Arabi in Chisinau

Status
Not open for further replies.
clopot said:
Mircea Kaag scrie adevar. Dar un pic dur si neinteligent. Dar poate asa-i stilul. In orice caz, sarcazmul e la nivel.

"adevar neinteligent", mai pe romaneste tampenii.
 
Apropo, variantele de raspuns sunt formulate intr-un mod care manipuleaza rezultatele pollului. Cu ce ocazie opusul lui "Sunt impotriva. Este un fenomen negativ." este "Vreau mai multi."?
 
In opinia mea Mircea asta ii cam dus cu pluta.
Nu trebuie sa fii un specialist in religii sa-ti dau deama de ura lui impotriva musulmanilor.Bate apa in piua cu aceleasi citate ,special alese sa arate "nedreptatea si cruzimea musulmanilor"Nu-ti irosi timpul degeaba ,oamenii inca pot citit si trage concluzii de unii singuri,nu au nevoie de materia ta cenusie sa le dai "mura`n gura"
Si parca tot tu ai postat undeva ceva de genul "o femeie este considerata ca un bun,precum caii etc..."Si ca "marturia unui barbat este cit a doua femei"
Ei atunci am sa-ti sugerez tie daca ti se pare ca femeia este la statut de cal,cind vei avea nevoie de doi martori sa-ti iei doi cai :D ,daca e unul si acelasi lucru.
 
blue lagune: din experienta mea si din concluziile mele iti spun ce mi-o placut cel mai tare la arabii sau turcii din Romania sau Bulgaria: au ei ceva care se maninca si e gustos care se numeste Kebab, in bulgaria se numea Doner Kebab, in romania Shaorma sau Shaurma (sau asa ceva). O aparut si in chisinau... Mai in scurt e ceva gustos alcatuit dintr-o lipie si carne de pui si inca legume si sosuri. Ai ceva informatii despre asta ?
 
de-acord sa revenim la arabii nostri.
Iaca in citeva locuri din Chisinau o aparut Kebab-house-uri si se vinde acolo ceva gustos care se numeste shaorma sau shaurma sau kebab ?
Eu ceapa n-o pot suferi asa ca intotdeuna comand "fara ceapa", adica cu de toate dar fara ceapa.
Sa va spun ce reprezinta acest kebab:
1. O lipie (din faina?)
2. in lipie: carne de pui, cartofi prajiti, castraveti, rosii
3. sosuri.
Mai in scurt in afara de carne si cartofi mai sint salate/legume si sosuri la alegere si totul e pus in acea lipie si e foarte gustos !
Kebab rulez!
Asta-i tot ce stiu eu despre arabii din chisinau deocamdata.
Mai povestiti si voi.
 
cit despre mine...

GroSSu said:
Dupa c^te eu shtiu KeBaBu ^i mincare armeneasca ... dar o sa verific precis.



...eu sunt ve-ge-ta-ri-an, adica lacto-ovo-vegetarian(pap lapte si oua), si chebaburile nu ma ademenesc nici de cum. Nimic rau in asta, adica, vorba ceia, mincarea unuia e otrava altuia...
pofta buna la chebab.
 
Dar revenind la kebabu nostru: eu de-acum stiu vreo 3 kebab-house-uri in chisinau unde poti cumpara shaurma/shaorma... In germania am inteles ca se chiama "Dner Kebab"
Ma enerveaza ca sint si locuri in care nu este "boia", un fel de praf rosu (ardei iuti uscati si maruntiti?)... Se adauga daca doresti sa fie mai iute... Asta pentru acei care iubesc sa fie iute asa ca mine :D
KEBAB RULEZ !!!
 
Un specialist mi-o spus ca kebabu e o mincare general orientala (nu are bashtina) dar in fiecare tzara se face altfel .... mie imi place cel mai mult cel armenesc (ii mai mare shi intzegi ca ai mincat ceva dupa unu ... :P )
Da shi arabii au a lor ... da el ii mai mic .. tipa un fel de mititei (dupa marime :lol: )
 
In Austria turcii au deschis la aproape fiecare colt kebab-house-uri..
La inceput imi placuse foarte mult, acum mai maninc, insa rar..
 
Grossu: imi spui si mie vreun loc in Chisinau in care se vinde kebab armenesc?
Si nu-s deloc "mititei" kebaburile arabilor aici in chisinau cel putin. Is tot asa de mari ca kebaburile turcilor din Romania de ex.
Natalia: daca te-ai saturat de kebab incearca de-acum altceva (de ex: pizza, burgeri) pina o sa-ti vina din nou pofta de kebab turcesc... Mie foarte tare imi place cind mi-i foame...
 
