Alegeri locale 2007

Cu cine veti vota la viitoarele alegeri locale?

  • Veaceslav Iordan (Partidul Comunist)

    Votes: 3 4.2%
  • Ion Mereuta (Partidul Umanist din Moldova)

    Votes: 0 0.0%
  • Leonid Bujor (Aliantei "Moldova Noastra")

    Votes: 2 2.8%
  • Vladimir Filat (Partidul Democrat)

    Votes: 14 19.7%
  • Dorin Chirtoaca (Partidul Liberal)

    Votes: 24 33.8%
  • Zinovia Zorin (Partidul Conservator)

    Votes: 0 0.0%
  • Alexandru Corduneanu (PPCD)

    Votes: 24 33.8%
  • Valentin Crilov (Patria-Rodina-Ravnopravie)

    Votes: 0 0.0%
  • Eduard Musuc (Partidul Social-Democrat)

    Votes: 2 2.8%
  • Corneliu Ciurea (Partidul Social-Liberal)

    Votes: 2 2.8%

  • Total voters
    71
  • Poll closed .
calugarita;177957 said:
rigel, nu e cazul sa fii atat de ironic.. :) fiecare persoana are dreptul la opinie. si care e faza , nu inteleg.

te deranjeaza cumva ca Filat nici nu se compara cu candidatul vostru? ;) linisteste-te. ai sa vezi ca va fi bine :)

Atunci sa mi se respecte si mie opiniile. Si va mai rog: fara calomnii, atacuri personale si fara minciuni.

Alexadru Corduneanu!
 
lucic;177963 said:
Depinde de unde are posibilitatile financiare. Daca este corupt, corupt o sa moara. Garbatovo moghila ispravit. Sau lupul paru-si schimba, dar naravul. Sau cine fura azi un ou - maine va fura un bou. Si mai sunt si altele. Stramosii nostri nu au fost prosti cand au ajuns la concluziile astea.

Lasa-l pe Filat sa-si vada de banii 'acumulati' pana acum. Eu am nevoie de un primar care nu a bagat mana in buzunarul altora sau a statului.

asta de unde asa informatii, interesant? l-ai vazut cumva pe Filat sa ocupe vreo functie acum 10 ani incoace? daca nu esti la curent de sursele dlui, atunci hai sa nu ne prostim, da? daca nu esti la curent cu legile pe care le-a promovat V.Filat in Parlament privind sursele de venit ale functionarilor publici, atunci informeaza-te te rog.

lucic;177963 said:
Votati Dorin Chirtoaca!
Un primar tînăr, o echipă liberală — o capitală europeană!
Schimbarea spre bine de la liberali vine!

http://www.alegeri.md/2007/chisinau/chirtoaca

mult v-ati gandit la sloganele astea? ;)
http://www.alegeri.md/2007/chisinau/chirtoaca
 
acest mesaj a fost adresat unor oameni carora li se pare ca au atins turnul de televiziune din Montreal, in prezent cea mai inalta cladire (cu precizitate mai mare lui m_c_B)
 
Draga pervul. Hai sa privim totsi membrii PD(fractiunea parlamentara Incepind cu Filat si terminind cu Raducan ) si afla ca toti sunt bussinesmani. Siteul pe care il arunci tu akum pe acest forum nu e unul oficial, dar nu-i pe asta. Analizeaza te rog atent lista "Rosie" ku Numele si Prenumele "Celor mai periculosi politicieni ai Moldovei".(hehee.), si spune cine e in actualul PD. De ce iti pare ca acum, inaintea alegerilor sunt publicate toate aceste info. pe aceste siteuri???? Sper ca poti sa-tsi raspunzi singur la aceasta intrebare . Success........
 
calugarita;177968 said:
asta de unde asa informatii, interesant? l-ai vazut cumva pe Filat sa ocupe vreo functie acum 10 ani incoace? daca nu esti la curent de sursele dlui, atunci hai sa nu ne prostim, da? daca nu esti la curent cu legile pe care le-a promovat V.Filat in Parlament privind sursele de venit ale functionarilor publici, atunci informeaza-te te rog.



mult v-ati gandit la sloganele astea? ;)
http://www.alegeri.md/2007/chisinau/chirtoaca

Foarte interesant, intre 1998-1999 un 'alt Vladimir Filat' a fost director general al Departamentului Privatizarii si Administrarii Proprietatii de Stat (din 2007 pana in 1998 sunt 9 ani). Nici comisia de ancheta parlamentara 'nu a existat' care sa elucideze toate faptele marete alui Filat in domeniul 'privatizarii'... Pana la aceasta dezbatere nu a existat nimic, nici statul, nici parlamentul, nici Filat. Am aparut toti din senin!
Felicitari, domnului Filat ca incearca 'sa combata' coruptia. Lupul - paznic la oi. Totusi incearca sa-si scnimbe blana doar mai are pana la pensie.

