de la moderator

adrenalina;175860 said:
ultimele teme nu isi au rostul pentru ca sunt antisemite in viziunea mea si sunt rasiste, asa cum si mesajele voastre sunt pline de ura, nervi si agresivitate. asa ca daca nu va clamati sterg temele in totalitate si banez toti membrii care au sustinut Noua Dreapta. chiar daca o sa vi se para incorect... dar am dreptul sa apar acest forum de oameni ca voi.

Adrenalina, in primul rand nu intzeleg de ce esti asa mare aparatoare a evreilor... parca n-am auzit sa faca mult bine poporului roman...

In continuare, as dori cate ceva sa adaug:

* nu vad cum poate fi considerata o persoana antisemita daca este impotriva evreilor... in grupul de popoare semite nu intra doar evreii... (ca sa fii antisemit, trebuie sa fii impotriva tuturor din acel grup)

* nu intzeleg unde ai vazut elemente de rasism...

* nu-mi e clar de ce trebuie sa cenzurezi temele care tzie personal (si poate altor cateva persoane) nu le sint placute sau nu le convin. orice tema are dreptul sa existe; nu e corect sa le cenzurezi asa pur si simplu. daca nu esti de acord cu ceva, argumenteaza ca nu este corect.
 
Nu stiu ce ai auzit tu despre faptele antiromanesti ale tuturor evreilor, groparu, dar poate ca ar fi cazul sa dai o raita pe aici. Or fi mai multi semiti, dar antisemitismul se refera strict la evrei.
 
in primul rand, groparu nu te priveste pe tine aceasta discutie. nu esti o persoana atat de importanta incat sa iti dau tie dare de seama asupra felului in care eu moderez acest forum... si nici macar nu ai fost vizat. asa ca nu vad ce te strofoci aici. sau te-au angajat cumva avocatul oor? cred ca se pot apara si singuri fara interventiile tale neinspirate.

in al doliea rand, daca doresc ca nimeni cand intra pe acest forum sa se simta jignit de mesaje de genul celor scrise in acele teme, nu ma face apartoarea nimanui... eu respect regulamentul, drga domnule, daca nu ti-ai dat seama. asa cum ti-a semnalat si lelaina.

in al treilea rand nu inchid temele care ma deranjeaza pe mine personal. exista diferite tematici si diferite subiecte si diferite mesaje care pe mine ma deranjeaza, dar traiesc bine mersi. eu am spus ca nu mai tolerez alte teme de genul asta.

daca vrei sa faci cumva revolutie si sa umpli forumul cu frustrarile tale, tin sa iti spun ca nu o sa iti reusesca. si daca nu vrei sa intri in ignore list, atunci fa bine si termina cu fazele astea.
 
Andolino, Husky este moderator la Integrare Europeana si Religie si ma ajuta cateodata sa moderez acest forum, mai ales cand nu sunt online.

as aprecia ca astfel de discutiii sa se poarte pe tema asta.
 
am o rugaminte pentru userii de la Politica... nu transformati toate temele in discutii despre legionari, pentru ca voi sterge toate mesajele. cred ca am avut destula rabdare, dar propaganda nu o sa mai faceti pe acest forum...

sper ca am fost destul de clara.
 
Re: Rusia NazistĂ

Adrenalina, discuţiile deobicei deviază de la subiectul principal, pentru că de cele mai multe ori argumentele la subiectul principal se epuizează şi apar dezbateri pe marginea altor subiecte oarecum apropiate de subiectul principal. E oarecum normal şi nu e nevoie să ştergi mesajele ... cred eu ... altfel o să ai puţină activitate pe forum. Aici nu e talk-show la care se uită milioane de oameni. După părerea mea oamenii aici vin să-şi expună punctulele de vedere pe care-i doare şi e cam incomod când ţi se impune anumite restricţii în exprimare!
 
Re: Rusia NazistĂ

exprima-te unde trebuie sa te exprimi, ca doar nu o sa discutam pe toate temele de legionari. acest subiect va doare doar pe voi si pe nimeni altul...
in rest, nu ai tu nici o restrictie de exprimare... nu te mai victimiza atata. esxista niste reguli si trebuie sa le respecati. asa cum si voi cu ideologia voastra aveti regulile voastre care ni le bagati pe gat in fiecare mesaj.....
asa ca repet, urmatoarele mesaje legate de legionari vor fi sterse.
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

Aaa ? Adrenalina ... îţi place că pe acest forum se scriu mesaje odată la două zile? E mai bine să ştergi mesajele ... aşa-i?