Han Solo said:
Natalia: daca te-ai saturat de kebab incearca de-acum altceva (de ex: pizza, burgeri) pina o sa-ti vina din nou pofta de kebab turcesc... Mie foarte tare imi place cind mi-i foame...
Am impresia ca crezi ca am 2 luni de la nastere.. :lol:
Pizza mincam si inainte de a veni in Austria, si o iubesc si acum .. :P
Iaca cu burgerii nu ma prea impac.. :crazy:
 
Da di ce nu s-ar deskide un forum despre m^ncare ca oamenii di aici sunt asha de flam^nzi ca au ajuns sa vorbeasca despre m^ncare la forumu dedicat POLITICA :lol:
 
cele mai bune chebaburi shi yn general mancare orientala este la Belyi Lebedi pe Albishoara, bucatarie azerbaijana.
 
asa discutie...

bai, baieti, da voua nu va pare ca aceasta glasuieste sentimentul de inferior cand spuneti ca arabii va domina. prin ce va domina?

- prin faptul ca sunt uniti? exemplu de urmat de cei indignati
- au mai multi bani? aceasta nu este interzis indigenilor
- sunt mai coerenti? oricine din indigeni poate purta aceasta haina
- marita fetele din chisinau? si bine fac daca bastinasii nu stiu ce trebuie si cand trebuie sa faca. asta e un instinct biologic - femela alege partenerul cel mai bun si cel mai potrivit, incearca mai multi si tot il accepta pe cel mai bun. poanta care treb invatata din aceasta ordine de idei este faptul ca ele aleg 'genele rezistente'... sad but true. mai inainte era asa ca by default padrugele se luau cu localnicii, dar asta za neimeniem lucshego... inseamna ca au trecut acele vremi...
 
zorzonel said:
- marita fetele din chisinau? si bine fac daca bastinasii nu stiu ce trebuie si cand trebuie sa faca. asta e un instinct biologic - femela alege partenerul cel mai bun si cel mai potrivit, incearca mai multi si tot il accepta pe cel mai bun. poanta care treb invatata din aceasta ordine de idei este faptul ca ele aleg 'genele rezistente'... sad but true. mai inainte era asa ca by default padrugele se luau cu localnicii, dar asta za neimeniem lucshego... inseamna ca au trecut acele vremi...
Aici nu arabii is de vina.
In general despre comportamentul fetelor din moldova, de ce se incurca tinerele fete cu strainii plini de bani (si nu numai cu straini, principalu bani sa aiba), de ce e atit de simplu sa-ti bagi pyla intr-o p.izda daca ai cu ce s-o platesti, despre moldovence-prostitushe si de ce pot fi fetele atit de kyrve cind vine vorba de barbati cu bani trebuie deschisa o alta tema despre kyrve.
S-a mai spus: cu cit provine dintr-o familie saraca si e mai frumoasa/sexy, cu atit inclinatiile sint mai kyrvaresti atita timp cit are cine s-o incurajeze in aceasta privinta... ca e vorba si de arabi cu bani?
Eu nu acuz acesti barbati. Dar nici n-o sa ma incurc vreodata cu una fytyta de arabi sau vapshe fytyta. Asa ca lasa-le naibii de tyrfe. Daca voi avea parte de o tzelka atragatoare de 15-18 ani care sa fiu sigur ca e tzelka voi fi multumit... Daca voi observa ca incepe sa-si schimbe comportamentul si vrea sa inceapa sa se incurce cu alti masculi o trimit in toate bortile. In tot cazul eu voi fi acela care cistiga. Ii fur nevinovatia si tot eu o lepad daca incepe sa se incurce cu altii... Iaca asa... cit despre p.izdele care s-au incurcat vreodata cu arabi sau cu orice alti straini sau ne-straini sau bykalani cu bani sau fara... da-le nafig... nu trebuiesc ele la nimeni. Nu va lasati prostiti. Veti avea numai de pierdut.
 
Nu Zorzon, arabii ne ingrijoreaza prin faptul ca se comporta ca... rusnacii : nu vor sa se adapteze rinduielilor tarii care i-a primit, isi impun obiceiurile, ne ffreaca la la minte cu credinta lor de trei lulele (precum rusnacii au incercat cu ideologia lor velicorusa), etc.

Sociologic vorbind, arabetii prezinta toate caracteristicile unui factor destabilizator, lucru pe care l-au inteles, cam tirziu, belgienii, francezii, britanicii.

Cit despre incoerenta, incoerent esti tu, care te pronunti impotriva imperialismului cultural rus insa accepti cu bucile desfacute impertinenta si infumurarea urmasilor lui Mahomet. :-?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top