Gaza

mamica a 3 copii;219253 said:
Doar atit. te informez, ca pe viitor sa nu apari cu un astfel de nonsens in forum.

Uitasem sa te intreb:
- Ca altfel ce?

Si vad ca a mai aparut o apostata.
 
Tovarase "Palestina", apreciez efortul tau grafoman, dar nu ma impresioneaza sub nici o forma. Domnia ta se zbate undeva intre "mincinos ordinar" si "biet indoctrinat". Imi place ca observi chipul lui Arafat, dar ignori cu desavarsire insemnele Hamas care abunda in toate acele imagini. :D Ceea ce inseamna nu numai ca minti, dar ca o faci cu o asemenea nerusinare, incat devine mai mult decat evident ca esti un biet propagandist, un pion ordinar trimis pe forumuri ca sa smulga lacrimi de la naivii impresionabili.

Zici ca Israelul ii considera teroristi. Amandoi stim foarte bine ca acei copii sunt victimele neintentionate ale unui conflict pentru care nu au nici o vina. Amandoi stim ca Israelul incearca sa evite uciderea non-combatantilor, spre deosebire de ceea ce fac cei pe care ii aperi cu atata inversunare. Amandoi stim ca Hamas trage rachete dintre blocuri, de pe blocuri, de langa case, de langa scoli; ca jefuieste depozite ONU si convoaie umanitare.

Parintii acelor copii pentru care versi lacrimi de crocodil sunt cei care se chinuie de zor sa distruga un stat pe care nu vor sa il accepte sub nici o forma. Parintii lor sunt cei care lanseaza rachete, zilnic, in Israel, pentru a ucide oameni nevinovati pe care nu i-au intalnit in viata lor, dar pe care ii urasc pentru ca sunt evrei si toti evreii trebuie ucisi, fiind fiinte perfide si criminale. Parintii lor le pun in mana AK-ul si le spun sa omoare pe necreindicios. Parintii lor ii invata ca e bine sa moara aruncandu-se in aer pentru gloria lui Allah. Parintii lor se bucura de fiecare data cand un evreu este victima unui criminal arab. Parintii lor il glorifica pe Samir Kuntar, acel individ odios care este erou pentru ca a ucis un tata si pe fiica lui. Parintii lor se roaga in fiecare zi pentru ca Allah sa le omoare inamicii.

Vorbesti despre politica "fascista". Bai, tu nu stii ce e ala fascism, dar in schimb eu stiu si iti spun ca Hamas este mai mult decat fascista, este nazista, ma. Emisiunile televizate Hamas nu contenesc sa afirme ca evreii sunt urmasii porcilor si ai maimutelor, exact cum scrie in cartile voastre sfinte. Cu alte cuvinte, evreii sunt subumani, ma. Si tu vii cu prostiile astea in fata mea! :D

Islamistule, te asigur ca in Iad exista un loc rezervat tuturor mincinosilor de pe lumea asta.

P.S. Ia zi, "palestinianule", astia tot ai lui Abbas is?
 
Vad ca continui sa aberezi, tovarase Husky. Incep sa ma simt oarecum flatat ca imi acorzi atata importanta incat sa ma consideri "trimis sa smulg lacrimii de la naivii impresionabili". Poate imi spui si de catre cine sunt trimis? Sunt curios sa aflu si eu, "atotstiutorul" Husky ;) Si te rog, mai lasa din aere astea de superioritate, poate nu toti "naivii impresionabili" de aici sunt "specialisti in materie" precum esti tu, insa te asigur ca se vor gasi destui cei care au destul discernamint ca sa ajunga la o oarecare intelegere a situatiei din Gaza. Cine cauta gaseste..

Si ca sa evit (din modestie) deosebita onoare sa fiu catalogat in continuare undeva intre "mincinos ordinar" si "biet indoctrinat" voi aduce aici niste secvente din articolul lui Avi Shlaim, evreu si fost soldat in armata israileana, in curent profesor de relatii internationale, Universitatea Oxford. Sunt curios unde o sa-l plaseze tovarasul Husky pe d-l Shlaim in (anti)panteonul sau, oare tot undeva intre "mincinos ordinar" si "biet indoctrinat"? Sau poate "biet propagandist"? Doar tovarasul Husky vede lumea in alb si negru. E greu sa fii daltonist cu asa viziune, insa tovarasul Husky se vede ca e o exceptie rara, albul e negru si negru e alb pentru tovarasul Husky, nuantele gri nu-i sunt cunoscute tovaraselui Husky... Cred ca de aceasta boala sufera cam toti "Misionari ai Urei", alde tov. Husky...

