resursele naturale sunt cheia bunastarii. Elita de azi le posedă cu mai mult de 75%. Internetul a mărit fluxul informaţional între membrii societăţii şi adevărul iese la iveală. Posedînd resurse enorme "elita" e capabilă la eforturi enorme în a menţine adevărul ascuns.

Acest fapt explică noutăţile, filmele şi emisiunile TV buimacitoare care tind a dezinforma omenirea. Explică hibernarea procesului de dezvoltare economico-tehnologice. Explică prezicirile naive ale lui Vanda şi Manda...

E necesar de a aduce mai multe detalii? Sau aveţi altă viziune?
 
Razboaie mondiale gen atac cu armate nu mai exista asa ceva in zilele noastre(exceptie extremul orient).Acum este lupta economica exemplu gazele rusesti.Daca rusu ne inchide gazele ramanem fara caldura.Trebuie sa platim cat ne impune dobitocul ala.Simplu.
 
dor007, ai dreptate, dar ia zi daca si eu am sau nu;

Nimeni nu poate sa prezica nici peste 1 secunda, nu mai vorbim de 1 an sau peste un mileniu.

Toti smecherii ce fac preziceri, se bazeaza ca in cadrul populatiei exista un procentaj foarte mare de dobitoci care ii vor crede; tarotisti, ghicitori, astrologi, etc, toti ar trebui sa ajunga la zdup sau in campuri de munca in folosul societatii pe care vor s-o prade.

Smecherul de Nostradamus, de exemplu, cunostea omul bine istorie si vazuse ca omenirea creaza din cand in cand tari puternice, care cresc prin faptul ca fura de la cei ce-i colonizeaza, materie prima, aur, vite, carbune, etc.
La un moment, dat toate tarile le poarta pica si colonialistii, intr-un final cad in flacari.
Nostradamus era un tip inteligent; stia ca Capitalismul creeaza inegalitati ce se adancesc, se fura, se creaza imperii, se fac aliante, incepe razboi mai mult sau mai putin mondial si regulile se cam schimba radical dupa terminarea razboiului.
Nostradamus a vazut ca proprietatea privata si cea de Stat creaza tot timpul tensiuni si razboaie, istoria se repeta tot timpul, caci proprietatea sociala - unica ce ar putea aduce stabilitatea definitiva - e greu sa se faca simtita; bogatii au armata si politia de partea lor si le este intotdeauna usor sa impiedice instaurarea de catre popor a proprietatii sociale. Nostradamus stia si asta.

Al 3 lea razboi... toate sint asezate pentru ca el sa inceapa; NATO a inconjurat Rusia, acum a inceput iar sa taie si sa spanzure in America de Sud, mai are de intrat in Ukraina si in ziua urmatoare poate ataca Rusia, caci va pune mana pe aeroporturile ucrainiene, de fortele sale armate si se va situa la 400 km de Moscova.
Din Afganistan va putea impiedica ca Pekinul sa ajute Moscova si viceversa si daca reuseste sa rupa alianta asta [china+rusia+india, eventual] pe care o vom numi "nuclear+manpower", atunci a castigat razboiul.

Am niste cunostinte de geografie, politica, istorie, istorie militara, tehnologie militara, comert, macroeconomie... si pot sa prezic. Normal.

Eu prezic ca al 3 lea poate incepe oricand.
 
De acord ca e foarte shi foarte complicat de a prezice ceva, de aia shi cind cineva prezice ceva e foarte shi foarte suspicios de al crede. Pentru ca odata ce prezicerea e argumentata - nu o mai numeshte nimeni prezicere ci o numeshte plan, sau model al situatiei, sau calcul. Spre exemplu un Business Plan ar fi un exemplu al prezicerii, numai ca Vanda citeshte concluzia businessplanului ei. Banca itzi va da credit doar in baza concluziei, cica "in 2020 profitul nostru v-a fi de 10 000 tone de aur :)"?

Razboiul 3 e in toi. Armele difera!

