Islam cu obiectivizm, toleranta si rationalitate

-Marocco, material de prima urgenta,medicamente,apa potabila.
este prima tara musulmana de la care a ajuns ajutorul la destinatie....
de altfel regele Maroccu-lui este un om absolut deosebit...ca si predecesorii sai.

asteptam provincia....
 
Islamul s-a raspandit prin comportamentul musulmanilor

Se povesteşte că a fost odată un bărbat credincios care îl sfătuia pe angajaţii săi să le dezvăluie oamenilor despre defectele produselor, dacă existau, şi de fiecare dată când venea un cumpărător, îi spunea cu sinceritate dacă erau defecte sau lipsuri şi prezenta adevărata calitate a mărfii.
A venit într-o zi un evreu şi a cumpărat o haină de la el, însă proprietarul magazinului nu era prezent şi a zis angajatul:" Acesta este evreu, nu este important pentru noi să-i prezentăm adevărata calitate a hainei sau defectele ei."
A venit proprietarul magazinului şi a întrebat despre haină. I-a răspuns angajatul:"Am vândut-o unui evreu cu trei mii de dirhami şi nu i-am arătat defectele ei."
A zis proprietarul:" Unde este el?"
A răspuns angajatul:" A plecat cu caravana…"
Bărbatul a luat banii cu el şi a urmărit caravana, găsind-o după trei zile. L-a găsit pe evreu şi i-a zis : " Ai cumpărat o haină care are defect, ţine banii tăi şi dă-mi haina înapoi ."
A zis evreul:"Ce te-a făcut să faci aceasta?"
A zis bărbatul credincios:" Islamul, şi vorba Profetului(pb):"Cine înşeală nu este dintre noi."
A zis evreul:" Banii pe care i-am plătit pentru voi au fost falşi, poftim banii adevăraţi şi îti dau şi în plus:" Mărturisesc că nu există Dumnezeu în afară de Allah şi mărturisesc că Muhammed este robul şi trimisul Său."
............................
 
faptele vorbeste nu filmuletele propagandistice facute de amatori

abbu said:
...........
conducatorii lor imbraca Armani,Versace,conduc Lamborghini,dau odraslele la studii in Anglia si America si le pute cand vin acasa ca lui sura arafat, au conturile doldora de dolari si vin cu poze trucate sa arate nefericirea poporului lor....

acolo se duc donatiile de care vorbesti, la fel de fel de militii si comandamente in Siris,algeria ,Tunis,Iordania,Palestina,Liban,care tin mii de razboinici inarmati, fara sa lucreze o ora munca cinstita si care se indoapa din zakat-ul fraierilor.

asta nu e frumusetea islamului si STI FOARTE BINE ASTA ,DAR IN LOC SA INCERCI SA INDREPTI IMAGINEA LUI IN LUME, MATALUTA TE INTORCI LA VERSETE CE NU AU ACOPERIRE IN VIATA DE ZI CU ZI.....

te asigur ca eu fac un sericiu mult mai bun islamului caci oamenii daca vad ca se critica,atunci cern informatia,cern ideile si ce ramane...?:- raman lucruri bune care mai atenueaza judecata lor in sensul ca islamul nu este in totalitate negru,violent si intransigent.

nu,nu este in totalitate,are in mod sigur frumusetea lui....
vino si povesteste cu cuvintele tale despre oameniimportanti,de fapte,de carti,de muzica,de teatru,de stiinta, asta vor oamenii sa vada la islam,asta ii va apropia de el,asa il vor intelege in frumusetea lui -NU DIN CITATE GOALE DINTR-O CARTE INDOIELNICA........"

oare am sa primesc raspuns vreodata ? sau inca mai cautati versete sa mi le varsati aici..
 
abbu;223640 said:
[oare am sa primesc raspuns vreodata ? sau inca mai cautati versete sa mi le varsati aici..

Dar tu nu te-ai intrebat daca defapt meriti sa primesti vre-un raspuns? Nimeni nici nu se gandea sa-ti faca asa cinste, mai ales sa mai caute si versete pentru asta :) Si asa prea multa atentie ti se acorda aici, si tot datorita faptului ca nu incetezi sa vii cu aberatii si insulte. Cand o sa prinzi ceva la educatie, maniere si etica in conversatii, si vei inceta sa injuri oamenii ce "gresesc" prin faptul ca iti ureaza de bine, poate atunci vei merita sa ti se raspunda sau sa fii luata in serios.
 
vulpea care nu ajunge la struguri...spune ca sunt acrii...daca aveai ceva de raspuns nu pierdeai ocazia..asa ca 1-0 pentru mine...
 
ai dreptate e cronic...intreb si nu raspunde nimeni....
conspirtie???
masonerie....???
oculata...???
saracul islam....are nevoie de niste aparatori mai isteti....
 