BTW, sionistule Husky, mai lucreaza asupra tehnicilor de propaganda, mai da un "link" ceva la poza aia, caci de unde sa stiu eu daca poza e intradevar facuta de Hamas si nu de Mossad sau vre-o cativa zapaciti de la Ku-Klus-Klan care si-au legat niste panglici verzi peste capota traditionala...

Anyways, aduc mai jos niste secvente din articolul lui Avi Shlaim din ziarul The Guardian. Va rog sa ma iertati daca calitatea traducerii mele lasa de dorit. Daca gasiti erori sau discrepante, va rog sa ma anuntati. Textul original al articolului in engleza il gasiti aici:

Avi Shlaim: How Israel brought Gaza to the brink of humanitarian catastrophe | World news | The Guardian

".....................................................................................................................
Israelului ii place sa se descrie drept o insula de democratie intr-o mare de autocratie. Insa Israelul pe parcursul intregii sale istorii n-a facut nimic pentru promovarea democratiei in partea araba, ci a facut mult pentru discreditarea ei. Israel are o istorie lunga de colaborare secreta cu regimurile reactionare arabe menita sa reprimeze nationalismul Palestinian. Necatand la toate, palestinienii au reusit sa intemeieze o unica democratie autentica in lumea araba, cu posibila exceptie a Lebanonului. In ianuarie 2006, in urma alegerilor libere pentru Consiliul Legislativ al Autoritatii Paklestiniene, la putere a venit guvernul condus de Hamas. Israelul insa a refuzat sa recunoasca guvernarea democratic aleasa, pretinzand ca Hamas e pur si simplu o organizatie terorista.

…..Nu era Hamas, ci IDF (Israel “Defence” Force) care a incalcat armistitiu. A facut asta prin raidul in Gaza din 4 noiembrie, omorind 6 membrii Hamas. Scopul Israelului nu este apararea cetatenilor ci o eventuala deposedare a guvernului Hamas din Gaza, prin indreptarea populatiei impotriva conducatorilor ei. Si departe de a tine cont de victimile civile, Israelul e vinovat de bombardamente indisciminatorii si o blocada de 3 ani ce a adus locuitorii fasiei Gaza la marginea catastrofei umanitare.

….

Nici o cantitate de escalare militara a conflictului nu va cumpara Israelului imunitate contra rachetelor lansate de aripa militara a Hamas-ului. In pofida mortii si distrugerii pricinuite de Israel asupra lor, ei au continuat rezistenta si au continuat sa lanseze rachete. Aceasta e miscare ce-si glorifica martirii. O solutie militara pur si simplu nu exista intre doua comunitati. Problema cu conceptul de securitate a Israelului e ca acesta din urma neaga chiar si cea mai elementara securitate a celeilalte comunitati. Unica cale pentru Israel sa atinga securitate nu e prin arme ci prin dialog cu Hamas, care de mai multe ori si-a declarat disponibilitatea sa negocieze un armistitiu de lunga durata cu statul evreiesc in limitele frontierelor de pana la 1967, pe durata de 20, 30 sau chiar 50 de ani. Israelul insa a ignorat aceasta oferta pentru acelasi motiv pentru care a ignorat planul de pace ai Ligii Arabe din 2002 care e inca valabil: el necesita concesiuni si compromise.

Aceasta scurta analiza a politicii Israelului pe parcursul ultimilor patru decenii ne face dificil sa rezistam concluziei ca acesta din urma a devenit un stat ticalos “cu un set de lideri fara nici o scrupula”. Un stat ticalos in mod obisnuit violeaza legile internationale, poseda armele de destrugere in masa si practica terorism – folosirea armelor contra civililor in scoipuri politice. Israelul indeplineste toate acestea trei criterii, caciula i se potriveste si trebuie sa o poarte. Scopul adevarat al Israelului nu e acela de coexistenta pasnica cu vecinii sai palestinieni ci acela de dominare militara. El continua sa urmeze greselile trecutului cu noi si mai diszastruoase greseli. Politicienii, ca si oricine de altfel, sunt liberi sa repete minciunile si greselile trecutului. Insa nu este obligatoriu sa faca asta.”
 
