Letonia si moldovenii ...

Da ce are att de special Letonia asta? Sunt attea ţări frumoase de văzut: Turcia, Gecia, Croaţia, Spania, Italia, Franţa etc.
 
Maria Magdalena said:
Lanu, nu te lua de mine, pour favor ingeras..

in principiu nu e mare problema sa te duci pin la Kiev, dar iarasi...tre sa faci doua drumuri, tre sa lipsesti de la birou...is bani si griji in plus...

mie imi pare destul smart faptul ca ne-au legat de Kiev...frati de cruce ..toate republici sovietice..

nu avem nevoie de "invitatzie" pentru a merge la Kiev...
 
Re: LATVIA si moldovenii ...

Lanu said:
Mă-ntrebi dacă are engleza prioritate?! ARE!!! Atunci cnd am de ales DOAR ntre rusă şi engleză, evident că aleg engleza! Această ştire e unul din astfel de cazuri.

:tiphat:

cu ce e mai buna engleza decat rusa? (prefer sa citesc documentatzia in engleza, insa asta nu inseamna ca engleza e mai buna decat rusa)
 
dixy said:
Da ce are att de special Letonia asta? Sunt attea ţări frumoase de văzut: Turcia, Gecia, Croaţia, Spania, Italia, Franţa etc.

e nevoie de vize pentru a merge in acele tzari ;)

(la turci imi pare ca o potzi primi cand intri in tzara, daca platesti..)
 
eu una as vreau sa merg in Letonia, mai mult decat in toate celelalte tari enumerate mai sus. De ce? fiindca imi pare magica si fiindca mi s-a pus pata si vreau.

ia uitativa ce minune...
654px-SIGULDA_castle.jpg

800px-Ryga-domCzarnoglowych.jpg
 
Eu am fost in Letonia. E o tara foarte frumoasa. Iar pentru Moldova este o lectie vie. Este o tara unde itnr-un oras de 25.000 de locuitori (unde am stat eu cand am fost, la 40 kmd e Riga) gasesti teren de hochei acoperit si magazine cum rar vezi intr-un oras romanesc de 3 ori pe-atata... Iar poporul e civilizat, si cel putin in Capitala artele infloresc. E o minune ca au supravietuit ca popor, in 1990 ajunsesera sa fie doar 52%, iar rusofonii cam 45%!
 
Back
Top