Islam cu obiectivizm, toleranta si rationalitate

un rege intelept,modern,studiat,documentat si ....ferm
ca si tatal sau care a lasat lumii o excelenta si pozitiva amintire

180px-Abdullah_II_Cropped.jpg


"....Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei i-a convocat pe şefii serviciilor iordaniene de securitate şi le-a cerut să-şi intensifice acţiunile de reprimare a terorismului după ce aparatul de informaţii şi securitate iordanian a fost luat de două ori prin surprindere de recentele atentate teroriste din Afganistan şi de pe teritoriul regatului.
Serviciile iordaniene au fost puse în stare de alarmă maximă pentru prevenirea unor posibile atentate puse la cale de Al-Qaida asupra obiectivelor iordaniene, americane şi israeliene din regat şi chiar din Cisiordania.
Debka File relatează că un prim rezultat al mustrării şefilor serviciilor secrete iordaniene de către regele Abdullah II îl constituie convocarea la sediul Serviciului General de Informaţii de la Amman a cinci predicatori salafiti islamici cunoscuţi pentru faptul că decretele lor religioase sunt respectate de Al-Qaida. Predicatorilor li s-a cerut să semneze un decret islamic care interzice comiterea de atentate sinucigaşe în Iordania sau în alte ţări ale lumii, fiind avertizaţi că în caz contrar vor fi arestaţi.
Imamii s-au conformat cererilor iordaniene şi au semnat decretul de interzicere a atentatelor sinucigaşe, fiind de asemenea de acord cu delegarea autorităţii pentru emiterea de edicte islamice doar clericilor musulmani desemnaţi în funcţie de guvernul iordanian.
..............."

nu stiu de ce dar as pune pariu ca imamii au jurat stramb.......
dar nu-i bai s-a vazut si la case mai mari....adica la noi la crestini....
 
Islam cu obiectivizm, toleranta si rationalitate ...mai ales cu RATIONALITATE

040709-0724-mubarakinvi12.jpg


presedintele Egiptului s-a saturat...
i-a ajuns pana peste cap vecinatatea populatiei din Gaza,dar mai ales conducatorii lor.
ca urmare a decarat ca va inaspri conditiile de trecere a frontierei si va termina cat mai curand fortificarea granitei.asta inseamna ca va planta in pamant un zid adanc de 20 m facut din tronsoane de fier ca sa impiedice saparea tunelelor care au adus numai pagube Egiptului.
mii de refugiati din Sudan,Yemen,Etiopia vor sa treaca spre Israel.care ii trimite inapoi si raman in teritoriul Egiptean,apoi sunt trecuti clandestin prin tunele in Gaza si de aici in Israel.
multi sunt jefuiti si omorati.
mai mult,Egiptul va construi un zid de 20 km de-alungul granitei cu gaza si israel ca sa stopeze fluxul tot mai mare de refugiati ce traverseaza teritoriul egiptean..

eu ii doresc sanatate si putere,ma ingrozesc pe ce maini poate ajunge Egiptul cand Mubarak nu va mai fi....
 
Cind ti-a dat doamna maica-ta nastere,ABUU,paharul tau de aptitudini a fost umplut cu "frumusete de blonda"de aceea ratziunea,bunul simtz,educatia sunt niste substantive care nu preau au trecut pragul casei tale,dupa cum postezi...
bafta in continuare si felicitari!
De ce felicitari???
Ai reusit sa elimini prin imbecilitatea dumitale multi forumisti care mai aveau totusi ceva de zis.....
Eu una,m-am retras.
Adio
 
la cei ce au ceva de spus nu deranjez...vezi cei 2 domni care se tot intreaba unul pe altul daca exista isus.....si daca este el dumnezeu....

pe ei ii las in pace,cand se vor satura de batut apa in piua,o sa ma intrebe pe mine si am sa-i lamuresc....
NU EXISTA....

ps...sti ce am ales de pe tava cand mi s-a taiat motul...?

bani,un pix si ......o panglica....
daca nu alegeam pixul,nu ma intalneai aici...ghinionul tau....

adio ! palestinienii te asteapta...
 
Doamna Moonasdm,imi face cinstea de a se ocupa de mine pe forumul islamul-Cluj unde am scris cate ceva la educatia copiilor....
desigur alta educatie decat cea paranoica-fundamentalist-islamica.....



Propun adminului sa stearga ID-ul acestei persoane "satanice"care pe forumul sus mentionat nu a precupetit nici un efort decit a arunca cu noroi in tot ce se cheama :
islam;
musulmani;
palestinieni;
arabi;
romance convertite la islam;
profeti (Isus,Mohamed,Moise).

