Manifestările publice ale homosexualilor sunt inacceptabile

romen

New Member
Preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Marian Lupu, a declarat, la Bălţi, în cadrul unei întâlniri cu studenţii şi profesorii de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din localitate, că manifestările publice ale homosexualilor nu sunt acceptabile. În cadrul aceleiaşi întâlniri, Lupu a specificat că „româna şi moldoveneasca sunt aceeaşi limbă”.



„La nivel privat, este treaba fiecăruia de ce orientare este. Dacă mâine Bruxellesul ne va spune că una dintre condiţiile pentru aderarea la Uniunea Europeană ar fi să instituţionalizăm sau să punem pe bază de lege paradele minorităţilor sexuale, asta nu înseamnă că noi o vom face”, a mai spus Marian Lupu.

Precizăm că Marian Lupu este al doilea politician, după liderul Partidului Popular Creştin Democrat, Iurie Roşca, care ia atitudine publică privind inoportunitatea manifestărilor publice ale minorităţilor sexuale. Reamintim că preşedintele PPCD a rostit, recent, în cadrul unei şedinţe plenare a Parlamentului, un discurs, în care condamnă exhibiţionismul comunităţii homosexualilor şi lesbienelor, pledând pentru fortificarea unei societăţi morale în Republica Moldova.

Totodată, spicherul a făcut şi câteva referiri la aşa-zisul conflict identitar din Moldova. „Româna şi moldoveneasca sunt aceeaşi limbă. Una”, a declarat, textual, Lupu. „Partea politică a problemei nu trebuie să afecteze procesul educaţional, astfel încât ar urma să fie fixat foarte clar chiar şi în documentele normative că denumirea politică a limbii este cea moldovenească, iar în paranteze să fie indicat şi calificativul „română”, a precizat sursa citată.
 
Mai, romen, vad ca tot postezi la topicurile legate de homosexualitate. Sa inteleg ca esti unul dintre aceia pe care ii cam mananca si mai scapa cate un degetzel in ochiul maro cand face dus, se simte vinovat dupa aia trei zile si apoi iese sa protesteze contra homosexualilor?

Si, pe bune, pe rosca si pe lupu i-ai gasit pentru citate? Nu de alta da' apare vreunu' din aia de nu iti plac tie si iti da cu o pleiada de minti luminate dar pe invers de la Platon la Gide peste buzitze si nu cred ca o sa iti placa (sau poate ma insel si o sa iti placa)
 
S-A AJUNS LA O STARE DE ANORMALITATE CARE NU MAI POATE FI TOLERATA DAR NU TREBUIE SA DEVENIM VIOLENTI CU HOMOSEXUALII PT CA SE VOR VICTIMIZA IAR LEGEA E DE PARTEA LOR. PROBLEMA ESTE CINE II PROMOVEAZA PE HOMOSEXUALI ATAT LA NOI IN TARA CAT SI IN STRAINATATE, PENTRU A AFLA MAI MULTE INTRATI PE: http://www.zelea-codreanu.com/
 
esli ti menya ho4ew tzeplyati
to poveri u tea ne polu4itza
si sa stii ca nu imi plac barbatii
nai sanse
 
chestia aia pare o pasareasca bizara nu-ti inteleg mesajul asa ca poti sa ti-l bagi in orificiul placerilor
 
Da ceva mai serios aici nu puteti discuta ?

Spre exemplu "De ce sunt inacceptabile ?" cine a spus asta ?

Asta e teoria comunista ca ei sunt o rusine, dar daca incepeti sa puneti intrebari, atunci multe din teoriile de interzicere isi pierd valoarea.
 
intr- tara civilizata, manifestarile homosexualilor sunt acceptate.
homosexualii nu sunt si ei oameni? ba bineinteles ca sunt!
de aici si drepturile care li se cuvin ca oricui altcuiva.
ca mie, tie sau altuia nu ne plac homosexualii asta e alta mancare de peste, dar acceptarea lor ne dovedeste ca suntem civilizati, educati... (cu alte cuvinte suntem TOT ce a incercat comunismul sa NU faca din noi).

Nu pot sa nu remarc cum pe acest forum, indiferent de topic, se vorbesc numai balarii la greu.
 
