Ce se intimple cu fetele noaste ?

ele nu fac bani,ele se prostitueaza,diferenta e foarte mare.Pacat,ca noi,studentii din Occident,veniti din Est suntem etichetati negativ din cauza unor stricate !
 
Eli:
nu cred ca fetele sunt stricate pentru aceea ca incearca sa supravietuiasca.. si daca ai fost mai norocos prin ati gasi un loc la universitate in occident, nu inseamna ca restul sunt tonti, retardati si niste stricati!!
 
Sunt multe feluri de a supravietui...nu cred ca vre-una la care te referi murea eminamente de foame acasa
 
Multe pleca din naivitate, daca atsi citit vreodata anuntsurile din Makler vetsi intselege de ce spun asta. Si nu sunt de acord cu afirmatsia ca sunt niste stricate-sunt doar niste fiintse foarte naive.
 
90% pleaca din disperare ? ce inseamna disperare? ce inseamna saracie ? Nu am auzit pana acum de basarabean mort de foame...
Intre tarlaua ce trebuie prasita acasa in sat si trotuarul de pe malul Tibrului sau Bosforului (in functie de posibilitati) ele prefera a doua varianta
 
Lukas, tu parca nu stii realitatea in MD. Tu ce nu stii cum se traieste in MD?
Crede-ma ca ele nu se duc ca le place sa faca asta.
 
Eu am avut ocazia sa vorbesc cu multe fete din MD, RO, HUN, RUS in baruri, night cluburi din diferite tari si nu am intalnit nici una sa zica ca ii place ce face...
 
Ce sa zic...fiecare curva are povestea ei "trista"...ca si hotul pe care daca il prinzi asupra faptului iti va spune ca moare de foame...ca face un lucru oribil dar nu are incotro.
 
e adevarat ca anunturile din "Makler" sunt demult cunoscute ce fete vizeaza si daca ele spun ca au fost prinse intr-o capcana e minciuna pura,caci de ani intregi se stie ca ceea ce e scris in acest ziar e departe de adevarul roz care li se propune fetelor.Si nu trebuie sa le cautam motive,ELE STIU foarte bine la ce se pornesc,ca nu suntem la inceputul anilor '90 cind de-abia fenomenul lua amploare.Nici una nu o sa-ti vina aici din saracie,ele vin la bani grei facuti intr-un minim de timp si platesc singure naivitatea lor + prostia,caci nu o sa ma convinga nimeni ca o fata cu studii superioare o sa se porneasca la drumu' mare sa faca striptease !
 
aici nu e vorba cine si cit e de destept,si cind spun "prostia" in cazul fetelor astea,ma refer la prostia omeneasca si nimic mai mult.Acum nu inteleg ce ai impotriva fetelor de la tara ??! Doar nu ai sa spui ca doar fetele de la tara merg peste hotare sa se prostitueze ?! ca esti departe de adevar !
 
Si inteleg bine ce ai tu in vedere.
Nu ma anin de fetele de la tara, tocmai ca mi-i jele de dansele; ce viata au ele la tara. Si asa cum traiesc greu, si inca naive sunt.
 
De fapt am avut si eu ocazia da cunosc cateva fete de care mentsionase ciofu. Asta vara la Praga am cunoscut cateva domnisoare din RM care se ocupau cu prostitutzia in strip-club. Ele au zis ca nu o fac din motiv ca mureau de foame. Ele nu doreau sa existe si sa supravietzuiasca ci sa traiasca viatza din plin. Si de ce nu? Xek, de fericire ca au intilnit pe cineva 'de-acasa' mi-o oferit si 'free ride' :ciupos:
Numarul jertfelor acestui sistem este minim. Majoritatea absoluta constientizeaza din timp la ce se pornesc si ce vor din aceasta afacere.
Asa, ca un apropo, tu Eli nu cumva invetsi in strainatate pentru ca sa traiesti o viatza din plin si nu sa supravietzuiesti doar? :wink:

Tolerantsa si :naroc: !

-Andrei.
 
daca ma voi trezi intr-o zi undeva in Europa de Vest si inca fara bani am sa ma apuc de streapt. E o treaba si asta. Si nu intseleg de unde atata desprets fatsa de fetitsele care danseaza in kilotzei?
 
mersi pentru propunere, dar inca sunt in MD si pentru viitorul apropiat nu am planuri "artistice".
 
Back
Top