Ce e un razboi? Multzi ar spune cind se impushca shi se ucid oameni...
Eu ashi spune - cind se impart resursele intre omanei.
Africa moare de foame - nu e nevoie sa tragi in ei.
Gripa porcina, pasareasca :) - nu e oare arma biologica efectiva?
Religiile nu sunt arme idiologice care blocheaza accesul la arma suprema - adavarul?
Primim noi credite in EURO shi DOLARI la dreapta shi la stinga iar Bancile NATIONALE (cu litere mari sa se vada clar a cui e banca) iau procente mult mai mari pentru propria valuta decit pentru EURO, de la insashi posesorii ei - copii noshti v-or plati scump pentru asta!

Nu suntem oare noi soldati in ziua de azi luptind pentru resurse? Vede cineva adversarul???
 
Te gresesti rau de tot tacu, de ce Nostradamus a spus si ziua in cara va incepe si sfirsi razboiul, eu stiu sigur ca sunt oameni care stiu 100% viitorul!!!!!!!!
 
trebuie sa mai asteptam....
excelenta sa Ahmadinajan are probleme de productie....
dar poate 2011...ce ziceti e bine ?sau maxim 2012 ca trebuie sa lichideze si opozitia...si sunt cam multi...!!!???
 
abbu;223209 said:
trebuie sa mai asteptam....
excelenta sa Ahmadinajan are probleme de productie....
dar poate 2011...ce ziceti e bine ?sau maxim 2012 ca trebuie sa lichideze si opozitia...si sunt cam multi...!!!???

Eu nu prea cred ca Ahmadinejad poate sa porneasca asa ceva, poate invers, daca Iranul va fi atacat sa iasa taraboi mare.
Iranul pe cine sa atace si din ce cauza, ei abia au grija de patratica lor, nu le mai trebuia alte teritorii, nu le ajunge cit scandal au in tara? Am fost si prin Iran dar nu mi s-a parut asa de strict cum spune lumea, E mai restrictiv intradevar dar in materie de strictete cred ca Sauditii sunt mult mai avansati.
Alt focar poate fi India deoarece tensiunile etnice, religioase si intre clasele sociale sunt foarte mari acolo. Circa 30% din teritoriu nu este controlat de guvernul lor federal ci de diversi rebeli. E poibil ca in cazul in care se simte amenintat guvernul sa faca un fel de diversiune si sa incite la ura pe baza religioasa iar mai apoi conflictul sa degenereze prin interventia Pakistanului si Iranului, asta tragand NATO in conflict, se baga China sa ajute comunistii si... trai pe plai!
Fereasca Dumnezeu!
 
cipslim;223218 said:
Eu nu prea cred ca Ahmadinejad poate sa porneasca asa ceva, poate invers, daca Iranul va fi atacat sa iasa taraboi mare.

cat p=aci sa te cred...daca nu m-as gandi ca la ce naiba ii trebuie bombe atomice...???
ca sa se apere daca e atacat ? adica sa le explodeze la el in curte peste atacatori...sa se sinucida..cu alte cuvinte???

ma bate asa un gand ca poate nu-i plac picturile de la palatul papal sau statuile goale si vrea sa le acopere cu moloz...

cred ca trebuie sa citesti mai mult si mai ales printre randuri,chiar si aici pe forum.
 