Luptatorului netitular al "Tzahaluli" Husky.

Deloc stimat Husky! De ce nick-ul meu ti se pare lacrimogen? Faptul ca cineva are copii iti provoaca lacrimi de invidie? Sau vice-versa, lacrimi de furie? Esti pedofob? Dumnezeu te-a privat de capacitatea de a face copii? De aia esti atit de agresiv, si primesti o placere perversa de la pierirea a sute de copii palestinieni? De ce anume palestinieni? Esti un evreu pedofob? Asa si scrie, ca sa stim si noi, cu cine avem de a comunica.

Sa trecem direct la subiect. Afara de insulte mai mult sau mai putin camuflate, nu am avut onoarea sa gasesc in monologurile tale nici un contraagrument, nici o riposta coerenta.
Am vrut sa aud un raspuns cit de dit comprehensibil la o extrem de simpla intrebare, dar pina-n prezent nu am avut fericirea sa-l citesc: CARE VOR FI ACTIUNILE (IN VIITOR) COPIILOR GAZIENI TRECUTI PRIN MASACRUL dec.2008-ian2009? CUM VA IMAGINATI GENERATIA ACEASTA PESTE 15 ANI?
Astept cu nerabdare un raspuns
 
"Palestinianul" said:
BTW, sionistule Husky, mai lucreaza asupra tehnicilor de propaganda, mai da un "link" ceva la poza aia, caci de unde sa stiu eu daca poza e intradevar facuta de Hamas si nu de Mossad sau vre-o cativa zapaciti de la Ku-Klus-Klan care si-au legat niste panglici verzi peste capota traditionala...
"Palestina", mai ai multe conspiratii, ba? :D Tipic pentru astia ca tine, nu cred, dom'le, n-aveau cum sa fie baietii simpatici din Hamas, jefuitorii de convoaie umanitare si ucigasii [ame="http://www.youtube.com/watch?v=bdnOzBFdi_4"]YouTube - Hamas Hebrew Propaganda[/ame] de profesie. Apoi vii cu articole din ziarul unde scrie Haniyeh. Vai de steaua ta, "palestinianule"! Si apoi, nu inteleg ce nu iti place la KKK; si aia, ca si voi, sunt rasisti si ii urasc pe evrei. Sunt prietenii vostri, ma. In loc sa va uniti in fata cabalei sioniste, va macinati fortele reciproc... Ce tragedie! Unde nu-i unire...

O ultima intrebare: cine a incalcat armistitiul, pionule? Hamas lanseaza rachete in israel de ani de zile si tu ai tupeul sa zici ca Israelul a incalcat armistitiul? :)

Mamica a trei copii > Islamisto, lasa discursul stupid cu "frica de copii" ca nu tine cu mine. Nu mi-e frica de copii si nu militez pentru cresterea animalelor de casa, nici pentru salvarea planetei de Om, asa ca poti sa ma scutesti de petardele astea neinteresante. Uite, cu dedicatie, madam: Hamas.

P.S. mamicuto, in madrassa nu te-au invatat ca limba romana nu cunoaste "gazieni"?
 
Husky40;219392 said:
"Mamico", ne insulti inteligenta cu propaganda ta desantat pro-islamista si cu logica stupid-coranica. Auzi la ea, raspandirea pasnica, "misticuloasa" (ai invatat romana la madrassa?) a Islamului. :D Mai faci mult apologia jihadului, cucoana, ca ne-ai plictisit! "Mamica a trei copii", indignata tare de ce fac evreii cand indraznesc sa se apere. :D Ghinionul tau ca spre deosebire de altii, ma preocupa subiectul si stiu cum isi invata fiarele "palestiniene" copiii. Asa am ajuns sa nu mai fiu impresionat de mesajele scrise de toti mincinosii care isi trag un nick lacrimogen gen "mamica a trei copii" si apoi scriu mesaje ce imbina patetismul ("vai, bietii copii ucisi") cu prostia crasa ("e de inteles ca se arunca in aer") si cu ura mascata ("toate se trag de la evrei").

Cu dedicatie, YouTube - Children of Hamas

P.S. Ia spune, madam, si tu esti vreo desteapta trecuta la Islam si casatorita cu vreun musulman caruia i-a turnat 3 plozi? Ca sa stiu cu ce specie am de a face.

