Presedintele Basescu

credeti ca Basescu a colaborat ci Securitatea?

  • da

    Votes: 19 54.3%
  • nu

    Votes: 16 45.7%

  • Total voters
    35
Re: Basescu... colaborator sau nu al securitatii.

qam gasit un mic articol in care celebrul Orbanu. inteligentul si omul cel mai de seama al partidului ratat PNL, isi mai arata inca o data clasa cu afirmatii din cele mai inalte si interesante, care sigur vor duce la demolarea lui Basescu ca personalitate politica :)


ATAC LA PREŞEDINTE
Ludovic Orban enumeră păcatele lui Traian Băsescu
Duminică 17 Septembrie 2006, 09:53
La Şcoala Tineretului Liberal, liderul liberalilor bucureşteni, Ludovic Orban, a explicat de ce liberalii nu au vrut să l invite pe şeful statului la şcoala lor de vară, atacndu-l dur pe şeful statului.

"Ce să nveţe tinerii liberali de la Băsescu? Să chiulească de la şcoală, să conducă n stare de ebrietate, să angajeze secretare blonde, să facă politică la crciumă sau să i se adreseze preşedintelui Franţei n engleză?", a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban.

http://www.realitatea.net/17403_ATA...rban-enumera-pacatele-lui-Traian-Basescu.html
 
Re: Basescu... colaborator sau nu al securitatii.

Basescu a facut armata... trebuie sa aiba ceva legat de securitate in trecutul sau iar CNSASul(inca o mana de guri care vor hranite) isi datoreaza existenta lui, deci... am votat da.
 
Domnul Traian BAsescu a colaborat 100% cu securitatea romina. In primul rind pu faptul ca a fost capitan de corabie. De aia el akum "descopera" ka multi kolegi de partid shi chiar di opozitsie au kolaborat cu BACIUL CeaushesKu.:D
 
BĂSESCU NU A FĂCUT POLIŢIE POLITICĂ
Decizia a fost dată de CNSAS
Marţi 26 Septembrie 2006, 19:23
CNSAS a decis, n şedinţa de marţi, că Traian Băsescu nu a făcut poliţie politică, după ce membrii Colegiului au primit scrisori de la instituţiile deţinătoare de arhive şi n condiţiile n care verdictul a avut la bază documente, după cum pretind surse din interiorul CNSAS, transmite NewsIn.

Colegiul CNSAS a mai luat decizii de necolaborare cu Securitatea ca poliţie politică şi n cazul senatorului PNL Puiu Haşotti, al senatorului Radu Terinte, PC, şi a deputatului Toro Tibor, susţin aceleaşi surse CNSAS citate de agenţia NewsIn.

ntr-un comunicat transmis mass-media, se informează că CNSAS a decis demersuri n vederea preluării arhiva MApN, a dat patru decizii de necolaborare cu Securitatea şi a invitat trei persoane pentru audieri, a declarat purtătorul de cuvnt al CNSAS.

Legea nu permite nominalizarea celor asupra cărora Colegiul CNSAS a dat decizii n şedinţa de marţi, a mai declarat purtătorul de cuvnt al CNSAS.

http://www.realitatea.net/18322_BAS...IE-POLITICA-Decizia-a-fost-data-de-CNSAS.html
 
eu am dat un articol si gata... ca suna debil sau nu sincer nu ma intereseaza prea tare la moment... continutul sau ideea ma interesa... altceva i decomentat sau facem stilistica aici?
 
Mai oameni buni e una sa colaborezi cu securitatea si alta e sa faci politie politica.

A colabora cu securitatea inseamna a da informatii diverse despre fapte ce ar pune in primejdie siguranta tarii sau a cetatenilor in general, sau a face spionaj economic etc.

A face politie politica inseamna sa-ti torni sheful, colegii, vecinii, nevasta/sotul, mama, tata etc, pentru a obtine diverse avantaje.
 
Basescu a colaborat cu securitatea fiind capitan de vas si nu e un secret pentru nimeni, chiar el a recunoscut asta de nenumarate ori insa de la asta pana la politie politica mai e mult.
 
Basescu a colaborat cu Securitatea prin natura functiei pe care o avea. Ca a fost sau nu politie politica nu am de unde sa stiu si nu am nici un motiv sa nu cred ce afirma CNSAS-ul.
Altele sunt motivele pentru care imi vine sa il bag in masa pe presedintele-dicta... uhhh... jucator.
 
dan123 , daq te uitsi mai bine observi k eu am skris deja despre faptul k el a fost kapitan de corabie chiar ku 2 posturi mai sus :p
 
stiu c-ai zis dar voiam sa fac o distinctie clara intre a colabora cu securitatea si a turna la securitate.
 
http://www.md-ro.org/?ref=hotnews-3

Traian Basescu le va raspunde basarabenilor
Ai o intrebare pentru Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu?

Acum ai sansa sa afli raspunsul din prima sursa!

Expediaza intrebarea pe adresa postala a Asociatiei Presei Independente (MD 2004, Chisinau, str. Corobceanu 15), sau pe adresa e-mail redactia@md-ro.org.

Intrebarile vor fi colectate timp de o saptamana, apoi vor fi expediate Presedintelui Romaniei, care a acceptat cu amabilitate sa acorde un interviu in exclusivitate ziarului on-line moldo-roman www.md-ro.org.

16 noiembrie 2006
 
Aceeashi oameni lucreaza in securitate, aceeashi agentzi secretzi ishi indeplinesc operatziunile, ca de pe timpul lui Ceaushescu, Iliescu, Constantinescu. Aparatul prezidentzial practic nu a fost skimbat. Drept dovada Gusha a spus-o de mai multe ori "nu doresc sa lucrez cu un om care nu-shi respecta promisiunile". Datorita acestor oameni veki "de la putere" Basescu "e la putere". Daca n-a colaborat cu ei atunci, o face acum, daca nu a facut politzie politica, o face acum. Nimic nou sub Soare!
 
Maleficarum_Anarchium;156395 said:
Drept dovada Gusha a spus-o de mai multe ori "nu doresc sa lucrez cu un om care nu-shi respecta promisiunile".
Care Gusa ? Ala care schimba partidele ca pe ciorapi si despre care se spune ca e omul rusilor ? Bun exemplu ai ales ! Sau poate special l-ai ales, din dragoste fata de rusi ...

"PNTCD avertizeaza opinia publica asupra actiunilor domnului Cosmin Gusa, Presedinte PIN, care si-a afirmat convingerile politice, de apropiere fata de Rusia. Aceasta clarificare a avut loc dupa o perioada in care domnul Gusa s-a prezentat ca apropiat al lui Virgil Magureanu, acuzat ca este un produs al cercurilor de influenta sovietice si ale fostului KGB. Organizarea unei aliante politice asa-zis „ortodoxe”, cu binecuvantarea Patriarhului Moscovei si fara acceptul Bisericii Ortodoxe Romane, il indica pe dl. Gusa ca portavoce pe scena politica romaneasca a acelor structuri ruse, foste sovietice, nedemocratice, anti-romanesti si anti-europene. Aceste structuri paraziteaza discursul liderului rus Vladimir Putin, incearcand sa-si castige legitimitate si credibilitate." (http://www.pntcd.ro)
 
de-acord ca ii cel mai bun produs... in sfarsit am trecut de stadiul fosilelor politice si de stadiul dezorientatilor politic...
 
Back
Top