Succes în activitatea ta de cenzurare!!!
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

Andolino, tehnica e simpla. Daca tema e deranjanta, apare "Deus ex machina" care balacareste(vezi textul cu - tradator, vandut, otravitor, oligarhi, etc.) cum ii vine la gura(sau la mana) cu infocare. Daca te pune necuratul sa il pui la punct pe .....(completeaza cu multa fantezie aici) urmeaza penalizarea si stergerea mesajelor. Motivul? Atac la persoana(Eu l-am atacat, el a fost doar infocat). Rezultat? Tema a fost omorata si nu mai intereseaza pe nimeni. Simplu, nu?
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

Mie mi-ar place daca s-ar aplica anumite avertismente, iar la un anumit număr de avertismente userul să fie banat etc etc. Alfel administratorii ar trebui să posteze direct pe site o listă cu subiectele şi userii agreaţi de ei. În orice caz politica aceasta nu stimulează deloc dezbaterile ... mai degrabă provoacă enervare şi în final nici nu mai vrei să intri aici.

PS: parcă văd că şi acest mesaj o să dispară foarte repede :D
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

si cat o sa mai aveti sa discutati ce face moderul pe acest site?
poate aveti glouri de memorie, dar nici macar nu se discuta la tema cand lumea se injura. despre Basescu si oligarhi avem o alta tema... sau cand nu mai aveti ce sa spuneti la tema, incepeti sa va injurati, dupa care sa faceti pe victimele si sa mai umpleti inca cetva pagini, asa aiurea? pe cine credeti ca intereseaza lamentarile voastre cand intra pe acesta tema si vrea sa citeasca ceva?
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

Adrenalina, vrei să ne laşi în pace? sau tu încă nu înţelegi noţiunea de libertatea opiniilor ... pe care văd că o confunzi cu relevanţa subiectului!!!
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

Nu intelegi tu notiunea de libertatea opiniilor...pe care, se pare, o confunzi cu anarhie si desfrau. Libertatea opiniilor in contextul forumului dat e descrisa in regulament, pe care te invit sa-l citesti.
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

nu Andolino, nu o sa te las in pace, ca nu ii treaba mea sa te las in pace.
nu inteleg ce nemultumire ai si nici nu o sama repet...

rapax, amandoi ati fost penalizati la fel. nu esi cu nimic mai breaz decat el.
 
Re: De ce n-a fost invitat Ilaşcu la ceremonia de decorare a "Grupului Ilaşcu"?

adrenalina;191614 said:
nu Andolino, nu o sa te las in pace, ca nu ii treaba mea sa te las in pace.
nu inteleg ce nemultumire ai si nici nu o sama repet...

rapax, amandoi ati fost penalizati la fel. nu esi cu nimic mai breaz decat el.

Te inseli. Eu nu am injurat pe nimeni, chiar daca ironia ustura tare. Iar baiatul am vazut ca are si tendinte spre violenta si o tine tot asa. Asa ca nu treceti prin Suceava pentru ca riscati sa luati bataie.
 
mai ce prosperi ati fost. nu am fost trei zile pe forum si deja ati umplut pagini la tema asta cu Romania.

nu am idee ce sa fac cu tema asta, sincer :D s-a scris cam mult ca sa o sterg pur si simplu. in-afara de aberatiile lui militant, s-au scris lucruri interesante.
o sa o inchid pentru o perioada, pana ma gandesc cum sa o curat. si o voi ascunde. dar sa stiti ca nu este stearsa. ca sa nu va stresati ca va cenzurez. poate voi face o tema aparte despre Ro, in care voi scoate injuriile nejustificate ale lui militant, care poate intre timp va cere ajutorul unui medic, pentru a nu mai confunda realitatea cu cosmarele lui.
 
Moderatorul isi strica vederea citind aberatiile voastre lungi...ar trebui sa va impuna sa scrieti mai laconic...limitindu-va raspunsurile pina la 100 de semne...
 
Hary12;206539 said:
Hai ca ai zaso! In primul rand eu nu vorbesc ci scriu...nu sunt la orele de romana ca sa respect intocmai gramatica si stilistica...este un mod liber de a te exprima. Eu, nu imi bat joc de limba romana...mai degraba mi/as bate joic de mataluta..ca esti tare bosumflat(a) si cu egoul hiperumfat. Am tot dreptul sa spun ce vreu cum vreu si unde vreu si sigiur fara sa ma apostrodfezi. Vad ca ai ticuri de tiran si totalitare..ori ai parinti forte rigizi ori esti vrio creatura securista care ataca lumea buna pe net. Daca vrei sa faci obiectii atunci ataca ideile expuse si nu persoana, in caz ca ai putintica cultura. Iar dovezile privitor la masoneria recent personificata in SRL-ul PLDM a lui Filat, o sa ti le spun doar tie la ureche ...
P.S. Ciu asa indivizi nici unirea cu UE nu se face cu ei poti construi doar comunismul....

nu ai nici o dovada... discutiile se poarta prin argumente. pana cum nu am vazut numai aberatii scrise din auzite.
si nu vorbesc de stilistica aici. vorbesc de pocirea cuvintelor si frazelor din limba romana. a vorbi o limba inseamna sa o vorbesti corect in orice circumstanta, nu numai la orele de limba romana...
 
Back
Top