Nu-mi atribui replici ce nu-mi apartin, gen "toate se trag de la evrei". Nu sunt o prizoniera a cliseelor, spre deosebire de tine.
Nu ma mir ca moartea copiilor palestinieni nu-ti provoaca nici cel mai minuscul sentiment de compasiune. Odata ce pe noi, simplii oponenti anonimi dintr-un necunoscut forum moldovenesc ne tratezi ca fiind o "specie", odata ce nu ai nici un respect fata de cartile sfinte nici a crestinilor, nici a musulmanilor, oare putem sa ne asteptam de la tine la o reactie adecvata si non-schizofrenica la cele ce se intimpla in Gaza?
Mi-e mila si de "bietii" copii palestinieni, si de "bietii" copii israelieni (multi dintre ei nici nu sunt evrei) dar cel mai mult mi-i mila de "bietul" de tine, deoarece pe linga faptul ca pari sa fii steril, suferi se de un astigmatism al gindirii.
 
Nu te-am angajat sa-mi redactezi mesajele. Am rugat sa-mi raspunzi la intrebare.


P.S. Despre care armistitiu vorbesti? Armestitiul de pace presupunea si blacada de 3 ani de zile? Despre ce incalcari vorbesti? Operatiunea militara israeliana in GAZA a fost planificata inca in vara, mai citeste si tu cite ceva prin internet, te asigur, ca nu toate articolele cu tematica propalestiniana sunt scrise de Hania si Mashaal. Sau gindirea ta astigmatica nu e in stare sa vada interdependente dintre evenimente aparent alogene, asa cum ar fi invazia militara in Gaza si viitoatrele alageri in Israel?
 
Blocada exista pentru ca unii canta despre "bucati de carne de evreu", ca mai sus, si isi trimit copiii la orgii sexuale cu virginele din cer. Cat despre The Guardian, publicatia este abjecta. In timpul Razboiului Rece, scria pro-sovietic, acum scrie pro-islamist. Nimic nou sub soare, tradarea exista de cand lumea, iar prostia face ravagii in Occident, ca si pe plaiurile mioritice, dupa cum se poate vedea din noianul de "palestinieni" si romance devenite fabrici de sunniti.

mamica a trei copii said:
Nu-mi atribui replici ce nu-mi apartin, gen "toate se trag de la evrei". Nu sunt o prizoniera a cliseelor
'Ai nu zau?
mamica a trei copii said:
vis-a-vis de siiti. Acceseaza si tu Google, si ai sa gasesti, prin surprindere, ca "fondatorul" siismului a fost un evreu. si atunci totul devine clar
Quoted for truth, cucoana!

P.S. Pe cand o recenzie a videotecii hamas pe care ti-am pus-o la dispozitie?
 
Luptatorului netitular al "Tzahaluli", Husky

Aceasta e totul ce cunosti despre conceptia paradisului in Islam si despre ceea ce ii asteapta pe martiri in Lumea cea de Apoi? Cred ca am avut dreptate, presupunind ca esti un pervers, dar nu mi-am inchipuit ca esti intr-o stare atit de grava.

Wow!!! Hamas a pus miina pe Guardian!!!Si inca pe ce? Pe CNN? Pe Evronews? Unde, oare, am mai auzit aberatii de genul acesta? A, la "Эхо москвы"!Nu am gasit in compunerile tale nici o fraza, nici o combinatie de cuvinte, pe care nu le-as fi citit -o anterior si de multe ori pe site-uri forum-uri prosioniste. Plagiezi, deloc stimatul meu oponent. Incearca sa vezi situatia mai global, mai policrom.

Nu prea am inteles la ce fel de comentarii te astepti din partea mea? Am vizionat o gramada de clipuri de genul acesta, nu ma impresioneaza prea mult. Aproape toate anasheedurile(cintece) sunt acompaniate de aceleasi imagini si par sa fie filmate in aceleasi zone. Ceea ce ma face sa-mi imaginez, cit de grozav este "aripa militara Hamas", cit de periculoase sunt pietrele, cu care se arunca si Qassamurile, confectionate din segmentele de tevi, etc. si cit de adecvata a fost reactia Israelului.
Apropo, de ce se cinta in ivrit? Nu ai putut sa gasesti ceva in araba, cel putin?
 