Nu votati Filat!
Va fi primar inca tînăr, dar deja compronis!
Schimbarea spre 'privatizare' de la Filat vine!
 
myajia;177817 said:
landser-ule, daca esti asa de capos, atunci ce folos pentru tara din mintea Domniei Tale?

landser, fii atat de dragut/a si sustineti afirmatiile. Declaratii "moldovenesti" d'ale tale sunt aplaudate poate prin zonele de unde-ti tragi radacinile, da' in capitala nu cred ca cineva s-ar cobora la MINTEA ta sa te incurajeze.

Voteaza corect! Voteaza pentru tine!Voteaza cu capul! Voteaza Startul!
Desigur acestea indemnuri nu-ti sunt adresate tie, landser. Ci celor destepti :)

Imi trag radacinile din Chisinau,daca te intereseaza.Indemnurile tale au priza doar la provincialii dastepti ca si tine.
 
to Democracy: ce straniu mai esti tu...pe avatar ai sigla PSDM, in semnatura e publicitate pentru PD...hmm
 
Draga linar, as vrea sa te informez ca pe avatar am sigla Internationalei Socialiste. Partidul Democrat adika PDM lukreaza pe platforma socialista. Chiar anul trecut PDM a gazduit reuniunea Internationalei Socialiste. Inainte sa spui ceva ar fi bine sa cercetezi corectitudinea informatiei. Good LUCK!
 
lucic;177907 said:
Si Gigi Becali s-a declarat trimisul lui Dumnezeu, un fel de Mesia, bla-bla-bla... Totusi exista un sigur Mesia, iar om fara pacate sau interese nu exista (mai mari sau mai mici). Sa fim lucizi, altfel chiar vom discuta numai despre Gigi Becali si cei ca el.

Votati Dorin Chirtoaca!
Un primar tînăr, o echipă liberală — o capitală europeană!
Schimbarea spre bine de la liberali vine!

Ala e mai impotant ca Dorinel!
 
Sa citim presa din Romania (este un articol mai vechi, deci nu aparut acum inainte de alegeri) http://www.ziua.ro/mail.php?id=25378&data=1999-05-23&ziua=8ca29dccbc2b90e865c06f3f47850629

Diacov a "petrecut" Craciunul lui '89 la Bucuresti in calitate de corespondent TASS

Gruparea presedintelui Lucinschi a intrat pe o linie ascendenta in ultimii trei ani. Lucinschi a fost propulsat de Dumitru Diacov, presedinte al Blocului pentru o Moldova Democratica si Prospera, partid format in februarie 1998, la initiativa membrilor blocului "Pro Lucinschi" creat de Eugen Gladun. Pe lista BMDP s-a aflat si Grigore Eremei, ambasadorul Republicii Moldova in Romania, acreditat la Bucuresti din 17 iunie 1994 si fost candidat la presedintia Moldovei, in 1991, din partea PDAM. Diacov a fost corespondent TASS la Bucuresti, vreme de sase luni, la sfarsitul anului 1989. Dupa Revolutie s-a stabilit in Moldova.

Secretarul general al Guvernului basarabean este cercetat in Romania sub incidenta Legii Sigurantei Nationale

Ion Sturza este piesa de marca a gruparii Lucinschi, pregatita si protejata de ani intregi. Tovarasul sau apropiat, propulsat dupa instalarea la conducerea Executivului in postul similar celui de Secretar general al Guvernului, este un anume Vladimir Filat. Actualul ministru de Stat Vlad Filat, omul lui Sturza si Diacov, este un infractor de rasunet. Vladimir Filat, in calitatea sa de director general al Societatii Comerciale "Romold Trading SRL", cu sediul la Iasi, a semnat cu "Tutun SA" (Combinatul de tutun din Chisinau), la 8 octombrie 1997, un "contract de distribuire exclusiva" pe teritoriul Romaniei a tuturor produselor de tutun ale combinatului. In timpul campaniei electorale parlamentare, datoriile firmei lui Filat fata de "Tutun SA" constituiau 1 milion 576 mii 501 lei moldovenesti. La sfarsitul anului 1998, datoriile firmei erau de 675 mii si, aflandu-se in functia de director general al Departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat, Vladimir Filat isi continua afacerea. Filat, in calitatea sa de functionar de stat, a prejudiciat "Tutun SA", intreprindere la care actionar majoritar este statul. De mentionat ca "Tutun SA" are datorii fata de Bugetul de Stat, la capitolul impozite, de aproape 70 milioane lei moldovenesti.

