Pedofilii din Olanda şi-au făcut partid

dixy said:
Are aceeşi legătură ca şi homosexualitatea: ţările europene ncep să accepte pedofilia. Probabil că va fi impusă şi n Moldova dacă va vrea peste X ani să intre n UE.

Este un lucru foarte urit ceea ce se intimpla! Este regretabil faptul ca moldovenii nostri devin tot mai toleranti si chiar apara indirect aceste lucruri!
Care ar fi scopul unui partid pedofil sa **** copii, din toata tara lor apoi sa se extinda si in Tot spatiul crestin din Europa?
Adrenalina nu stiu poate dumitale nu vrei sa intelegi sau doar te prefaci dar atunci cind e vorba de pedofilie, fa o asociere un barbat pedofil care doreste un baietel, ma iertati pentru exemplu asta nu e homosexualitate?
iar acestea sub protectia tolerantei si cuminteniei celor care le respecta se catara pe umerii nostri si ne robesc!
Si apropo cine credeti ca finanteaza tolerantul ONG GenderDoc-M - olanda;
Le multumim pentru suport financiar ca nu uita si de RM ca si noi sintem europeni nu?
 
Fronstist, te rog sa nu ma judeci pe mine, ca nu esti tu in masura. treaba mea ce cred si ce sustin...
pur si simplu aati transformat deja 5 teme de forum in discutii despre homosexuali... ar fi cazul sa va opriti.
ce legatura are genderDoc cu partidul pedofililor??? explica-mi si mie.
inainte sa tot vorbiti aici, mai bine documentati-va studiati ce insemana pedofil, homosexual, zoofil, vedeti cum sunt clasificate, cum sunt sanctionate de lege si dupa aia discutam. dar atat vreme cand ignorati mesajele celor care nu sunt de-acord cu voi, asta nu mai este discutie...
 
adrenalina said:
inainte sa tot vorbiti aici, mai bine documentati-va studiati ce insemana pedofil, homosexual, zoofil, vedeti cum sunt clasificate, cum sunt sanctionate de lege si dupa aia discutam. dar atat vreme cand ignorati mesajele celor care nu sunt de-acord cu voi, asta nu mai este discutie...

Erau clasificate ca anormalitaţi, ca deviaţii, ca acte mpotriva naturii. Dacă timpurile se schimbă... O să vorbim peste cţiva ani despre dreptul pedofililor de a se căsători cu un copil sau de a nfia copii.
 
Re: Occidentul cere Basarabiei sa respecte perversiunele sexuale

adrenalina said:
militant, ca sa nu ma cert cu tine iti repet ca tema este acum la Politica, nu la Integrare Europeana...

in al doilea rand, daca discutam efectele integrarii va rog sa le discutati pe toate, dar despre homosexuali aici nu vorbiti...
cred ca am fost destul de clara... aveti destule teme sa va exprimati ura. aici despre pedofili, zoofli, euro, agricultura, Olanda, partide... tot ce vreti, dar fara referinte la homosexuali, ca va inchid tema, pe bune!!!

Acum am vorbit despre poponari vom continua cu constructia UE cu institutiile sale, constitutia unionala... ce te agiti asa?
Toate la vremea lor.
Ti-am spus ca sunt discutate aspectele integrarii nu putem sa trecem cu tacerea niste probleme doar pentru ca tu ai anumite preferinte...
 
Re: Occidentul cere Basarabiei sa respecte perversiunele sexuale

eu nu am nici o preferinta... militant.... nu fa te rog afirmatii asa aiurea...

tema nu este depsre integrare europeana... este despre un partid. vreti sa discutati despre Integrare Europeana va mutati ep forumul cu pricina... aici putem discuta despre Olanda, despre liberatile de acolo, daca sunt ok, daca nu usnt Ok... alte tari care au adoptat poztia Olandei... etc...
 
Ceea ce ii vine azi olandei devine norma peste noapte in intrega Europa.
Este interesanta evolutia liberalsmului in Suedia.
Au aparut organizatiile profesorilor homosexuali, politistilor homosexuali, exista comisia parlamentara pentru drepturile poponarilor.
Putin cate putin acestea se transforma intr-o minoritate priveligiata.
Daca vrei sa ai de lucru fa-te homo!
Daca vrei sa ajungi deputatzoi da kooru la bataie!
Daaaa....
o societate condusa de o elita selectata pe criterii de perversitate, ceva nou in istoria omenirii...
 
exemple te rog, nu asa doar spune... ce a devenit norma peste nopate??? care tara in-afar de Uk a legalizat marihuana???? de exemplu... asa ca nu mai fa afirmatii din astea catastrofale :D
 
adrenalina said:
exemple te rog, nu asa doar spune... ce a devenit norma peste nopate??? care tara in-afar de Uk a legalizat marihuana???? de exemplu... asa ca nu mai fa afirmatii din astea catastrofale :D

Nu este neaparat sa fie legalizate, ele se transform pur si simplu intr-un anumit fel in scopurile de baza a UE, devenind o institutie deloc serioasa.
Se creaza impresia ca UE nu are altceva de facut decat sa impuna diverse prostii noilor state membre.

Mai devreme sau mai tarziu noii membriia ai uniunii vor reactiona contrar tuturor asteptarilor incat occidentului nu prea ii va parea bine...
 
Adrenalina Legatura dintre Gender Doc este evidenta in caz ca e finantata de Olanda nu? parca am scris acolo, poate curind acest partid face o alianta cu vriun partid pe aici mai liberal si dermocrat!
din dictionar pedofilie = atractie sexuala fata de copii.din fr (nu se specifica genurileadica si homo se incadreaza in aceiasi porcarie)
eu nu te judec pur si simplu nuti plac anumiti termeni dar in cazul de mai sus unde e pedofilie si unde e homosexualitate? Raspunde!