Nu am auzit o explicatie coerenta vis-a vis de blocada in care a fost tinuta Gaza timp de 3 ani de zile, in timpul careea in sectorul sus numit nu venea nici insulina.
Nu am auzit raspunsul la intrebarea mea, pe caream repetat-o cel putin de 10 ori: dupa ceea ce s-a intimplat in Gaza, copiii, ramasi orfani si cu handicap fizic(si cu cel mental) o sa inceapa sa-i adore pe israelieni? Sau mai degraba o sa iau in miini un Kalasnicov?
 
Husky40;219503 said:
Apoi vii cu articole din ziarul unde scrie Haniyeh. Vai de steaua ta, "palestinianule"!

Tov. Husky, eu te-am intrebat de Avi Shlaim, profesorul de relatii internationale la Universitatea din Oxford, nu de Ismail Haniyeh, Prim Ministru Palestinian. Sau nu vezi nici o diferenta intre ei? Desigur, unul e tradator si altul e terorist in viziunea lui Husky. Parerea mea e ca poporul evreu are noroc de asa persoane ca Avi Shlaim, Ilan Pappe ( The Official Website of Ilan Pappé ), un alt "tradator" angajat de universitatea britanica din Exeter dupa ce a fost boicotat de colegii sai din universitatea din Haifa, Israel, care au curajul sa numeasca lucrurile cu numele lor proprii. Si slava Domnului ca blocada economica si politica a Hamas-ului de catre Israel nu include si cea informationala, si cei care vreau sa auda toate partile din conflict au posibilitatea sa o faca si sa-si formeze o opinie cat de cat mai obiectiva si policroma, nu ca cea alb-neagra (sau negru-alba) al daltonistului Husky.

Apropo Husky, o vizita la oculist inca nu ti-ai programat? Cred ca ti-ar fi de folos. Oricum, mersi pentru link, iti apreciez si eu efortul, e interesant articolul :

Ismail Haniyeh: A just peace or no peace | Comment is free | The Guardian

Miscarea pro-palestiniana a mai castigat un adept in persoana tov. Husky ;)
Continua si mai departe asa, ca sa ma scutesti si pe mine de eforturi in plus. Insa mai departe ma dezamagesti, parca-parca ti-ai indreptat putin cursa ca sa cazi din nou in infantilism:


Cat despre The Guardian, publicatia este abjecta. In timpul Razboiului Rece, scria pro-sovietic, acum scrie pro-islamist. Nimic nou sub soare, tradarea exista de cand lumea, iar prostia face ravagii in Occident, ca si pe plaiurile mioritice, dupa cum se poate vedea din noianul de "palestinieni" si romance devenite fabrici de sunniti.

Ceva mai aberant n-ai putut sa scrii? Incearca sa-ti mai pui creierul in miscare, tov. Husky. Sau poate "inteleginta" ta e atat de insultata incit nu mai e in stare sa functioneze si tot ce ti-a ramas e sa debitezi prostii de genul celei de mai sus? Incep sa ma distrez citindu-ti "argumentele". Conform "logicii" tale Universitatea din Oxford tot ar trebui sa fie pro-islamista datorita faptului ca la angajat pe Shlaim. Conform logicii tale asa publicatii ca Washington Post ce a publicat articolul lui Mahmoud Al-Zahar, unul din fondatorii Hamas si ministrul de externe in guvernul lui Haniyeh tot ar trebui sa fie o publicatie pro-islamista:

Mahmoud al-Zahar - No Peace Without Hamas - washingtonpost.com

Dar cum sta treaba cu Los Angeles Times, care a publicat articolul lui Mousa Abu Marzook, membru biroului politic al Hamas-ului? Desigur e o publicatie pro-islamica va zice tov. Husky.

Hamas' stand - Los Angeles Times

Lista neagra a tov. Husky cred ca nu se opreste aici, ar trebui sa continue pina la infinit, lista teroristilor a Departamentului de Stat al SUA e o declaratie de dragoste inocenta pe langa cea al lui Husky. Si cine dupa toate astea e ateptul teoriilor de conspiratie? ;)

Ca sa nu cad si eu cumva in aberatii (desi recunosc ca e destul de tentant, cand ai de a face cu asa "specialisti in domeniu" cum este tov. Husky), voi insira aici niste secvente (din nou va rog sa ma anuntati daca gasiti erori in traducere) din articolul lui William Sieghart, presedintele agentiei de rezolvare a conflictelor Forward Thinking (sunt curios cum o sa-l catalogheze tov. Husky pe dl Sieghart, parca din cate stiu eu, nu e evreu ca sa fie "tradator" si nu e palestinian sau memru al Hamas-ului ca sa fie "terorist"). Da, am uitat sa mentionez ca articolul e luat din o alta publicatie "pro-islamica", The Times ;)

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/guest_contributors/article5420584.ece

Traducerea o aduc in postul urmator, ca sa nu-i obosesc prea tare viziunea monocroma tov. Husky, si ca sa nu-i insult prea tare "inteligenta".
 
