ce pot face doi indragostiti cand sunt impreuna?

zopiryon said:
daca doi indragostiti sunt impreuna, deja le este interesant, ca asa este natura relatii lor
si de ce atunci se despart fiindca totul e OK nu nu cred
 
zorzonel said:
snoopy, shtii shi zymbet s-o lunjit pe fizionomia me, cand am vazut mesaga ta, rigla de un metru numai bine ave sa :D incapa de la coltul drept la cel stang al gurii nele...

da shi ma rog? nu tsi-au placut metodele mele de a petrece timpul yn pereche? ei, nu shtiu... atyta timp cyt sunt fascinata shi yndragostita peste urechi de persoana respectiva, nu prea conteaza ce fac cu el, important e s-o fac cu el. cynd exista dorintsa permanenta (chiar de dimineatsa cynd te trezeshti) de a te yntylni cyt mai repede cu persoana iubita fara a te gyndi ce vetsi face cynd va vetsi yntylni, deja nu-tsi mai batsi capul cu chestiile complementare relatsiei, ci pur shi simplu traieshti yn esentsa ei :ciupos:
 
Probabil daca ai fi baiat ti-ai face griji mai mari ce sa faci cu persoana iubita :wink: . Ti-ai face "temele" intotdeauna acasa ca atunci gand te intalnesti cu acea persoana totul sa fie fine. Cel putin eu asa fac.

In rest e bine ceea ce ai scris.
 
care teme pentru acasa?
atunci cind planifici ceva doar pentru ea, are sansa sa iasa nasol
eu tot timpul fac lucrurile care imi plac mie, si din cauza ca sint multe si ma implic mult, fata are de unde alege si pina la urma se molipseste si ea.
tot ce facem pare a avea loc intimplator, e ca si cum altcineva ar avea grija de relatie. si atunci inevitabil intra in scena Destinul :)
si cind se intimpla asta e semn ca se naste o iubire mare, si totul in jur devine decor. e peroada aia cind nimic altceva nu mai conteaza, cind nu exista reguli, bariere. cind lucrurile si oamenii prind viata doar daca cei doi indragostiti isi opresc privirea asupra lor.
pina si intre cei doi, cu cit se depersonalizeaza mai mult, cu atit iubirea/relatia/contopirea pare mai deplina. de parca ati fi creat impreuna o singura persoana. de aia poate uneori ai tendinta sa cumperi doar un bilet la film, concert sau tren si sa astepti sa va lase pe amindoi inauntru.
la un moment dat se intimpla ca trebuie sa alegi intre a te desparti sau a continua cu o relatie mediocra (care de cele mai multe ori se cheama casnicie :D). daca cei doi se "casatoresc" incep sa apara din ce in ce mai multe situatii cind TREBUIE sa faci unele lucruri in care nu se reflecta iubirea ta. de aceea poate cele mai multe "iubiri mari" se termina cu o despartire. prefer sa traiesc singur intre iubiri adevarate si sa nu le transform in casnicii in care ajungi sa-ti inseli nevasta pentru ca nu mai e cum a fost inainte (nici nu cred ca e posibil sa traiesti o iubire la intensitate maxima douazeci de ani), sau iti zici ca iubirea de la inceput a fost doar o etapa, un moft al tineretii. in cel mai rau caz, pur si simplu uiti cit de mult v-ati iubit, iar asta e un fel de moarte. jalnica.
cind alegi iubirea ca mod de viata ai toate sansele sa fii mai mult singur decit cu cineva.
ca si cum ai trai pe o corabie aflata pe o planeta fata continente, o sfera imensa de apa presarata cu citeva insule exotice, la care ajungi din intimplare pentru ca intr-o seara din disperare ai mincat singura harta a planetei.
 
flo said:
......................
........................
............. prefer sa traiesc singur intre iubiri adevarate si sa nu le transform in .................
.............cind alegi iubirea ca mod de viata ai toate sansele sa fii mai mult singur decit cu cineva.
ca si cum ai trai pe o corabie aflata pe o planeta fata continente, o sfera imensa de apa presarata cu citeva insule exotice, la care ajungi din intimplare pentru ca intr-o seara din disperare ai mincat singura harta a planetei
.
mi-a plcaut formularea foarte mult :) :) :)
 
Sa stii ca mi-a placut si mie ce-ai scris flo, si te sustin in chestia asta.
In special "cind alegi iubirea ca mod de viata ai toate sansele sa fii mai mult singur decit cu cineva. "
 
Ok ok, e frumos ceea ce zici flo dar cam asta ramane, o exprimare artistica, nu stiu cat de valoroasa se poate dovedi expunerea in practica. Si nu cred ca ti-ai dori sa fii singur, adica sa ramai singur. Mai bine mai rau decat deloc (sau te-am inteles eu gresit?).

De multe ori confundam realitatea cu arta, cu aceasta idee a romantismului. Hai ca toate isi au locul lor in viata dar acel romantism exagerat mie personal mi se pare o prostie. Tre sa stii cand sa fii romantic si cand sa rentii de la aceste lucruri.

Sa citesti o carte despre viata cuiva nu e aceeasi cu a o trai. Asa ca eu consider acest mesaj unul frumos dar nu foarte obiectiv.

Ah da, apropo de teme..ce-am vrut sa zic? Pai incepand de la alegerea unor locuri unde vei iesi seara pana la psihanaliza relatiei.
 
chiar bine zici piggie, mai ca am inceput a fi hipnotizat de eseul lui flo, a reusit nitel, dar iata ca trebuie sa fii si rational putin. din experienta proprie, prosapata.

ieri telefonez sotiei si ii spun sa mergem acasa, seara dupa lucru, impreuna. la care ea imi zice ca sta la bere cu o prietena a ei. bine, zic, hai ca vin si eu. am venit. am baut un efes. au mai venit niste colege de ale sotiei. am stat la masa, ca de obicei am glumit si am facut glume, ca sa ne simtim bine. morala urmeaza la finele mesajului...

dupa ce am mai luat bere si am mai povestit, ele se pornesc sa-si cumpere cizme de iarna. dar n-a fost sa fie... langa new yourk le zic la toate - ia haideti la bowling, sau ce, fara razgavorcikuri in stroi... am mers, am jucat o ora, ne-am distrat, ne-am simtit bine, i-am facut pe ceilalti sa se simta bine...

ei bine, ne-am si dus acasa, eu cu sotia si fetele pe la casele lor

morala - ca sa fie ceva dupa ce te casatoresti trebue sa tii cont de urmatoarele
- sa fii imprevizibil si spontan, sporadic - asta adauga puncte la iubirea care a fost 'la inceputuri'
- sa faci pe cei din jur sa se simta bine, si sa nu consideri ca o obligatie ci ca o placere
- ia incercati si vedeti cat de frumos iese

maine va povestesc ce au vorbit azi colegele sotiei la serviciu despre seara de ieri
 
`Nightwish` said:
se duk yn CitronCafe sau yn Black Elephant shy se pupa :D

da.......... :oops:
icon_shy.gif
si fac in shiuda la alti oameni......... :crazy:
skiss.gif
458.gif
:crazy:
 
Back
Top