Fragrances sau parfumuri

Asa ca Eli, referitor la parfumul lui Kedd, parerile de tip Made in Turkey si Poland sa le tii pentru tine.

Eu as vrea sa zic ca parfumerii ca in Franta nu sunt nicaieri...
 
sunt de acord,parfumeri ca in Franta nu gasesti nicaieri.Dar asta nu inseamna ca italienii si americanii nu sunt si ei de laudat.Si despre Corania nu am auzit si asta e fapt adevarat,vrei tu,kedd,sau nu vrei sa ma crezi.
<font color="red">atacurile personale - te rog vezi: Mesaje Private.
judecata, comentariile shi sugestiile referitor la mesajele publicate de membrii forumului - sunt rezervate moderatorilor.
cu stima,
kedd.
</font>

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: kedd pe 30-01-2002 00:55 ]</font>
 
Eli, esti bravo ca stii ce stii despre Franta si tot ce tine de Franta, dar nu inainta la tanarul meu prieten Kedd... :grin:
 
Intradevar sa continuam la subiect - shi rog membrii forumului sa se concentreze asupra temei discutate, shi nu asupra atacurilor personale.
Eli - mie nu-mi pasa daka tu ai auzit sau nu despre ceea ce se vorbeshte pe forum, ce te face in general sa crezi ca faptul ne-cunoashterei tale ma deranjeaza in general ? eu am demonstrat ceea ce ai pus tu sub semnul intrebarii (defapt in mod sarcastic), iar comentariile tale lipsite de sens nu au nici o valoare in acest caz. Sa shtii insa pentru viitor ca exista o mica diferentsa intre nu am auzit sau nu shtiu - shi nu exista, sunt sigur ca exista multe lucruri despre care noi totsi nu am auzit - insa acest fapt nu este un argument forte pentru a demonstra inexistentsa acestor lucruri...
 
ok,kedd ca sa nu pui tu la dubii prea mult vorbele mele,iti spun ca am lucrat ca stagiara intr-un magazin de parfumuri,seria de magazine de acest fel este specializata in ditribuirea parfumurilor si acele 4 luni pe care le-am petrecut eu in acest mediu,mi-au lasat cunostinte solide in acest sens,de aia si spun eu ca aceasta marca NU E FRANTUZEASCA,vrei tu sau nu vrei.Nu ma lansez eu in judecati,cum afirmi tu,fara vreo motivatie.Nu pretind ca stiu mai multe decit tine in acest domeniu,dar eu am o experineta totusi si asta ma face sa argumentez din perspectiva cunostintelor acumulate la "Sephora" !
Ok,sa revenim la subiect.Ce spuneti de "body lotion" (adica lapte de corp),preferati totusi un parfum sau aroma subtila a unei lotiuni corporale ??!
 
Eli - nimeni n-a pus la indoiala calificarea sau experientsa ta in domeniu parfumurilor - insa cum potsi fi atat de limitata shi incapatsinata ? ce chiar crezi ca datele pe care le-am scris despre Arno Sorel/Corania/whatever sunt socrnite de mine doar pentru a-mi suporta punctul de vedere ? la urma urmei daca tot eshti in Frantsa - suna HQ'ul de la Marselles pe nr de tel: 33 (0)4.91.24.34.64, shi convinge-te pe tine insutsi.
 
Eli, tu daca ai lucrat la Sephora, ii bun, ca e o retea de parfumerii in F foarte vestita. Dar asculta-l pe Kedd, ca el nu-i de asta care bate capul....
 
Deci, Eli intreba despre body lotion...ce preferam. Nu stiu, dar am impresia ca femeile mai mult se folosesc cu body lotion. Eu prefer parfumul....
 
sa revenim inapoi la parfumuri; ale mele preferate sunt in ordine:
1. Cool Water, Davidoff
2. Peasures, Estee Lauder
3. L'eau par Kenzo
4. Miracle, par Lancome

Pentru ciuvei cele mai ciupoase imi par GIO si for HIM de la Victoria secret
 
ok,sa fie atunci rindul meu,eu insa nu ma pot decide asupra unui anumit parfum asa ca o sa fac un clasament al firmelor producatoare de parfum :
1.Calvin Klein
2.Kenzo
3.Giorgio Armani
4.Estee Lauder
5.Guerlain
Asta a fost clasamentul meu pentru doamne,urmeaza cel for man :
1.Davidoff
2.Hugo Boss
3.Calvin Klein
4.T.Mugler
5.Clinique (Happy)
Voi ce spuneti ?
 
cele mai bune parfumuri nu sunt intotdeauna cele frantuzesti, sau cele scumpe... parfumurile trebuie sa fie fine, trainice (sa tina mult!) si sa-ti placa... mie imi place "Weekend" in privinta aceasta!
 
poate parfumurile frantuzesti nu sunt cele mai faine dupa cum afirmati voi,dar in schimb,sunt cele mai apreciate si aste denota totusi ceva.Eu tot prefer parfumurile de la Ck si de la Armani,deci nu neaparat made in France !
 
Da eu cred ca nu miroase nimic mai bine ca "Wish" de Chopard, apoi ar fi "5th Avenue" de Elizabeth Arden, si numaidecat Kenzo.
 
mie imi place sa miros doamnele, sa le degust. Nu sunt un cine jtie ce specialist in marci de parfumuri dar ma pricep sa aleg parfumuri de clasa si femeile cu clasa dupa miros. Sigur ca orice muritor am preferintele mele. Ce pot spune este ca, nu -mi plac parfumurile dulci.

Lozinca impartasita de mine este "esentele mari se regasesc in sticlute mici"
 
da eu iaka mi-am revizuit preferintsele si cred ca nimic nu miroase mai fain decat gazele de esapament. Si vorbesc serios. Si de ce nu fac asa o aroma de parfum?
 
cunosc shi eu pe cineva care admira "aroma" gazelor de esapament mai mult ca orice alt parfum :smile:
 
Back
Top