“Noi trebuie sa ajustam viziunea distorsionata despre Hamas”

(oare nu cumva pe tov. Husky l-a avut in gand dl William Sieghart cu acest titlu? ;)

William Sieghart, presedintele agentiei de rezolvare a conflictelor Forward Thinking

(Willam Sieghart a vizitat personal Israelul si Gaza cu cateva zile inainte de ultimul conflict si este cat de cat cunoscut cu situatia de acolo, spre deosebire de “analistul” nostru Husky)

Sa vedem ce zice el de politica dusa de Israel, Hamas si armistitiu, printre altele:

“…………………………………………………………………………………
Raspunsul lui Bush-Blair dat victoriei Hamas din 2006 e cheia oroarei de azi. In loc sa accepte guvernul democratic ales, ei au finantat incercarea de-al inlatura; antrenind si inarmind gruparile luptatorilor Fatah in scopul rasturnarii miliantilor Hamas si impunerii unui nou si neales guvern asupra palestinienilor. Plus la toate, 45 parlamentari Hamas continuie sa fie detinuti in inchisorile israiliene.

Sase luni in urma guvernul israilian a cazut deacord cu armistitiu cu Hamas, mediat de catre egipteni. In schimb la armistitiu Israel s-a angajat sa deschida punctele de trecere frontaliere si sa dea liber acces proviziilor/marfurilor in si din Gaza. Baraje de rachete au incetat insa trecerile frontaliere au ramas departe de a fi deschise, ca urmare locuitorii Gaza au inceput sa sufere de foame. Acest embargou crunt nu-l putem numi drept o remunerare pentru pace.

Cand vesticii se intreaba la ce se gandesc liderii Hamas cand ordoneaza lansarea rachetelor spre Israel ei par sa nu inteleaga pozitia palestiniana. Cu doua luni in urma IDF (Fortele de Aparare a Israelului) au incalcat armistitiu (4 Noiembrie – nota mea) cand au intrat in Gaza si au inceput un nou ciclu de masacre. Din punctul de vedere Palestinian fiecare racheta lansata e un raspuns la atacurile Israelului. Din punct de vedere al Israelului e invers.

Insa la ce se refera dl Barak cand vorbeste despre distrugerea Hamas-ului? Ar insemna aceasta oare distrugerea a 42% din palestinieni care au votat Hamas-ul? Ar insemna oare reocuparea fasiei Gaza din care Israel s-a retras atat de dureros cu trei ani in urma. Sau poate aceasta ar insemna separarea permanenta politica si geografica a palestinienilor din Gaza si cei din Malul de Vest? Si pentru cei a caror mantra e securitatea Israelului, ce fel de pericol reprezinta trei patrimi din milion din populatia tanara care creste in Gaza cu ura implacabila pentru cei ce ii infometeaza si bombardeaza?

Multi spun ca acest conflict e imposibil de rezolvat. In realitate, e foarte simplu. Cei 1000 de oameni de varf ce conduc Israelul – politicieni, generali si personalul de securitate – si Islamistii palestinieni de varf nu s-au intrunit niciodata. O pace adevarata va cere ca acestea doua parti sa se aseze impreuna neconditionat. Insa evenimentele din ultimele zile ne arata ca aceasta pare a fi mai nereal ca niciodata. Aceasta e o problema pentru administratia noua din Washington si pentru aliatii sai europeni."

Originalul articolului in engleza il gasiti aici:

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/guest_contributors/article5420584.ece
 
mamica a trei copii said:
Aceasta e totul ce cunosti despre conceptia paradisului in Islam si despre ceea ce ii asteapta pe martiri in Lumea cea de Apoi? Cred ca am avut dreptate, presupunind ca esti un pervers, dar nu mi-am inchipuit ca esti intr-o stare atit de grava.
Perversa esti tu, cucoana, "mamica a trei copii" care aperi o adunatura de ucigasi, facand propaganda pro-terorista (apreciez, desigur, minimalizarea . Eh, asa e cand treci la religia pedofilului si educatia ta se reduce la ce spune bravul sot musulman-sunnit. Mai bine ai ramane la ce te pricepi mai bine, doamna, la facut copii sunniti cu care sa ne scoti ochii pe net, lasa politica pentru aia mai destepti.