Cred ca dacda se discuta atita de asta inseamna ca e o problema grava si
care este revoltatoare!
 
Re: Occidentul cere Basarabiei sa respecte perversiunele sexuale

adrenalina said:
aici putem discuta despre Olanda, despre liberatile de acolo, daca sunt ok, daca nu usnt Ok... alte tari care au adoptat poztia Olandei... etc...

După cum merg lucrurile, nu m-ar mira ca Romnia şi Moldova să mpărtăşească părerea Olandei cu privire la copilaşi. Este trist, este revoltător, este inuman, este o crimă.
Un pedofil spaniol, capturat de politistii ilfoveni in timp ce facea perversiuni sexuale cu un baiat de 15 ani, este suspectat de implicare in crima de la Ciolpani. Antonio Mendez Rios, de 34 ani, din La Coruna, a fost retinut sub acuzatiile de perversiune sexuala si coruptie sexuala, dupa ce a fost prins in flagrant in parcul din comuna Bragadiru. Surse judiciare ne-au declarat ca suspectul va fi audiat si in legatura cu asasinatul din padurea Ciolpani. Reamintim ca, in urma cu aproape doua saptamani, cadavrul lui Gabriel Dragomirescu, un copil in varsta de 12 ani, a fost gasit pe un drum dintre DN 1 si Palatul Snagov. Copilul disparuse de acasa in urma cu doua zile. El fusese strangulat si exista suspiciuni ca a fost si violat. Judiciaristii sustin ca victima obisnuia sa intretina relatii homosexuale.
 
dragule faptul ca un pedofil intretine relatii homosexuale nu inseamna ca toti homosexualii sunt pedofili... asta ca si cum ii faza ca un pedofil merge la biserica, inseamna ca toti credinciosii care merg la biserica aia is pedofili... bun rationament nu am ce zice.

relatie homosexuala este folosit ca si cum ar spune ca un pedofil a avut o relatie sexuala ... care ii mai rau si ma rog care ii diferenta???
 
Problema societatii noastre consta in alegerea unui model adecvat de dezvoltare.
1. Sa ne intorcem la modelul socialist de tip sovietic?
2.Sa urmam modelele deja pregatite in occident pentru a le prepara asemenea supelor maggi repetand greselile deja facute?
3. Sa urmam propriu model, care ar rezulta din satisfacerea necesitatilor noastre (existenta, continuitate, unitate, dezvoltare etc.).

Societatea noastra nu se va putea dezvolta normal pana nu va respinge cele doua modele - sovietic si occidental.
Tre sa alegem o A TREIA CALE de dezvoltare, asta e parerea mea.
Daca modelul olandei este un ideal pentru noi nu ne ramane decat sa ne sineucidem in masa, pentru ca oricum nu vom putea avea astfel nici un fel de viitor.
 
Militant, intreaba oameni care au fost in Olanda cum traiesc aia si mai gandeste-te daca in asa situatie ai vrea sa te sinucizi... vorbiti dezinformat...
 
Ce nu mi-a placut in Olanda sunt ferestrele alea mari pe care le au la case. Si perdele ioc! Natiune de exhibitionisti. In rest, probabil una dintre cele mai frumoase tari din Europa si asta in ciuda reliefului mai plat ca geometria euclidiana. Iar oamenii, pe cat sunt de poponari, pe atat sunt de cumsecade.
PS: Amsterdamul nu-mi place! Pute!
 
ca pute nu am auzit... poate ai avut tu ghinion... oricum lumea are o parere buna despre Olanda, despre oamenii de acolo, cum traiesc, cat sunt de relaxati si lipsiti de resentimente... si traiesc si bine.
 
Canalele... pute!
Oricum tara e super, desi eu sunt adeptul muntelui. Dar e aranjata cu gust: diguri, paduri, campuri, geometria oraselor, arhitectura cladirilor, totul e pus exact cum "trebuie" pus.
Iar de trait, traiesc mai bine decat francezii sau italienii.
 
adrenalina said:
dragule faptul ca un pedofil intretine relatii homosexuale nu inseamna ca toti homosexualii sunt pedofili... asta ca si cum ii faza ca un pedofil merge la biserica, inseamna ca toti credinciosii care merg la biserica aia is pedofili... bun rationament nu am ce zice.

Un mare "prieten" al homosexualilor, Kinsey.

Psihologul Judith Reisman, care a cercetat biografia lui Kinsey, a afirmat nsă că acesta era nu numai homosexual (care şi seducea studenţii), ci şi pedofil
 
adrenalina said:
deci... care este diferenta in limba romana intre "sau" si "si".... dupa ce stabilim asta, continuam discutia...

Şi este o conjuncţie iar sau este o disjuncţie.

n America din mişcarea gay face parte şi NAMBLA - North American Man Boy Love Association (Asociaţia Americană pentru Dragostea ntre Bărbaţi şi Băiţei), asociaţie a pedofililor.

In the case of a boy who is seduced by a man, the boy may grow up thinking that he is gay. After talking with many gay men, I discovered that a high percentage were molested or seduced by older men when they were kids. Most said that it has adversely affcted their entire lives and that they are vehemently opposed to the NAMBLA view- point. The very thought of pedophilia appalls and disgusts them. A very few claimed that as young boys they enjoyed sexual interactions with much older men. One can only wonder whether these particular men would be gay today if they had not been sexually molested as kids.
 
Back
Top