Gay parade

Status
Not open for further replies.
da-mi exemplu de mesaj frumos scris de unul din "tabara" cealalta. Eu am raspuns urat, pentru ca mi s-a scris urat.

"spune ce faci tu mai bine decat mine care sunt poponar."
stiu sa fac cocktail-uri bune, sa trag cu arma, sa cant la chitara, fac si thai-box, citesc mult (nu prea mai am timp din cauza invataturii). si mai stiu.

adrenalina, daca eu am suparat pe cineva si i-am provocat zguduiri profund tulburatoare, cenzureaza toate mesajele mele, sterge-le, si lasa-le pe alea care ii apara pe homosexuali. asa, ca sa mai intre lumea si sa zica (cacofonie intentionata) ca Moldova e o tara a homosexualilor, si sa vina toti homosexualii damnati din toate tarile, sa se stabileasca la noi cu traiul. uite asa o sa avem si investitii straine.
nu vad rostul discutiei daca nu e cineva contra. si contra e de fapt pentru "asa cum ne-a lasat Dumnezeu" si "nu impotriva naturii".
sa-mi scrii daca sa mai scriu sau sa ma retrag.
 
solara said:
Fascinant cum unii, cu cat sunt mai brute, cu atat se cred mai barbati. Si vorba lui militant, sunt "romani normali". Cum sa nu adori minoritatile de orice fel?!

Eşti sigură că n-ai suferit n copilărie?
krumel said:
De unde stii ca doar fundul lor e bun?

Doar cei care-i apără, nu-i apără aşa de florile mărului.

krumel said:

Replica clasică a pederaştilor. Dacă persoane importante au fost pederaşti, pederastia e un lucru bun. Probabil că n acelaşi procent se găsesc şi persoane importante care au fost pedofili. Nu este un argument.

Frontist said:
Ce degradare totala a unei discutii!
Principalul ca cine a lansat topicul nici nu se implica in ea probabil cai greata de tot ce se scrie pe aici!
pe Dumnezeu nu-l prea aveti la inima atunci cind invoci un argument religios da s discutati perversiuni va pricepeti!
CU ASEMENEA TEMPOURI RISTI SA DEGRADEZI RAPID SPRE AIURELI LA MIEZ DE NOAPTE!
NU ATI DORI INCETAREA UNUI ASEMENEA TOPIC?
CHIAR SINT DOAR PORCARII AICI!
ATI DEVIAT DE LA SUBIECT SI ATI TRECUT LA ACUZATII PERSONALE!

Frontist se pare că te deranjează Sodoma. Şi pe mine. Dar dacă homofilii nu au argumente, aşa se manifestă.
 
Dixy, postezi total aiurea si sincer m-am saturat sa unesc mesajele tuturor. Nu puteti sa raspundeti la mai multi useri in acelasi mesaj? Este ultima oara cand mai fac chestia asta. Si vezi ca iti permiti cam multe fata de ceilalti. Inteleg o mica intepatura-doua, dar fara exagerari.

Idol said:
Ori Legile Pamantului interzic existenta acestor neoameni, nemaivorbind de Porunci...
1. Legile Forumului in schimb interzic manifestari precum cea mai de sus. Cum ar fi sa iti dau un avertisment pentru aplicarea crestinismului pe forum in varianta "intoleranta pentru toti"?
2. Ce ar fi sa te mai documentezi cu viata Mariei Magdalena, prietene? Ca vad ca faci pe marele credincios. Poate ai ceva de reprosat lui Iisus - cum ar fi neaplicarea poruncilor in cazul ei.
 
HOOO Tălane!

Mlea, aţi bocănit deja poporul de pe acest forum cu discuţiile astea şi tocmai la capitolul de Integrare Europeană. Sunt att de multe subiecte mai interesante din perspectiva aderării la UE, care se deplasează n jos, iar voi tot menţineţi la vrf tema paradei gay-lor. AJUNGE!
 
dixy said:
Doar ce-i care-i apără, nu-i apără aşa de florile mărului.

Replica clasică a pederaştilor. Dacă persoane importante au fost pederaşti, pederastia e un lucru bun. Probabil că n acelaşi procent se găsesc şi persoane importante care au fost pedofili. Nu este un argument.