Pai nu au bombe, au sa aiba capacitatea de a creea boambe. Deterrent se cheama, adica am bomba, nu ma mai ataca nimeni ca le e frica de mine. Nu este un echipament ofensiv dar asigura pace pe timp indelungat detinatorului. Toata lumea stie ca asta urmareste.
Englezoii au gresit cel mai mult acolo, daca nu erau ei acuma era democratie in tara aia si erau cam la fel ca turcii de dezvoltati daca nu mai mult. Si acuma il pupa in cur pe Sah ca era cel mai bun si mai drept dintre persi cand ala era o marioneta ignoranta fara sira spinarii. Sahului ar trebui sa-i faca Ahmadinejad statuie ca daca nu era un mare prost nu aveau nici ei ce cauta in politica.
Acuma e problema cu Yemen. Din cauza ca Sauditii au probleme cu siitii au gasit urgent centre de teroristi in Yemen. Si o sa se faca in curind legatura intre al Qoaie-da si siiti cum s-a facut intre 911 si Iraq.
Mai tii minte cind era razboiul si ziceau ca Sadam este ascuns de iranieni :)) si ministrul lor de externe era sa ramina catatonic cand a auzit ce fel de minciuni pot sa scorneasca astia?
Asa e politica in zona asta, toate evenimentele trebuie folosite impotriva cuiva. Daca ii urasc asa de mult pe americani ar trebui sa vinda in Euro petrolul si i-au inchis pe americani. Problema e ca si englezoii, potaia americanilor din europa le tin partea si mai nou si Franta oarecum.

Politica e o curva. Insa o curva foarte frumoasa si atragatoare :D.
 
cipslim...
traieste tu cu iluziile astea...au mai incercat si altii si s-au ales cu razboi mondial....
la punctul ultim sa pare ca ai dreptate,daca politica ti-a sucit asa mintile...
 
we da de ce cele mai mari preziceri se zice dupa ce moare cel care le nascoceste O_O :| :D ;) ?!?!?!?!?!?!?!?
Sink de ce de asa reclama pt asemenea "preziceri", de ce sunt cointeresa-ti rusiii de prezicirele Vangai ?!?!?!
POLITICA, POLITICA, POITICA!!!!
(pin in 2009 nimeni n-a stiut ca va fi al 3 lea razoi mondial :confused: sh tat era ghine, ce sa skimbat acum ? (probabil balanta marelor poteri in lume ;) ))
 
Dupa parerea mea..aceste preziciri sunt in mare parte reale..deoarece pina acum toate prezicerile acestei batrine sau indeplinit..chiar azi pentru prima oara am aflat toate prezicerile ei..si dupa cum am vazut diferenta de pareri..As vrea sa adaug opinia mea in privinta faptului ca "Data la care mori NU te face mai fericit"..sunt de alta parere...azi dupa cele aflate..ce se va intimpla in 2010 Noiembrie si in 2011 vreau mult sa-mi schimb modul de viata,parerea fata de toti si totul din jur,,Imi dau seama cum asa vrea sami petrec aceasta viata,sau cel putin o mica parte din ea...cit mi-a ramas...Omul pretueste ceea ce are si intelege cit de bogat este doar atunci cind apare primejdia sa piarda aceasta avere,,,avere nu financiara, ci sufleteasca,parinti,frate,prieteni.!Imaginativa pentru un moment chiar daca nu crezi in aceste preziceri ca ele sunt reale,si traieste viata fara a risipi vrio clipa,vriun minut!Pentru a nu regreta mai apoi ca nu ai crezut in acea prezicere!Da,am abia 15 si daca se vor avea loc aceste preziciri,iar eu sunt sigura in asta 99,9% eu voi sti bine la acel moment ca am reusit sa spun TE IUBESC!Tuturor celor apropiati!Mai am multe de spus si as dori daca aveti placerea sa comunic pe aceasta tema!Adresativa,skype:erhandaniela1!pupici!
 
Profetii renumiti ai omenirii au declarat ca nici chiar ei nu au informatii despre SFIRSILTUL VIETII PE PAMINT,CI DOAR UNICUL D-ZEU;
nici un alt pamintean nu are posibilitatea de-a prevedea aceste mistere,atita timp cit cei selectati de insusi Allah,Unicul D-zeu nu cunosteau aceste informatii......
Pacea Lui Allah asupra tuturor ,profetilor !
 
MoonaSdm;223748 said:
Profetii renumiti ai omenirii au declarat ca nici chiar ei nu au informatii despre SFIRSILTUL VIETII PE PAMINT,CI DOAR UNICUL D-ZEU;

m-ai convins....mintenas ma inscriu in audienta, poate imi sopteste ceva....
iau si lana cu mine sa tricotez ceva.
nu vi cu mine???
 