LeX;213296 said:
Nu pot sa nu remarc cum pe acest forum, indiferent de topic, se vorbesc numai balarii la greu.
- care ar trebui sa fie sterse, daca Forumul se doreste a fi unul de nivel inalt.
 
ce imi plac toti desteptii astia care apar pe aici si cred ca daca printr-o fraza din asta ies si ei in evidenta sau isi demonstreaza lor inteligenta...

lex, mi se pare cel putin ipocrit lucrul asta... "nu trebuie sa ne placa, nu trebuie sa fim de acord, da trebuie sa ii acceptam, ca sa demonstram ca suntem civilizati...." - am ras bine la faza asta. si copiatul ca maimutele de la altii, la sigur nu ne face mai civilizati... doar niste maimute bune la imitat pe altii.

o sa fim civilizati atunci cand o sa fim de acord, o sa intelegem homosexualii si o sa ii tratam egal. da faptul ca in fata ii zambesti, dupa care te duci si borasti pe geam, nu ii deloc dovada de civilizatie, dupa umila mea parere. tot bulshitu asta cu ploticaly correct ne dezumanizeaza si ne face niste mincinosi si ipocriti.


ps: nu va place forumul, aveti libertatea sa nu mai intrati aici. insa cata vreme faceti parte din acest forum, ati face bine sa aratati minimum de respect.
 
adrenalina;213301 said:
da faptul ca in fata ii zambesti,


Mie mi se pare normal sa le zambesti numai in fata , ca daca le zambesti si pe la spate , si esti baiat s-ar putea sa le dai idei dupa aia...
 
adrenalina: lol, sincer si tu ma faci sa rad bine de tot. probabil si tu faci parte din categoria "desteptilor".

faptul ca imi place sau nu un anumit lucru numai eu pot decide si asta o fac in concordanta cu ce simt ca INDIVID.

ceea ce am scris se refera la o conduita normala a societatii. Sa inteleg ca tie daca iti place sa scuipi pe strada sau sa arungi gunoaie pe jos sau pungi cu apa in capul trecatorilor de pe sub balcon o faci oricum, da-le naibii de principii sociale/civice, nu?

Imi pare rau sa te informez eu, dar lucrurile care iti provoaca tie scarba au si ele un rost pe lumea asta. Sa nu crezi ca popoarele (ca societate/masa) s-a civilizat singure. Toti au fost constransi initial de sistem. Ca mai tarziu intra in constiinta civica si oamenilor li se pare NORMAL sa fie civilizati este cu totul alt lucru, si nu se realizeaza de azi pe maine.

acum sunt ferm convins ca forumul asta te caracterizeaza perfect, haosul din capul tau se regaseste si aici, imi pare rau daca adevarul doare (ca alt motiv pentru care te-ai obosit sa imi raspunzi nu gasesc)
bineintes ca sunt liber sa nu mai intru, ceea ce o sa si fac (chiar nu era necesar sa-mi aduci la cunostinta).
iti doresc sa te bucuri de haosul din romania sau moldova, depinde de caz, oricum esti in elementul tau. si in final uite ca ai mai scapat de un "Destept" care te enerveaza ;)
 
LeX;213351 said:
Toti au fost constransi initial de sistem. Ca mai tarziu intra in constiinta civica si oamenilor li se pare NORMAL sa fie civilizati este cu totul alt lucru, si nu se realizeaza de azi pe maine.
- tin minte ca cineva mi-a spus ca pe timpul lui Hitler, politia intra in transportul public, si cine nu avea bilet era impuscat pe loc, iar in unele regiuni, daca cineva trecea strada la rosu, de asemenea era impuscat :)
 
e vorba de legi, amenzi (si aplicarea lor fara exceptii, bineinteles).
documenteaza-te de cuantumul amenzilor rutiere din germania, de exemplu...

departe va duce gandul pe unii...
 
Nu stiu de ce mai folositi termenul de "LIMBA MOLDOVENEASCA " ?? Limba ROMANA este unica. Moldoveneasca este un dialect precum cei care traiesc in ardeal au dialectul lor, Oltenii au dialectul lor. Cei care promoveaza LIMBA MOLDOVENEASCA sunt IDIOTI care nu vor sa piarda privilegiile. Nu stiu cat veti mai fi manipulati.
Cu PARA-NDARATNCII nu am nimc atat vreme cat nu ma afecteza. Am vazut in Germania o parada a lor si ma amuzat ( am ras copios ) de cum aratau. In schimb, mau enervat la culme cersetorii si tziganii care cerseau pe strazile din Koln, Dusseldorf dar si in Paris unde sunt cu sutele precum mustele. Aia ma enerveaza si hotii de buzunare ca datorita lor avem o reputatie proasta in EUROPA. DOSISTII sa faca cate parade vor sa avem de ce rade si de ce ne amuza. Dar sa nu dea cu snaps-ul ca....
SI EU SIMPATIZEZ MISCAREA LEGIONARA - NOUA DREAPTA- http://www.nouadreapta.org/
 
Back
Top