Frontist se pare că te deranjează Sodoma. Şi pe mine. Dar dacă homofilii nu au argumente, aşa se manifestă.


Asa e...doar ptr ca vorbim despre homosexuali..inseamana ca sintem homosexuali.

Cu asta ti-ai dat "istetimea" pe fata.

Exemplele date de mine se referau la altceva.
Nu am zis ca a fi homosexual e bine. Am zis doar ca si homosexualii sint oameni si trebuiesc tratati ca oameni.

Probabil mintea ta revolutionara..a luat o pauza de ceva timp...si incerci sa revii in forta.
Defat nu faci decat sa iti creezi imaginea de ignorant.

Succese imbarligate.

PS: pentru aberatiile pe care le spui aici, esti tolerat.

Probabil ca daca cineva nu te-ar fi tolerat ai fi fost deja ignorat. Da nu toti oamenii sint ignorant in fata prostiei.


Subiectele in discutie nu mai tine demult de cel principal.
 
Idol, eu nu o sa iti satu sa iti arat cum discuti, cred ca esti destul de mare ca sa iti dai seama ce am vrut sa zic. scrie cat dorest pe acest forum... eu nu am spus sa nu scrii, am spus sa iti revizuiesti modul de a scrie, daca vrei sa obtii ceva... va rog, inainte da a da interpretari personale mesajelor mele, chiar cititi si folositi-va creierul pentru a intelege ce am vrut sa spun...

Idol nu am spus ca trebuie sa fii de-acrd, am criticat, ma repet, modul de abordare a problemei si gata...
 
Husky40 said:
1. Legile Forumului in schimb interzic manifestari precum cea mai de sus. Cum ar fi sa iti dau un avertisment pentru aplicarea crestinismului pe forum in varianta "intoleranta pentru toti"?
2. Ce ar fi sa te mai documentezi cu viata Mariei Magdalena, prietene? Ca vad ca faci pe marele credincios. Poate ai ceva de reprosat lui Iisus - cum ar fi neaplicarea poruncilor in cazul ei.

Eu vorbesc de Legile Pamantului, tu imi vorbesti de Legile Forumului...
jezzzz...
cat despre aplicarea crestinismului in varianta "intoleranta pentru toti", care toti? cine toti? homosexualii? de parca totul in lumea asta se rezuma la homosexuali.
Intreb din nou, Maria Magdalena a spalat ranile lui Hristos, homosexualii ce au facut? Ce au spalat? Ce si-au spalat? Da stiu... o sa vii cu o lista de site-uri cu homosexuali celebri. Si discutiile se repeta. Mai am o intrebare, ce are Maria Magdalena in comun cu homosexualii si topic-ul asta? Ar trebui sa-ti dea de gandit ca administrator, tocmai ai fost off-topic. Dar discutia continua...
 
buna tunci va aduc eu un argument crestinesc... ala care se simte fara pacat sa arunce piatra... daca voi va simtiti fara pacat sunteti in pozitia de a-i judeca pe acesti oameni, daca nu ii va judeca Dumnezeu... cat despre judecata Bisericii, atunci cand nu vor fi homosexuali in cler, cand nu vor fi pedofili, cand nu vor aplea la prostituate, atunci sa vin sa urle impotriva lor...

asa ii mai bine Idol, sa pastram discutia crestineasca..
 
Draga, judecata presupune o sentinta si o pedeapsa. Nu sunt judecator inca. Imi expun parerea, daca e buna sau rea, nu sunt eu in masura sa spun, si nici voi. sa ne limitam la expus parerile :)
unde sunt homosexualii din Biserica?
e deja celebru cazul cu "singurul homosexual din Biserica Ortodoxa Romana", care s-a lepadat de credinta ca de o haina murdara. Nu mai este membru al Bisericii. Unde sunt homosexualii Bisericii? Nu-i vad! Pe muntele Athos? In beciuri la Capriana?
Inventii...
Preotii care apeleaza la prostituate ... sunt niste retardati, si fiti siguri, ca nu militeaza ei impotriva homosexualilor. Am mai auzit de cazuri de astea, popi beti la volan, si alaturi craiese ale autostrazii. once again: nu cautati popi, cautati preoti. Preoti sunt mai multi. vezi parintele Staniloaie, parintele Epifanie, ieromonahul Rafael Noica, Savatie, parintele Petrache ... oameni care se sprijina de raze cum ne sprijinim noi de un bat sau toiag. oameni cat biblioteci.
 
