Bancuri despre USERII de la www.moldova.net

luati un banc cu BoBo4ka sau cu Bula si schimbati numele lui cu numele
victimei. Numa luati masuri de precautie: prezervative, etc...
:P
 
daca se poate am sa cntinui eu un pic tema despre cebura$ca

da cebura$ka nu intelegea pentru ca era lol si nu avea ce-i face
profa dezbraca sutienii si incepe sa-i lamureasca altfel ca tipa sinii ei sunt ca 2 butoane si daca vrei sa obtii ceva trebuie sa pui miina pe ei ca pe butoane...
 
scrie tu unul mai bun!!!...daca te duce mintea?ori preferi sa ramai la nivelul de critic-comentator?
P.S-observ absenta umorului in mintea(daca o au inca!!) a unor utilizatori de forum.Exemplu viu:[K]......."Vorbe de C@cat,aud in fiecare zi"
 
[K]statea in baie shi se parfuma
Se da sub subtzioara shi zice,,Eto prosto tak'' se da pe gat shi burta shi spune,,Eto toje prosto tak'' se da pe pula ,,eto na vseakii slucii'' apoi sta shi se gandeshte shi se da la cur cu parfum shi spune ,,A slucii byvaiut raznyie''
 
blea, shtii, parazitzii au un canteshel: "ce glume de ca.cat ai yn tine!" asta tz-o spun shy eu! prikoale deshovyie! nish n-am shi comenta.

da eu shtiu alta.
s-o saberit userii sa faca offline. fotbal, fotbal! ca data trecuta n-am jiucat cumsecade! Lana, altzii au zis plius shashlyciok! Bun, hai shy cu shashlyciok. am gasit teren, tat normal, numa ca era pericol sa fie ocupat. yn ziua de pomina, dnd o stat acolo de la ora 10 yni pare sa pazeasca terenu... noi, restu ne-am yntalnit la 14... am ajiuns la teren, mai stam oleaca, mai bem bere(yn timpu ista dnd ynca o fujit pan la buiucani sa aduca minje, ca ne-am pornit la fotbal fara minge), caroce treshem drumu shy n-am mai facut nish un fotbal! ap pan amu tzyn minte face-u lu dnd cand o aflat ca nu mai jiucam nika, ca la tatz le era yn cot de fotbal. zato am mancat shashlyciok, shy ne-o udat ploaia. am mancat, ne-o plouat, iar am mancat, shi iar ne-o plouat, shy ne-o plouat pan am ajiuns acasa!
 
Saracul dnd
icon_cry.gif
trebuie sa-i dati portii duble de fiecare ce era..
 
Aha, dintre toate bancurile "lui deleanu" cel cu "Lia şi Melania" e cel mai reuşit, deşi e cam... vechişor.... Bine, luând în considerare capacităţile personajului virtual "deleanu".... :D
 
A nimerit un user de la moldova.net (numiti-l cum doriti, chiar si NEGRU :-)) in rai. Traia el bine acolo pana cand intr-o buna zi vine dracul si-i spune sa vina in iad, fiindca fac un fel de advertisment.
Userul sa gandeste ce sa faca si pleca la Dumnezeu sa ceara voie.
Dumnezeu ii zice, fa ceea ce iti doreste inima. Deci userul pleca in iad, acolo planetamoldova face o tusovka crancena, foarte super.
Dupa cateva zile userul se intoarce inapoi in rai si e incantat de tusovka din iad.
Dupa cateva saptamani iarasi vine dracul si-i spune ca este invitat din nou la tusovka, userul iarasi cera voia de la dumnezeu si pleaca, numai ca de data asta tusovka era si mai cool.
Se intoarce el inapoi si sa gandeshte:"Ce-mi trabuie sa traiesc in rai, daca in iad e asa de bine, tusovka peste tusovka?"
Pleaca el la Dumnezeu si-i spune ca vrea sa plece pe totdeauna in iad, Dumnezeu ii zice sa faca ceea ce-i doreste inima.

Userul isi strange bagajele si pleaca in iad. Cum numai vrea sa intre in iad, dracul il apuca si-l arunca in ceaunul cu smoala.
Userul il intreaba:"cum asa, inainte era o tusovka tare mare da acuma ma arunci in smoala?"

La care dracul ii raspune:"Una e turismul, da alta e imigrarea" :lol:
 
Sede Gigolo (SkyW) seara si se gandeste:
- Sa caut ceva porn prin internet... sau sa postez niste mesaje pe forum?
 
Am sters toate mesajele scrise azi de voi, pentru ca eu nu tolerez cand cineva este insultat public de niste derbedei. Va rog sa vad o relatie inteligenta unul fata de altul, scrieti bancuri fara a va face in toate felurile, nu aici. Orice mesaj necurespunzator il sterg rapid
 
revenim la bancui despre forumisti...

... bucuresti,
se plimba lia pe o strada plina de boschetari si o anina un araboi burduhos si urit
arabul: esti frumoasa ca camila de pustiu a familiei mele de beduini
lia: imi cumperi un vibrator sau ce ?
 
Revenim, dacă zici tu...

Bancul nr1. Radu are o prietena.

Bancul nr2. Prietena lui Radu are un vibrator. (Normal, că altfel de unde ar şti Radu de existenţa vibratoarelor şi care e menirea lor (în dicţionarul lui stati nu există acest termen... )?)...
 
ciofu said:
Am sters toate mesajele scrise azi de voi, pentru ca eu nu tolerez cand cineva este insultat public de niste derbedei. Va rog sa vad o relatie inteligenta unul fata de altul, scrieti bancuri fara a va face in toate felurile, nu aici. Orice mesaj necurespunzator il sterg rapid

Ar trebui atunci sa stergi tot ce scrie SkyW.
 
Back
Top