Vladimir Filat "Lansez un proiect politic modern"

myajia

New Member
http://www.filat2007.md/blog/

DECLARAŢIE

Pe data de 13 septembrie, în cadrul Consiliului Politic al Partidului Democrat, am anunţat decizia de a ieşi din rândurile acestui partid şi de a lansa un nou proiect politic. Întrucât decizia mea a fost comentată de mass-media şi de lumea politică din Republica Moldova, dând naştere la numeroase comentarii, speculaţii şi chiar la atacuri nefondate, am considerat că este necesar să vin în faţa dumneavoastră şi a cetăţenilor Republicii Moldova cu detalii care să facă bine înţeles gestul meu.

Am fost membru al Partidului Democrat timp de zece ani, adică de la înfiinţarea sa, în toată această perioadă punându-mă în slujba acestei formaţiuni politice cu capacitatea mea de muncă şi contribuind activ la consolidarea sa pe scena politică a Republicii Moldova. Am ajuns însă acum, în momentul în care trebuie să recunosc că nu mă mai simt reprezentat de Partidul Democrat, că principiile pe care mi le-am asumat la intrarea în viaţa politica nu mai corespund cu cele după care este condus PDM şi că nu mai pot fi de acord cu modul în care se iau deciziile în acest partid.

... http://www.filat2007.md/blog/

Vladimir Filat
 
Asta se chiama bred!
Filat se vede ca nu a putut imparti banii, si cind a dorit sa devina presedinte, Diacov ia dat un sut in fund, iar ca sa iasa frumos, se duce la timp de la locul unde a inceput sa se hraneasca ca "animal politic " cum spunea cineva.
cred ca RM are deajuns oameni care vor,"cu adevarat " binele societatii :) asta nui serios.
Inca un partid cu 1% la votare.ei poate 2%.
moldova continua sa se dezvolte politic :)
 
HKBD, da-mi voie sa te intristez, partidul asta nu a fost "gandit" pt 2%, te asigur. 2% nu se numeste politica, ci ... .

Start!
 
Vorbe, vorbe shi iar vorbe...

Daca chiar yi pasa numai de imagine s-ar fi unit cu cei care deja au trecut de "start". Da de ce sa se ymparta el cu altzii cand poate AVEA(shi la propriu shi la figurat) totul de unul singur! :D
 
Daca sa analizam rezultatele alegerilor locale, putem constata urmatoarea statistica, ca cei care a crescut procentual a fost PPCD si PDM, comunistii in scadere, AMN cit de cit cnstant, cine vrea cifre sa le ia de pe la statistici. Acum in acest pas al lui Filat eu vad codita lui Markusha, "Marele conspirator" Tkaciuc, care face reaba de papusar. Pe filiera dreapta PPCD a crescut cu cca 2% dar acest segment nu afecteaza in nici un fel electoratul comunist, pe de alta parte adica stanga, a crescut subdtantial PDM, ceea ce deranjeaza. Deci ce ar rezulta din acesta situatie? doar un singur lucru, scindarea partidului, discreditarea lui in rindul populatiei si rezultatul final PD mai mic ca niciodata!
Imi venea sa rid cind s-a afirmat ca toata organizatia de tineret, practic a parasit partidul, vrio 40 din 57. mare tragedie.pai ce astai organizatie de tineret alcatuita din 57 de oameni din intreada tara? dar pentru presa sna zgomotos"toata organizatia".
Constat un singur lucru, comunistii au in spate un semit deloc prost, care stie sa faca valuri atunci cind este necesar. A inceput cu "Baiat bun - baiat rau" Voronin - Lupu acum continua seria cu dezbinarea "celor mai inversunati aparatori ai poporului"prostimii" dornica de o maare schimbare".
Filat din pacate face acum nici mai mult nici mai putin un joc murdar al comunistilor!
 
myajia;197943 said:
HKBD, da-mi voie sa te intristez, partidul asta nu a fost "gandit" pt 2%, te asigur. 2% nu se numeste politica, ci ... .

Start!