Flagrantul de la Iasi se ridica la peste sapte miliarde de lei

Pentru afacerea cu tigari "MT" coordonata de Vladimir Filat a fost intentat un dosar la Parchetul Iasi, trimis recent Parchetului Tribunalului Bucuresti. Potrivit rechizitoriului, Filat urmeaza sa fie trimis in judecata, dupa stabilirea intregii activitati infractionale, inclusiv sub incidenta Legii Sigurantei Nationale a Romaniei. Vladimir Filat a montat o adevarata retea infractionala si de influenta la diverse niveluri decizionale ale statului roman - Directia Generala a Vamilor, Ministerul Finantelor - pentru a aduce tigari "MT" de contrabanda. Organele Politiei judetului Iasi, impreuna cu ale altei institutii de control, au organizat, la 12 septembrie 1998, un flagrant prin care au fost capturate patru TIR-uri cu 1.852.400 pachete tigari MT de contrabanda, in valoare de 7.409.600.000 lei (romanesti).

SRI l-a filat pe Filat

Captura a fost posibila si datorita interventiei in acest caz a Serviciului Roman de Informatii, care a monitorizat, potrivit mandatului nr. 00492/1998 al Parchetului Curtii Supreme de Justitie, convorbirile telefonice ale lui Filat si a stabilit conexiunile cu autoritati si oameni de afaceri din Romania, precum si organizarea transportului ilegal, pus la punct cu toate detaliile de oficialul basarabean. Afacerea traficului de tigari a fost organizata, potrivit rechizitoriului, de Vladimir Filat, cetatean al Republicii Moldova, asociat la SC Romold Trading SRL Iasi, de Ionel Stan, directorul general al firmei, si de Cristian Burlacu, angajat ca declarant vamal la Romold Trading, care l-a cooptat in suita de falsuri si ilegalitati pe tatal sau, Gheorghe Burlacu, adjunct la Vama Iasi. De asemenea, activitatea a fost favorizata de Gheorghe Ududoiu, director in Ministerul Comertului, cel care a semnat ilegal aprobari pentru timbre de marcaje, desi astfel a incalcat atat atributiile pe care le avea, cat si legea. Romold Trading SRL Iasi a dobandit contractul international de distributie exclusiva nr. 56/8.10.1997, prin care a devenit distribuitor unic pentru Romania al produselor Combinatului de Tutun din Chisinau. Rechizitoriul probeaza relatia dintre Burlacu, Stan si Vladimir Filat cu factori de raspundere din Ministerul Comertului, relatie care apare intr-o discutie telefonica dintre Filat si Stan, directorul firmei sale, inregistrata de SRI si aflata ca proba la dosar. Cei doi sunt surprinsi intr-o discutie despre introducerea in tara a transportului ilegal de tigari, de care erau constienti ca se face cu incalcarea multor dispozitii legale in vigoare. Stan i-a raportat lui Filat ca s-a aranjat falsul si ca nimeni nu-i va mai deranja afacerile.

Rechizitoriul mai noteaza ca, "din inregistrarile efectuate de catre SRI, rezulta in plus fata de celelalte probe administrate in cauza, faptul ca efectuarea acestui import nelegal a fost indelung elaborata de catre inculpati, invinuiti si Vladimir Filat". De asemenea, au fost identificati numerosi oameni politici, oameni de afaceri si membri ai administratiei centrale a statului care au facut trafic de influenta in favoarea lui Filat sau care au actionat in favoarea lui.

Ministrul Arapu nu arde gazul Gazpromului

O alta piesa de rezistenta a gruparii este tot unul dintre oamenii lui Diacov: ministrul Finantelor, Anatol Arapu (BpMDP). La insistenta sa, Guvernul a adoptat o Hotarare prin care Garda Financiara a fost transferata din subordinea Departamentului control financiar si revizie in subordinea Inspectoratului fiscal principal de stat, cu scopul declarat de a imbunatati colectarea impozitelor. Reorganizarile au avut ca efect scoaterea pe linie moarta a acestei structuri. De acest fapt nu este strain fostul sef al Departamentului controlului vamal, generalul Boris Gamurari, actualul ministru al Apararii.

Anatol Arapu are menirea de a rezolva un deziderat major al presedintelui Lucinschi. Aducerea sub controlul sau a resurselor energetice ale Moldovei. Concernul rus "Gazprom" este singura sursa de aprovizionare cu gaze naturale a Republicii Moldova. Guvernul Republicii Moldova urmeaza sa transmita "Gazprom"-ului hartiile de valoare de stat, in valoare de 90 milioane USD, in termeni stabiliti printr-un acord secret. La ora aceasta, Moldova este datoare gigantului rus "Gazprom" 650,3 milioane dolari SUA, dintre care 408,7 au fost inghititi numai de Transnistria.


