Alegeri locale 2007

Cu cine veti vota la viitoarele alegeri locale?

  • Veaceslav Iordan (Partidul Comunist)

    Votes: 3 4.2%
  • Ion Mereuta (Partidul Umanist din Moldova)

    Votes: 0 0.0%
  • Leonid Bujor (Aliantei "Moldova Noastra")

    Votes: 2 2.8%
  • Vladimir Filat (Partidul Democrat)

    Votes: 14 19.7%
  • Dorin Chirtoaca (Partidul Liberal)

    Votes: 24 33.8%
  • Zinovia Zorin (Partidul Conservator)

    Votes: 0 0.0%
  • Alexandru Corduneanu (PPCD)

    Votes: 24 33.8%
  • Valentin Crilov (Patria-Rodina-Ravnopravie)

    Votes: 0 0.0%
  • Eduard Musuc (Partidul Social-Democrat)

    Votes: 2 2.8%
  • Corneliu Ciurea (Partidul Social-Liberal)

    Votes: 2 2.8%

  • Total voters
    71
  • Poll closed .
Si daca a fost o manevra politica sa-l oblige pe Voronin sa faca mai multe compromisuri pentru votul favorabil de a doua zi?
Cat priveste neutralitatea, si eu pot sa fac afirmatii ca ma ghidez dupa niste principii nobile si analizez lucrurile la rece. Si din punctul meu de vedere Alexandru Corduneanu este cel mai bun, etc. Spre exemplu la inceputul anilor 90 Mircea Snegur a fost "centrist" si dorea crearea unui partid neutru, de centru, al tuturor moldovenilor, al poporului. Politica nu este un simplu joc de sah.
Din pacate aveti ceva cu politicianul Iurie Rosca, respectiv aceste sentimente le generalizati la tot PPCD-ul.
 
nu am nimic cu Rosca, rigel. si nici cu PPCD. ar fi prea mult spus si interpretarea dv este pur politica. nu admiteti ca exista si altceva in-afara de asta?
nu pot sa nu fiu neutra, pentru ca presedintele meu nu este Voronin, da Basescu. eu doar analizez foarte rece ceea ce vad ca se petrece in aceasta tara.
 
Atat timp cat aveti cetatenia Republicii Moldova... Vladimir Voronin... intelegeti.
In afara de PPCD exista si alte partide, respectiv in mesajele anterioare am facut referiri.
Cat priveste analiza "la rece" ajungem la o contradictie, imi pretindeti "fapte si nu vorbe in vant", iar dumneavoastra va multumiti cu "analiza la rece" mai sus mentionata.
Din pacate aceasta dezbatere devine absurda, adica incepem sa demonstarm ca 1+1 este sigur 2 si nu 3.
 
nu am cetatenia RM... deci eu doar analizez la rece... acesta dezbatere nu am pornit-o eu si abolsut deloc nu am vrut sa fie monopol pe un singur partid. Dv. v-ati suparat ca am indraznit sa spun ceva negativ despre PPCD. eu am pornit discutia cu dv atunci cand ati spus ca candidatul PPCD este cel mai bun. si eu am spus ca ar fi bine sa incepem sa aducem fiecare argumente pentru spusele noastre, tocmai pentru ca discutia sa fie mai interesanta.
pana acum nu am primit nici un raspuns la solicitarile mele, si nu ma refer doar la dv. multi au postat la tema doar improscand, si majoritatea au fost sustinatorii PPCD, cum ar fi exemplul lui noogen si altii.

eu sunt moder pe acest forum si menirea mea este sa duc discutiile astfel incat sa fie cat mai pline de informatii, nu doar mesaje de genul "Cutare este cel mai bun" sau " votati X".
poate va intoarceti undeva acum vreo 2 pagini si veti vedea ca am dreptate.

oricum din punctul meu de vedere discutia pe acest subiect, ma refer la PPCD, este incheiata. putem discuta despre Corduneanu, Filat, Chirtoaca, etc.
 
am un pic de alergie de la adeptii inflacarati ai partidelor (nu conteaza partidul).
adrenalina, de unde ai atata rabdare? :)

alegerile locale - as prefera sa fiu in afara tarii, ca sa am o scuza ca sa nu votez...caci daca sunt aici, ma simt obligata moral :)
nu simt nevoia de a citi platformele sau programele electorale... oricum apoi nu se tine cont de ele.
nu-mi plac politicienii nostri.
 
adrenalina;177626 said:
n rosca trebuia sa taca si sa faca. dar nu sa stea la tv inainte cu o zi de 4 aprilie si sa sustina, sa promita ca nu va vota pentru Voronin. uite aici a fost o greseala flagranta de conduita politica. macar nu te lauda, daca nu ai cu ce.
http://www.moldova.net/showthread.php?t=89

Sa nu confundam imoralitatea cu strategema. Stii prea bine ca declaratiile au fost facute pentru "fortele galebene" care deja dislocasera trupe speciale din Federatia Rusa + combatanti moldoveni, iar in teritoriu erau deja pregatite corturi galbene cu autobuze cu oameni. E destul de clar ca dusmanul trebuia luat prin surprindere.
Ar fi bine fiecare sa se inchipuie in situatia unui om decizia caruia poate fi fatala in orice moment.
Populatia a votat pentru Voronin si nu Rosca, PPCD a considerat ca opunerea votului popular ar aduce la o stare de haos.
La ce ar putea folosi o revolutie teatralizata?
Pentru a nu recunoaste votul de facto?
Stiu deja ca discutia aceasta este consumata, ar trebui sa ne axam pe algerile locale.
Nu Roscam, nu Voroin o sa conduca primaria ci persoane concrete.
 