MoonaSdm;223748 said:
Profetii renumiti ai omenirii au declarat ca nici chiar ei nu au informatii despre SFIRSILTUL VIETII PE PAMINT,CI DOAR UNICUL D-ZEU;
nici un alt pamintean nu are posibilitatea de-a prevedea aceste mistere,atita timp cit cei selectati de insusi Allah,Unicul D-zeu nu cunosteau aceste informatii......
Pacea Lui Allah asupra tuturor ,profetilor !

chiar in halul asta de lipsita de personalitate,de coloana vertebrala,de dependenta totala de un mit,de obtuza si defetista esti...?

ma sperie ce poate face religia din om....
o papusa,o marioneta,un robot gata sa il trimiti sa se omoare fara probleme....

slava domnului ca nu au fost oameni ca tine in istorie -caci azi nu aveam nici hartia,nici roata,nici focul,nu mergeai cu autobuzul si nu aprindeai lumina de la un buton.
stateai in cort,mancai fructe si ciuperci si te imbracai...................
eeeeeeeeeeeeeeee.....!!!!!!!!!
aici e aici .....cu ce te imbracai...????????
iti acopereai parul cu frunze de papusoi...???
 
abbu, nu stiu de ce dar sunt sigur ca nu oameni ca tine au descoperit hartia si roata :)
te indemn inca o data sa te limitezi la subforumuri Psihologie, Sara pe deal sau Offtopic.


Daniela, sunt deacord cu sora Moona ca nimeni nu stie nu numai cand o sa fie sfarsitul vietii pe pamant dar nici nimeni nu stie cand va veni sfarsitul propriei sale vieti. Nimeni afara de Atotstiutorul Dumnezeu. Convingerea aceasta ne inspira Sfantul Coran care ne spune:

"Numai la Allah se afla cunoasterea Ceasului. El face sa coboare ploaia imbelsugata si El stie ce se afla in pantece. Nici un suflet nu stie ce va dobandi maine si nici un suflet nu stie in care [loc de pe] pamant va muri. Allah este Atoatestiutor si Binestiutor."
(Sfantul Qur'an, sura Luqman, traducerea sensurilor, 31:34)

Insa crezi oare ca e atat de important sa stii cand anume vei muri? Cert este ca totii vom muri tarziu sau devreme, fii linistita de asta, moartea este unicul lucru cert ce se va intampla cu noi in viitor in viata aceasta. Nu este cert daca vei termina liceul, nu este cert daca te vei casatori, nu este cert daca vei avea copii, nu este cert daca vei trai pana la adanci batraneti, insa este cert ca vei muri, tarziu sau devreme, poate in anul 2011, poate in 2075, sa-ti dea Dumnezeu multi ani sanatosi si sa te calauzeasca in viata. Reiesind din aceasta certitudine ca tarziu sau devreme noi toti vom muri (si nu conteaza cand, maine sau peste 50 ani, este important desi nu e usor sa traim fiecare zi ca fiind ultima) sunt in mare parte deacord cu ce zici mai departe:


Daniela..;223743 said:
......vreau mult sa-mi schimb modul de viata,parerea fata de toti si totul din jur,,Imi dau seama cum asa vrea sami petrec aceasta viata,sau cel putin o mica parte din ea...cit mi-a ramas...Omul pretueste ceea ce are si intelege cit de bogat este doar atunci cind apare primejdia sa piarda aceasta avere,,,avere nu financiara, ci sufleteasca,parinti,frate,prieteni.!Imaginativa pentru un moment chiar daca nu crezi in aceste preziceri ca ele sunt reale,si traieste viata fara a risipi vrio clipa,vriun minut!Pentru a nu regreta mai apoi ca nu ai crezut in acea prezicere!.......

As schimba numai cuvantul "prezicere" cu "certitudine", certitudine ca vom muri...
 
Back
Top