METRO in Moldova

zorzonel said:
eu la altceva ma gandesc, guvernul vrea sa deschida o piata agricola langa talcioc, stau acum si ma gandesc la ce atatea piete, nu prea multe, o sa fie cumparatori pentru toate?

Piaţa (jocul cererii şi ofertei) o va decide...
 
oricum reteaua METRO e puternica si accesibila... si cred ca va avea cumparatori... deoarece lumea a luat cunostinta cu aceasta retea in alta tari ale Europei... 50% sunt deja la curent ce reprezinta METRO in sine... iar cei ce au fost in alte parti ale lumii si au facut cumparaturi la METRO vor putea compara nivelul de deservire din tara noastra cu celelalte... ceea ce e fine la METRO e ca produse falsificate nu exista... daca cumperi, cumperi ceva bun... si de calitate.. nu e piata centrala.... oamenii care au o cultura generala inteleg asta......
 
s

si precum s-a mai mentsionat, paremise, nivelul de deservire e mult mai ynalt decyt yn celelate marketuri, nemaivorbind de piatsa (careia yi lipseshte practic o deservire). o cunoscuta mi-a povestit cum la unul din centrele METRO i-au scos de pe cecul deja achitat obiectul pe care ea nu l-a cumparat la ei, ci a venit cu el de acasa (yntorcyndu-i banii fara nici o vorba sau o privirea de-aia banuitoare, deoarece au verificat acel produs la un aparat, care a indicat ca nu e produsul lor). este doar un mic exemplu din amploarea serviciilor pe care le ofera o astfel de retea. 8)
 
Cetatezenii straini pot intra liber in Metro neavand nevoie de legitimatie...
Uite asa ma duc yo la Metro in Romanika...ca cetatzean strain:)
 
In Ro nu e neapărat nevoie să ai o firmă ca să devii client Metro. E suficient să faci dovada că eşti împuternicitul unei firme ca să obţii legitimaţia de client. Odată obţinută, poţi face cu ea şi cumpărături în nume propriu, ca persoană fizică.
Părerea mea, după ce am vizitat magazine Metro din Germania, Cehia, Croaţia şi România, este că politica Metro este aceea a produselor de calitate medie spre joasă, la preţuri medii spre mari.
 
eu inca la una ma gandesc - pe 4 decembrie paremi-se se fac vanzari si la green hills, deschis recent. banuiesc ca astea doresc sa scoata oleaca de capica din cumparatori
 
... dupa câte cunosc încă nu ...
dar după câte îmi aduc aminte că undeva pe 10 decembrie va fi deschiderea, dar nuştiu cât de şubredă e informaţia
 
Cine maine de dimineatza la 06:00 pleaca la deschiderea METRO? ... ca apoi sa povesteasca la restul cum e acolo?
 
tal, shi cu spamu ista?

azi o sa fie batai shi varsari de sange la METRO, hi hi hi, cred ca jumate de orash se duce acolo... :D
 
Tot respectul pentru cei ce au reusit sa aduca firma METRO in Moldova,noi populatia avem de cistigat.E un magazin european,ceea ce denota ca ne indreptam catre Europa.Eu sunt intru totul de acord ca avem necvoie de acest concern in Moldova.Va veti convinge ca e o firma care se respecta.
 
[K said:
]tal, shi cu spamu ista?

azi o sa fie batai shi varsari de sange la METRO, hi hi hi, cred ca jumate de orash se duce acolo... :D

nein
... de acum o fost pe acolo populaţie ... azi la 07:00 ... şi o zis că e destul de civilizat acolo ... la parcare sunt vre-o 50 de oameni care dirijează cu circulaţia ... şi o mai spus că seamănă mult cu cel din Bucureşti ... mai multă informaţie nu cunosc :(
 
iote bai, shi care credeam ca o sa fie razboi acolo... se civilizeaza shi moldova shi noi nu shtim, a?
 
caroce tre sa ai 5 ani de staj ca lucrator yn unul din magazinele din retzeaua Luminitza, tre sa ai voennyi bilet, shi ynca legitimatzie de ppioner shi sa fii yn randurile comsomolului!
ianki sha! nu shi? mai vrei la METRO?
 
Back
Top