Am mai gasit cate ceva si aici http://www.mdn.md/print.php?id=894&lang=ro
http://www.evenimentul.ro/articol/ancheta-taraganata.html
 
Draga lucic. imi spui te rog frumos pentru ce e presa? Iti spun eu. Presa e pentru a ridica in slavi pe cineva si pentru a ponegri pe altul. Si inca ceva. Pressa scrie pentru cel ce plateste. Scrie cei dicteaza cel ce plateste. Asa ca nu trebuie sa fii tu asa de "Documentat". Succes in cautarrea prin DEX a cuvintului presa. Good Luck!
 
Democracy;178025 said:
Draga lucic. imi spui te rog frumos pentru ce e presa? Iti spun eu. Presa e pentru a ridica in slavi pe cineva si pentru a ponegri pe altul. Si inca ceva. Pressa scrie pentru cel ce plateste. Scrie cei dicteaza cel ce plateste. Asa ca nu trebuie sa fii tu asa de "Documentat". Succes in cautarrea prin DEX a cuvintului presa. Good Luck!

Ai dreptate, totul este o 'conspiratie', sunt niste 'neadevaruri', si cei din Romania sunt implicati, SRI a incercat 'o marsevenie' la adresa lui Filat care este' curat' ca lacrima. SUA tot a 'uneltit' impotriva PD-ului. E o 'facatura' generalizata, mondiala impotriva PD-ului. Nu stiu cum de mai rezistati? La banii lui Filat, in locul vostru, as fi platit presa sa scrie 'dezmintiri'.
Decat ati umbla cu minciunelile - mai bine ati scapa de corupti si compromisi. Uite - il apreciez pe Oazu Nantoi, chiar ar fi un presedinte bun al PD-ului.
 
lucic;178028 said:
Ai dreptate, totul este o 'conspiratie', sunt niste 'neadevaruri', si cei din Romania sunt implicati, SRI a incercat 'o marsevenie' la adresa lui Filat care este' curat' ca lacrima. SUA tot a 'uneltit' impotriva PD-ului. E o 'facatura' generalizata, mondiala impotriva PD-ului. Nu stiu cum de mai rezistati? La banii lui Filat, in locul vostru, as fi platit presa sa scrie 'dezmintiri'.
Decat ati umbla cu minciunelile - mai bine ati scapa de corupti si compromisi. Uite - il apreciez pe Oazu Nantoi, chiar ar fi un presedinte bun al PD-ului.

Imi pare rau pentru Oazu Nantoi pentru ca a aderat la acest partid.
 
I am sorry dar tu nu ai dovezi clare. Mergi la arhiva si kauta. Pressa nu e nici pe departe o dovada. Asta cum ai spune ca Mass Media este libera si Independenta ca RM.
 
Democracy;178033 said:
I am sorry dar tu nu ai dovezi clare. Mergi la arhiva si kauta. Pressa nu e nici pe departe o dovada. Asta cum ai spune ca Mass Media este libera si Independenta ca RM.

I am sorry too, dar vad ca perseverezi cu minciunelile. Nu am suficenta putere sa -ti aduc comisia de ancheta parlamentara care a analizat cazul si nici reprezentantii SRI. Mai bine l-ai intreba pe Filat la o halba de bere, lasa ca face el cinste, va intelegeti voi, afaceristi social-democrati.
Dar cu presa din Romania cum ramane? Ti-am spus eu ca este o 'conspiratie'...
 
Democracy;178025 said:
Draga lucic. imi spui te rog frumos pentru ce e presa? Iti spun eu. Presa e pentru a ridica in slavi pe cineva si pentru a ponegri pe altul. Si inca ceva. Pressa scrie pentru cel ce plateste. Scrie cei dicteaza cel ce plateste. Asa ca nu trebuie sa fii tu asa de "Documentat". Succes in cautarrea prin DEX a cuvintului presa. Good Luck!

Si inca ceva, un om politic care se respecta nu plateste presa pentru a-si lustrui imaginea sau presa sa-i publice dezmintiri la comanda. Mass-media este a 4-a putere in stat. Logica functioneaza prin sala de judecata. Daca domnul Filat ar fi considerat aceste articole calomnii - ar fi actionat in judecata publicatiile si sursele respective. Daca castiga procesul - se publicau dezmintiri. In cazul de fata nu exista dezmintiri.
Adevarul nu poate fi cumparat, draga PD-ist!
 
Eu nu am negat afirmatiile tale. Sincer sa fiu nu sunt de acord ku tine in ceea ce priveshte mass-media. Da. Ar fi normal sa fie asa dar la noi , sorry , nu e! Ma faci sa rid cu "un om politic care se respecta nu plateste pentru a-si lustrui imaginea". Cine a spus asta? Tu, marele politician :D U r funny! Si eu perseverez ku minciunile? Uite hai spune ce minciuna am spus eu si sunt complet de akord ku tine? Don`t be shy, just give it tha best shot MR.BIG Politicyan!
 
Back
Top