"Palestinianule", continui sa insiri articole, de parca numarul publicatiilor influenteaza in vreun fel justetea afirmatiilor facute ori sterge mizeria sufleteasca a celor care permit unor criminali sa isi verse of-ul in cotidiene aparent respectabile. Nu e vina mea ca nu ai nici macar idee despre ce facea The Guardian acum 20 de ani. Ti-am zis, prostia nu tine de religie, natiune ori religie. In sfarsit, poti sa vii cu nspe mii de articole, nume, think tanks si alte prostii. O organizatie care ucide civili si se lauda cu asta este terorista si toate universitatile si toti idiotii extaziati de "Palestina" nu vor putea sa schimbe aceasta stare. Islamistule, mai bine ti-ai folosi energiile pentru a explica de ce Hamas jefuieste convoaie umanitare. :D
 
Husky40;219514 said:
"Palestinianule", continui sa insiri articole, de parca numarul publicatiilor influenteaza in vreun fel justetea afirmatiilor facute ori sterge mizeria sufleteasca a celor care permit unor criminali sa isi verse of-ul in cotidiene aparent respectabile. Nu e vina mea ca nu ai nici macar idee despre ce facea The Guardian acum 20 de ani. Ti-am zis, prostia nu tine de religie, natiune ori religie. In sfarsit, poti sa vii cu nspe mii de articole, nume, think tanks si alte prostii. O organizatie care ucide civili si se lauda cu asta este terorista si toate universitatile si toti idiotii extaziati de "Palestina" nu vor putea sa schimbe aceasta stare. Islamistule, mai bine ti-ai folosi energiile pentru a explica de ce Hamas jefuieste convoaie umanitare. :D

3 intrebari destul de simple pentru tov. Husky:

1. Informeaza-ma si pe mine despre ce "facea The Guardian acum 20 de ani". Poti sa-mi spui si ce faceau acum 20 de ani si The Times, Los Angeles Times, New York Times si Washington Post. The list to be continued.

2. Un stat care ucide civili (in masa) in scopuri politice (si nu numai) si incalca in mod repetat legile internationale si drepturile internationale ale omului nu este oare si el terorist?

3. Care e procentul convoiaelor umanitare permis de catre Israelul sa treaca in Gaza din ultimii 3 ani?

Te rog sa raspunzi cu argumente, si nu latrind ca un caine, revarsandu-ti ura pe aici.
De altfel, te voi ignora ca pe un schizofrenic ce esti, caci imi dau seama ca n-am cum sa te intrec (daca chiar asi vrea) in cantitatea si intensitatea aberatiilor debitate.
 
Draga islamistule "palestinian" (ce inventie sinistra!), nu sunt obligat sa raspund la nimic din moment ce te faci ca ploua in ceea ce priveste jafurile si crimele Hamas, demonizand insa orice actiune israeliana, desi stii la fel de bine ca si mine ca armata israeliana nu isi propune sa ucida civili arabi, spre deosebire de "martirii" arabi, dornici de a se arunca in aer printre necredinciosii "sionisti".

IN schimb, ii raspund fabricii de copilasi sunniti: daca te intereseaza de ce clipul este in ivrit, fa bine si trimite un mail la redactia Al Aqsa TV, caci postul de casa Hamas a transmis opera aia pe 19 septembrie 2007.
 
Pedofobului sionist Husky(fobie inseamna nu doar frica dar si repulsie).

Nu ai raspuns la nici o intrebare. Nu esti in stare sa raspunzi. Raspunsurile (virtuale) ar releva pozitia ta absolut eronata. Nu esti in stare sa argumentezi. Esti capabil doar sa insulti, sunt sigura 100% ca nici nu te-ai obosit sa citesti articolul citat de "PALESTINA".
Cred ca nu ai fost atent si la citirea mesajelor mele. Nu apar pe nimeni. Spuneam doar ca VIOLENTA NU VA PROVOCA DECIT O SI MAI MARE VIOLENTA. Daca aceasta te face sa afirmi ca sunt perversa-ai serioase probleme, si nu sut sigura ca esti adecvat. Aceasta deja e din domeniul psihiatriei.
Voi risca sa mai lansez o intrebare, desi stiu apriori, ca nu voi gasi aici un raspuns: de ce soldatii Israelieni au oprit barca cu ajutor umanitar(verificat de organizatii internationale),venita zilele acestea din Leban?
 
