Voronin presedinte din nou

unde-s simpatizantii ppcd-ului, anume acele persoane, care doar pe parcursul campaniei electorale au strigat in gura mare ppcd!
Spun asta deoarece tot ei ar trebui sa fie aici ca strige la fel de tare ca ppcd-ul a facut cum trebuie si sa opreasca acest val "al tradarii" :wink:
 
BETON!!!

[cenzurat]
DE LA MODERATOR: te rog sa nu mai postezi aici chestii de genul acesta. Este deajuns sa pui link-ul.

Cinva, se simte tare...tare prost. Rosca, NESIMTITUL, io lovit drept in ... "punga". Ei nu numai Rosca, dar si fostii lor aliati. Sarmanii... :(
Sarmanul Serafim Alexandrovici :( . L-as sfatui sa se duca la ei sa se consoleze

http://www.olvia.idknet.com/ol19-04-05.htm

СЕРАФИМ УРЕКЯН: «ВСЕ ЕЩЕ ТОЛЬКО НАЧИНАЕТСЯ»
http://www.olvia.idknet.com/ol17-04-05.htm

Uniunea_Muncii a lui Sima ( :wink: ) scria pentru PR
Clar, ca totul namai incepe, tov. Urekianov! Pregatiti-va un avocat bun, loturile de pamant nu fug in ... Siberia! Pregatiti toate tichetele de drum, de la benzinarii, de la baruri si restaurante. Contractele cu "voluntarii" implicati in campania electorala. Bandaj, sau chiar 2, unul pentru Vladimir Vladimirovici, ca mai pleaca si Mentila de la voi degraba, ca se umple deja si cupa rabdarii la Braghis, ca "crysha" lui pasat nu va va lasa asha de usor sa scapati - Din cauza D-stra a picat la prnae, Vouis si scoteti-l.
Va apreciez( :wink: ) pentru fidelitate( :wink: )!!! Cu riscul sa stai urmatorii ani la racoare, daca veti fi naiv ca Pasat si necalculat ca acel caruia si-i pastrati fidelitate(Am in vedere ca in caz de.. puteti sa va urcati oliaka mai tarziu in avion si ..."Vsio rebiata. Kina ne budet!"). Doar EL o sa va tie, poate ca, "crysha", el e , pana ce, atotputernicul. Electoratul ce v-a votat nare atytia $$$$$$$$$$$ sa va scoata din belia, cu atyt mai mult, ca daca nici Ciubaiz nu i-a avut pentru "prietenul" D-voastra, aveti de gandit....
De fapt v-am vazut la ProTV, spunand, ca o sa conlucrati cu toate fractiunele...dar atunci cum ramane cu fidelitatea?
Grea intrebare. Cred ca numai Constantin Tanase de la "gazeta 'Ti'n'Pul*"
poate sa raspunda! - :D
Cele 22 conditii. D-le Urekianov, abonativa la Tempo, nu la Moldcellul oranj care nu Va va da nimic, o sa beneficiati de srviciul Clip/Clear, adica o sa Va functioneze normal "apredeliteliu", ca asa tot declarati aiurea ca cele 22 ba is conditii, ba visuri, ba capricii, ba comanda lui Putina.
Nu Va disperati, macar cineva pe lumea asta va sustine si cred in contibuare ca sunteti "Оппозиционный молдавский лидер ...", de fapt ca si prietenul D-voastr Yanucovichi.
 
Are dreaptate moderatorul

Are deplina dreptate moderatorul, in loc sa pui tot felul de compuneri, mai pune si tu oleaca bascanul in functiune...
 
Roshca nu s-a bagat in gasca lui Voronin! Mai degraba Voronin, Diacov shi Serebrian au acceptat ideile lui Rosca si au luat un drum proeuropean.
Cutoate ca nu le place dar vor merge inainte si vor face ce le va spune Rosca. De data aceasta ei nu au alt drum decit drumul spre Europa.
Va rog nu-l mai birfiti pe omul acesta, Rosca stie ce face! Spre deosebire de alti politicieni el face politica de 18 ani shi stie mai bine ce, cind shi cum sa faca! A mai demonstrato inca odata ca e pentru popor shi nu de dragul politicii! [/u][/i]
 