imi raspunzi la tema... draga cand improsti cu noroi pe cineva asta inseamna ca il judeci,... mai gandeste-te... eu nu am de gand sa iti demonstrez nimic... nu exista preoti homosexuali exact asa cum Inchizitia este democratie... :)
 
da de ce nu ai citit atent ceea ce am scris eu acolo?
ca de fapt era vointa multimii, si multimea ii pedepsea pe eretici, nu Marele Preot sau asa-zisul "Inchizitor": inquisitio - investigatie judecatoreasca.
si cand multimea hotaraste, adica poporul... cum se cheama asta?
Democratia este, dupa cum zicea si ministrul de externe Ungureanu "un fel de cutu-cutu pana iei piatra si o arunci in el" (el=cainele sau poporul) dar asta e deja alta tema, manipularea maselor, o lasam pe alta data.
 
am citi si imi paare rau sa iti spun dar vorbesti prostii... si minimizezi un fenomen care a ucis ataia oameni nevinovati si mai dai si vina pe oamenii din randul carora proveneau victimele... si in general ai demonstrat prin asta ca nu esti interesant in discutii, cel putin pentru mine...
 
HI, i'm italian boy and i would like know the situation for gay, lesbian and transgender in Moldova. In particular i'm interested about discrimination and violence act against this people.
U can reply and send me document also in moldovian at this mail migra@arcigay.it


puteti sami spuneti ceva despre discriminarea homosexualilor'
va multumesc mult pentru colaborare
 
Cine se ofera sa-i explice in lb moldoveneasca, cum a propus? Ce Asachi, ce curaj.net, ce unire... Vine un italian si-ti cere informatii in "moldavian"...
(inca mai sper sa fie o idiotenie de genul "brazilienii vorbesc braziliana")
 
Giorgio, stai la tine in banca. Homosexualii din Moldova nu sunt "persecutati" pentru ca isi cauta de treaba.
Giorgio, iti vom scrie toti in toscaneza. Sau mai bine in lombarda? sau in calabriana? sardiniana...
adrenalina: fariseii vedeau in Maria Magdalena o curva. Iisus a vazut in ea o sfanta.
idem, despre cei care au vazut in Imparateasa Teodora a Bizantului o curva si artista de circ, in Eminescu un biet sifilitic, Socrate un homosexual, Baudelaire - un drogat... Intreb, dar vad ca fara rost, ce se poate spune, numai de bine, ca sa zicem asa, ds homosexualii din gradina noastra?
va vad atinsi de crestinism.
vedeti in crestinism o religie de persecutori. toti sunt corupti si desantati. Codul lui Hammurabi prevedea, par example, pedepse dure precum tortura, pentru "infractiuni" pe care Vechiul Testament le-ar fi iertat sau cel mult amendat. Astazi se omoara oameni ce s-au lepadat de credinta de mii de ori mai mult decat "inchizitorii". Voi nu observati. Ce mi-i ca il impusti sau ii arati ce-i aia ghiliotina? Hitler, Stalin, Pol-pot si Mao. Va spun ceva?
 
Dar n-a venit nimeni sa-si sustina parerea cu codul lui Hammurabi; in schimb cu crestinismul - destui.
 
Tata si feciorul se uita la televizor unde este aratat un gay pride (poponarii danseaza goi si se ling etc.)
feciorul: Tata, dar cine sunt astea?
Tata: pai, sunt niste oameni normali...
feciorul (face ochi mari): tata, dar tu ce esti normal?!!!
Tata: eu is HOMOFOB!
 
N-a fost atat de haios, Militant. Daca mai aveti ceva de discutat, va rog sa o faceti. In caz contrar... fara bancuri.
 
pop in germana vine de la fundulet,deci baietii sunt niste fundulete mai mari,ce aveti cu bietii oameni.Ba pe deasupra tin la persoanele iubite adica la barbati mai bine ca niste femei si sufera poate mai bine ca o femeie cunt sunt inselati sau inselate,cum vreti.Am vazut o emisiune pe Prima TV legat de un asfel de caz,tragedie mare<:)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top