Australian Grand Prix

Eu in general am inteles ca Montoya era primul, dar a avut probleme ceva masina, paremise cu franele si Schumik la intrecut.
Oricum ii bun, ii foarte bine chiar.
 
eu iaka am privit cursa si va recomand sa priviti makar reluarea :ciupel:

pentru mine a fost o cursa de poveste, grand prix de suflet nu alta. startul suberb, 11 masini din 22 au iesit pe loc insa cursa a continuat...

La un moment Montoya la intrecut pe Schumi dupa care din nou Schumi pe Montoya si de acum Montoya a ramas in urma sa se bata cu Raikonnen...

La sfirsitul cursei au ajus 8 masini, Webber din Australia pe locul 5 foarte fericit ca deamu si lacrimi ii curgeau (Minardi Asiatech) iar Salo de la Toyota pe locul 6, prima cursa si primul punct pentru Toyota.

Salo era sal intreaca pe Webber insa la o cotitura sa intros prea crincen si a fost foarte norocos sa se poata porni ca ii mai ramasese un lap doua.

Coulhard probabil ca a avut ceva probleme cu masina, de doua ori a trecut bine pe iarba dupa care sa retras, iar in rest a fost foarte si foarte frumos :smile:
 
mai in scurt sau pornit si baietii de la ferrari cum is inceti la start oleaca au avut dea face cu astia din urma...

ralf o accelerat incercind sa treaca de rubens insa rubens tot merge pe zig zag si la un moment ralf lo luat din spate pe rubens si o zburat practic in aer, astia ziceau ca so ridicat la vreo 3-4 metri da mie totusi mi so parut a fi maximum 2, oricum rubens so rotit si o ramas pe iarba iar ralf o aterizat si deamu so zamacit de cauciucuri insa tat so terminat cu bine :smile:
 
sunt nishte poze foarte cool pe formula1.com si pe gazeta.ru de la cursa. Merita vazute. Ca de exemplu masina lui ralf si a lui rubens paralele cu ralf in aer desupra lui rubens sau masina lui ralf facand 90 de grade cu solul... :grin: foarte foarte cool.

`Cheerz,

-Andrei.
 
mai pe scurt un start FOARTE FOARTE promitzator a sezonului, spre deosebire de anul trecut spre exemplu.

-Andrei
 
ce e foarte rau e ca sumi cel tanar a picat din prima. sa stiti ca baiatu asta promite multe si a inceput-o de anul trecut. iar barichelo marlanu a stricat toata afacerea, el e cel care a plecat si din cauza caruia s-au busit toate masinile.
 
ai vazut reluarea accidentului din masina lui ralf? nu cred ca a fost exclusiv vina lui rubens. el isi apara pozitia, cei drept prin manevre destul de riscante pentru un start de cursa dar si ralf putea fi mai atent, desi atunci nuti mai dai seama ce si cum.

mie tot mi so parut un start superb de sezon si parca is soferii erau bucurosi ca iaka mai incepe un sezon :smile:
 
Iata foto...
imralfstart3250.jpg
 
In privinta acestui incident, eu socot ca Barichello ii un byk! Ralf era avantajat prin viteza si pozitie, dar Rubens s-o bagat in fata, fara a avea o viteza mai buna.

Da si Montoya nu-i mai prejos, dupa cursa s-a aratat nemultumit de rezultat. El inca nu stie ca are de supt mult pina il va ajunge pe Schumacher si va putea concura de la egal la egal.

Bravo lui Webber p-u succesul sau la Minardi. Chiar daca cineva va spune ca 14 masini nu au ajuns la finis, in acest caza meritul lui Webber este ca a ajuns! la finis. FORZZE MINARDI :smile: :smile:
 
Monotoya a fost nemultumit deoarece el a avut probleme cu masina si a pierdut in fata lui Schumacher.
Corleone, deacord, Montoya mai are mult pana la Schumacher M., dar daca el simtea ca putea fi primu, de ce sa nu fie nemultumit?
 
...Montoya nu-i mai prejos, dupa cursa s-a aratat nemultumit de rezultat. El inca nu stie ca are de supt mult pina il va ajunge pe Schumacher si va putea concura de la egal la egal.
:grin: Ia mai lasatzi-o voi mai moale. Da, Schumacher e campionul, dar nu cred ca e superior lui JPM decyt la experientza shi la fiabilitatea bolidului. Shi asta s-a vazut de destule ori. Lui Ralf Montoya sigur i-a luat pozitia de lider yn ekipa. Era shi normal. Se vede de la o poshta cine e mai puternic :wink:
 
opppa, personal nu cred ca exista vreo echipa in F1 unde sa fi mai neclara relatzia 'lider-secund' decat in BMW. Atit RS cat si JCM sunt foarte buni si egali ca clasa, valoare iar ralph e si mai experimentat si cu rezultate mai mari. Asa ca...
 
Back
Top