Imi place sinceritatea naiva pe care o exprimi! am fost si eu cindva la inceput de cale...

Succes :)
 
HKBD, recunosc ca poate avatarul meu insipra naivitate (in comparatie cu "gravitatea ta" ... drapel ...text :( care imi provoaca emotii negative in tara mea), dar ... l-a inceput de cale am fost si eu, acum bine mersi, am trecut de inceputuri.

Ne intoarcem la politica basarabeana. "Analiza" ta desigur e profunda, dar atat de deplasata! "Acum in acest pas al lui Filat eu vad codita lui Markusha, "Marele conspirator" Tkaciuc" ... s.a. ... from your message - NO Comment, esti geniu, de altfel ca si multi alti analisti politici de la noi. Dar nu ma obosesc sa scriu mult, mai bine te las sa urmaresti singur ce se va intampla, pentru ca mai apoi sa intelegi aberatiile tale de pe MOLDOVA.net draga NKBD. (Ne iubim patria nu doar pentru ca e a noastra...)
 
Deci fac o analiza profunda prin a indruga aberatii! Fie nu ma supar! cred ca iti dai seama de ce am luat acest Avatar, pentru ca iti creaza emotia cuvenita, deci mi-am atins scopul...
Iar naivitatea ta, sper sa nu degenereze in deziluzie, ci sa ramana in continuare la fel de energizanta, care o intrevad prin cuvintele afirmate, iar Avatarul, na, nici nu mi-a atras atentia...

P.S.
Inca odata iti doresc Succes... si inca ceva, indiferent de apucaturile liderului, sa nu renunti la idealuri, imi placea cindva un cintec despre infringere adevarata si vis... :)
 
cu putisna inteligentsa ai admite ka ratingul PD a crescut datorita persoanelor concrete - in kazul Chisinaului - Vlad Filat.
Kiar krezi ca numele Diacov mai atrage pe cineva?

E normal sa vrei sa ieshi din umbra kuiva atunci kind shtii ka potsi face ceva intradevar, shi ka eshti doar tras in urma.

E aberant sa diskreditezi fara a pricepe makar minimum.
Hai, te intorci in topic in 2009, mai recalculezi creshterile shi scaderile shi atunci vii ku argumente konkrete, nu ku prostii.

pin atunci mergi shi kritika partide de gen patria-rodina-ravnopravie-nushtiuce si pe cele kare nu au akumulat nici jumate din kite nume au pe liste.
 
Ma baiete,dar tu stii ca Filat la timpul sau a platit 100.000 dolari ca sa devina ministru...de unde un copchil pute sa ajunga asa de repede la putere...asta intrebare si-au pus-o multi...si tu daca esti Filat sau unul din simpatizantii ...n-am ce-ti face asa a fost ...si acum mai este...Filat nu-i primul si nu e ultimul...acum si un politist sa devii trebuie sa dai mita !!!
 
Hidrocentrala;204268 said:
Ma baiete,dar tu stii ca Filat la timpul sau a platit 100.000 dolari ca sa devina ministru...de unde un copchil pute sa ajunga asa de repede la putere...asta intrebare si-au pus-o multi...si tu daca esti Filat sau unul din simpatizantii ...n-am ce-ti face asa a fost ...si acum mai este...Filat nu-i primul si nu e ultimul...acum si un politist sa devii trebuie sa dai mita !!!

erai tu acela kare a primit 100.000? sau erai intermediar? sau shtii doar sa askultsi atent PR-ul negru shi sa imprashtii vestea?
 
care proiect politic?
oameni buni, ne vom numi tovarasi inca cel putin 4 ani dupa 2009...
filat, ca şi chirtoacă, au priză doar la publicul chişinăuian. aşa că privind prin prisma anului 2009, proiectul politic modern al lui filat= varză. cel mai mare sprijin îl va obţine lupu, târlev.
oamenii de rind nu fac deosebirea intre PePeCeDă, PSDă, PCRMă, PeLe ... ei văd doar voronin, târlev, chirtoacă, diacov, roşca şi alţi hmîri.
 
Back
Top