Roscatu said:
Cutoate ca nu le place dar vor merge inainte si vor face ce le va spune Rosca.[/u][/i]
:hahaha: :hahaha: :hahaha: dupa Roscatu, Rosca este politicianul care are cel mai dur si respecat cuvant. Baietu coboara putin pe pamant. Daca Voronin opteaza pentru integrare europeana si va face ceva in directia asta, atunci nicicum ascultandu-l pe Iura
 
ciofu said:
Roscatu said:
Cutoate ca nu le place dar vor merge inainte si vor face ce le va spune Rosca.[/u][/i]
:hahaha: :hahaha: :hahaha: dupa Roscatu, Rosca este politicianul care are cel mai dur si respecat cuvant. Baietu coboara putin pe pamant. Daca Voronin opteaza pentru integrare europeana si va face ceva in directia asta, atunci nicicum ascultandu-l pe Iura
alta e treaba cand cine e defapt domnul Rosca?!
 
Interesant, ce post va detine Rosca pentru sustinerea lui Voronin? Am auzit ca dumnealui a declarat ca nu se da inlaturi daca lar inainta ca al 2lea vice-speaker al Parlamentului.
In ciuda faptului ca Rosca si Voronin poate au aceiasi viziune pe plan extern, totusi ei nu vad viitorul moldovei in acelasi fel. N-am nimic impotriva la o coalitie pentru a concentra eforturile in slujba tarii bla bla bla...dar e clar ca aceasta coalitie nui durabila. Pariez ca la urmatoarele decizii importante intreprinse de putere, fiecare va merge pe calea sa, asa ca adio coalitie si cooperare dintre PPCD si partidul de guvernamint. si Buna dimineata confruntarile.

:crazy:
 
Mai, voi chiar umblati cu problemele voastre minore si tulburati mintile la ceilalti - gata, este Presedinte pro-european care a intors spatele Rusiei, ce ceapa masii mai vreti, la treaba - sint pronleme mai grave ca ale voastre - Franta nu vrea sa voteze Constitutia UE, si asta inseamna ca UE intra intr-o criza foarte grava cu consecinte si pentru intrarea Moldovei pe mai tirziu.
 
Franta nu vrea sa voteze Constitutia din cauza neincrederei catre guvernul lui Raffarin si compania, si deoarece francezii is socialisti si comunisti si filozofi marxisti. Pentru ei orce libertate economica e neo-liberalism, iar piata si bursa e cel mai mare dusman al proletarului :)) [ de unde refuzul directivei Bolkestein]

Chiar as vrea sa voteze impotriva. Vor vedea toti ca cei mai comunisti din europa nui moldova da anume franta...pe urma toti se dumeresk...owo mai exista in europa comunisti...

Da astai alta istorie, o mica paranteza, care socot eu ca nu afecteaza la moment Moldova nici cum.
 
"deoarece francezii is socialisti si comunisti si filozofi marxisti" - tu ai pus asa serios mina pe o vre-un tratat despre comunisme ? Francezii sint niste conservatori, niste "râleurs" (mofturosi), "grevisti", niciodata satisfacuti, orgoliosi si alintati. Toate aceste calificate impreuna si ii imping spre "NON à la Constitution", putainde mèrde. Nu are nimic cu comunismul. Acuma daca Franta spune NON, apoi asta-i fiasco totale ; pentru a intra in vigoare Noua Constitutie trebuie sa fie votata de toatele state OUI, daca unul spune NON, nu intra in vigoare. Chiraque ar trebui "sa o treaca" prin procedura de alternativa - adica sa fie votata de Sénat et Assemblée Nationale cu 2/3 din voturi - nu i-mi mai aduc aminte ce articol din Constitutie prevede.

Ce inseamna sa dai "poporului" prea multe drepturi ; Tehnocratie ii trebuie Europei nu ...
 
Sirb said:
nu i-mi mai aduc aminte ce articol din Constitutie prevede.

Ma Sirbule ma, ma doare sufletul (si ochii) cind pe cineva scriind "i-mi". Ar fi bine sa stii ca in limba romana formele "imi", "iti", "isi", samd se ortografiaza fara cratima. Sper ca nu tre sa explic si de ce.
 
Back
Top