Pedofobului sionist Husky

Nick-ul meu iti trezeste atitea fantezii sofisticate si atita agresivitate, ca vreau sa anunt retragerea presupunerii mele nejustificate precum ca esti steril. cred ca e mai grava starea. Cred ca esti impotent. Fizic mai mult decit moral.
 
Ce sa zici si tu, madam. :D Te anunt ca fobia este o frica irationala. In concluzie, singura fobie de care sufar e frica de inaltimi. Nu urasc copiii, in schimb dispretuiesc cozile de topor care se folosesc de ei pentru a denatura faptele si a-i transforma pe diavoli in ingeri, cum faci tu cu Hamas.

Daca VIOLENTA NASTE VIOLENTA, desi nu te vad REVOLTATA cu privire la atacurile Hamas, De ce nu scrii, plina de indignare, ca nimic de pe lumea asta nu justifica UCIDEREA de oameni nevinovati? De ce nu te apuca groaza cand vezi copii de cativa ani cu centura de explozibil la brau? De ce nu te impresioneaza cand unii canta "bucati de carne de evreu"? De ce?

In ceea ce priveste ajutoarele din Liban, nu am auzit nici o stire, asa ca nu pot decat specula. Sa fie oare ceva de la conu' nasrallah? Nu stiu, doamna, nu stii nici tu. In schimb, amandoi stim ca altii nu au oprit transporturile, ci le-au JEFUIT si apoi le-au vandut pentru a face rost de BANI DE ARME. Acei altii isi spun Hamas si fura de la "bietii palestinieni", fara a starni vreun pic de indignare printre prosti. Desigur, Hamas fura in timpul liber, adica atunci cand nu lanseaza rachete, rapesc si mutileaza, arunca in aer ori impusca evrei.

Jihad fi sabil Allah, madam!
 
ce disputa pe aici....unii tin cu hamasul alti cu israelul fiecare cu argumente valabile din punctul lui de vedere...dar israelul este o tara normala, are sistem democratic, chiar si femeile musulmane care au cetatenie pot sa voteze. ne mai vorbind de faptul ca musulmanii traiesc bine mersi in israel....stie cineva vreo tara islamica afara de turcia unde femeile pot sa voteze?

dar sa vedem ce e cu hamasul. israelul i-a blocat in nord dar, ciudat, si egiptul i-a blocat...egiptul musulman si el i-a blocat dintr-un motiv foarte simplu: egiptul traieste din turism iar citiva hamasi care ar face atentate ar distruge industria de turism a egiptului..... s-a gindit cineva ca hamasul este respins chiar de musulmani?

s-a gindit cineva ca daca gaza ar fi locuita de chinezi, aia nu numai ca nu ar avea probleme cu israelul dar ar transforma gaza intr-un alt hong-kong....acum avem problema adevarata: palestinienii nu vor sa lucreze.... daca ar lucra eficient, ar obtine profit (multi si-ar deschide fabrici acolo si am avea produse "made in gaza" sau in palestina....). daca ar obtine profit, ar plati impozite deci ar alimenta un buget. iar daca ai buget, ai stat. si daca ai stat atunci o sa te ocupi de economie, de protectia sociala, de sanatate.... dar daca nu vor sa lucreze atunci fac ce se vede si traiesc din ajutoare (pe care hamasul le confisca....onu a oprit transportul ajutoarelor pina hamasul da inapoi ce a furat....)..... in rest totul e propaganda.... englezul ala care a scris un articol prostesc de sustinere a hamasului, a facut asta dintr-un motiv foarte simplu: numai in felul acesta o sa fie primit bine in gaza iar daca scrie de rau de israel, oricum va fi bine primit si in israel ca israelul e o tara normala...asta este si cu multe agentii de presa. scriu neutru sau chiar favorabil pentru hamas pentru ca altfel nu vor mai fi primiti acolo....asa ca mai cujetati si voi cind veniti cu articole favorabile organizatiei teroriste hamas....
 
Back
Top