Pentru a va convinge va rog urmariti site-ul de mai sus,unde atit eu (moonasdm)cit si fratele Palestina ,NE-AM LUPTAT prin a aduce dovezi,marturii despre valoarea Coranului si islamului.Caricaturile din Danemarca sunt identice cu "caricaturile sintactice literare"la adresa religiei si principiilor noastre aduse de acest specimen pe diverse forumuri religioase (ce sustine ca are sot egiptean si 2 copii+unul pe drum).Dupa ce-a observat ca nu i se mai raspunde si este ignorata de majoritatea forumistilor,a venit sa atace din nou" la noi acasa".



ce sa zic ???
ma pot supara???
nu,caci nu spune minciuni....
sunt maritata,am sot egiptean si doi copii......
in fond nimanui nu-i place sa-i pui oglinda in fata si sa i se vada doar ochii......
asa ca ma bucur ca am scapat acest forum de fanatici si oameni rai ca aceasta moon.....

ce este hilar insa este faptul ca pe forumul islamul-Cluj le-au inghtet piciorele numai ca am spus ca copii trebuiesc lasati sa fie independenti,ca ar trebui sa-si aleaga singuri religia...etc...
se pare ca recordul l-am obtinut cu aceasta postare pentru care am fost banata....!!!!


Sfat: nu va proiectati in copilul vostru visele voastre, incercand prin el o rezolvare a unor lucruri pe care le-ati dorit, dar au venit cu intarziere sau de loc.
Lasati-l sa se dezvolte liber si bucurati-va, in fiecare zi, de "cuceririle lui".
El nu va fi altfel decat asa cum ne vede pe noi,va vorbi in stilul in care vorbim noi in casa,va avea -in mare, preocuparile noastre.
Fortarea copilului de a merge pe un drum ce noi l-am hotarat,fara a tine seama de capacitatile,talentele,sau dorintele lui pot fi sortite esecului.

As vrea de asemeni sa ridic o problema pentru a fi discutata.
Cum va confruntati cu un copil hiperactiv,care deranjeaza clasa,care este repezit,prea dinamic de regula.
In unele cazuri,la scoala se prescriu pastile de calmare.
Interesant care este parerea dv.


Am inteles si de ce :
-in coran nu scrie "hiperactiv".....
or fi crezut ca e un atac la Muhamed....???
 
inca o "perla" care a zgariat urechile sensibile ale musulmanilor clujeni.....



Buna seara,
am inteles bine,doar ca eu vorbeam de acele neamuri care desi au o apartenenta la o religie,acea religie este in mica masura inglobata in viata sociala si politica,
ramane la nivelul de cod moral.
adica ma refer la tarile unde 70-80 % din locuitori apartin unei religii prin definitie,nu prin libera aderare si practica,printre ei si cei ce se numesc atei.
daca Dv numarati in Romania 20 de milioane de crestini,va inteleg,dar daca ii considerati credinciosi, va inselati...16-18 milioane vad biserica de paste si craciun iar altii nici atat.
iudaismul de asemeni are 20 de milioane in lume,dar cati sunt cu adevarat credinciosi????
marea majoritate sunt atei, sau asa zis "traditionalisti' adica respecta minimum de obligatii religioase.
la fel hindusii,budistii,brahmanii,etc,religii asemanatoare in mod surprinzator cu crestinismul in principii si precepte de baza,cu toata distanta geografica enorma ce le desparte.

nu stiu cum este la islam,cred ca nu pot fi acolo atei caci nu se permite,asa ca nu stiu de asemeni cati din 1.5 miliarde cred cu adevarat ,cati cred de frica sa nu fie pedepsiti si cati atei sunt cu adevarat caci asa ceva nu se publica.
 
acelasi simpatic forum unde se crede ca Alah a afcut lumea,pe Adam si pe Eva.....


Stimata doamna Lina,ceea ce spuneti Dv este adevarat,dar de la anul 600 dupa Hristos.
greu de crezut ca dupa ce au functionat deja doua religii,vine a treia si spune...."ce am hotarat eu, anuleaza tot ce a fost inainte si de acum inainte toti ne tragem din Alah...."
Nu credeti ca este hilar si ca sansele ca asa ceva sa fie luat in serios de adeptii altor religii sunt inexistente??

daca eu am in curte un pom pe care il chem "cires" caci face cirese,nu puteti spune ca am un cais -numai pentru in curtea Dv este un cais.....si nu vreti sa cunoasteti alt pom...!!


(sper ca nu va vine in gand sa-mi taiati ciresul pentru motivul ca nu face caise....!!!????
este o posibilitate si asta dupa cum se arata lucrurile in lume....!!)
 
chestia asta nu este de loc in regula....
nu se face asa ceva,nu numai ca nu este frumos este rasist de-adreptul si daca va iau musulmanii de turul pantalonilor si va taie fuduliile nu i-as invinovatii......
 
"ne frumos" ar fi el.. intrebarea insa e daca poti sa zimbesti de prostia altuia sau daca o iai in serios? :)
 
Back
Top