PavelStratan;177607 said:
Voteaza correct! Voteaza pentru tine!Voteaza cu capul! Voteaza Startul!

Voteaza Vladimir Filat!

La mintea lui Pavel Stratan, dar din ala e mai mult folos decit din Filea.
 
landser-ule, daca esti asa de capos, atunci ce folos pentru tara din mintea Domniei Tale?

landser, fii atat de dragut/a si sustineti afirmatiile. Declaratii "moldovenesti" d'ale tale sunt aplaudate poate prin zonele de unde-ti tragi radacinile, da' in capitala nu cred ca cineva s-ar cobora la MINTEA ta sa te incurajeze.

Voteaza corect! Voteaza pentru tine!Voteaza cu capul! Voteaza Startul!
Desigur acestea indemnuri nu-ti sunt adresate tie, landser. Ci celor destepti :)
 
Da sunt si eu de parere ca sa facem ca in dezbaterile electorale, fiecare participant la discutie sa aiba o oarecare limita de spatiu!
 
militant daca nu e secret tu unde locuesti???? pur si simplu imi este interesant... ai niste idei......
 
M-am nascut si stau in municipiul Chisinau. Am viza de resedinta si drept de vot :)
Ideile mele nu prea de deosebesc de cele a oamenilor simpli. Ideile mele sunt ca si ale tale, rezultatul unor observatii, in cazul meu+cercetari in domeniul stiintelor sociale.

Ce, ti se pare anormal cineva care nu este copia ta?
 
"fortele galebene"...dislocasera trupe speciale din Federatia Rusa + combatanti moldoveni ...corturi galbene cu autobuze cu oameni...dusmanul trebuia luat prin surprindere.
... fantoma galbena tipa, da?
trecem la subiect ...personal nu voi vota ppcd nu pentru votul din 4 aprilie, ci pentru comportamentul arogant a lui Rosca, "vrem - vor fi ses. parl. publice, nu vrem - nu vor fi"...Varta - om rau ce este el, cum comenta problema istoriei integrate... De la 18 ani tot votez frontu', sau mai exact ce a mai ramas din front, da' se pare ca pana aici a mers... poate au avut dreptate cei care-l invinuiau pe Rosca ca vrea sa dezintegreze total miscarea nationala...

Pt. sustinatorii lui Filat: ridicati presa din anii '96-'01... afaceri interesante avea Filat cu CTC...

Cred ca voi vota cu Chirtoaca... nu-mi plece de Ghimpu...dar... cam ma oboseste ca permanent trebuie sa aleg un rau mai mic.
 
Voi cum vreti, dar eu o sa-l votez pe Petru Bodarev.

http://www.alegeri.md/2007/chisinau/bodarev/bio/

Ce PPCD, ce PD, daca este sa fim neutri si sa analizam lucrurile la rece in continuare haideti sa votam un candidat cu adevarat independent. Filat asta cu siguranta nu este independent, plus ca este si afacerist, deci are interese.

Petru Bodarev este un profesionist!
 
Iar la consilieri o sa votez pentru Partidul Dezvoltării Spirituale “Moldova Unită”, suna bine, nu?
 
:D :D hehehe..... pervul, tu chiar nu privesti TV? "Filat nu e independent" Pai normal nu e independent, e sustsinut de PD! LOL Si privind avioanele tupolev as spune ca il cunosc personal pe Vladimir Filat de multi ani de zile si chiar daca intradevar el era la privatizare pe atunci, cineva i-a luat-o pe dinainte because el ar trebuie acum sa dispuna de peste 20.000.000$ din ceea ce e scris acolo dar va asigur ca bugetul lui nu depaseste aceasta suma.(Punct)
 
Si inca ceva....Rezultatele sondajului de mai sus, sunt pe de parte de cele adevarate( adica de cele ce vor fi ) Iordan-nici un vot! Filat doar 10 in comparatsie cu Chirtoaca care are peste 14 . Era o vorba ukraineasca care zicea "Ne smeshite moi bosonoshki" :D
 
"PD- pentru o Moldova mai buna"
bai lume , mie incepe sa-mi puta si a pd .
intra "diferiti" si incep cu "nu ma faceti sa rid ", cu "bosonoshki" etc.
toti sar arsi , se vede ca se tem.
 
Back
Top