Ancuta;219432 said:Mai "evreulei" si ceilalti al de tine, acest forum isi pierde stima si respectul prin prezenta voastra aici, vezi poate gasesti pe net un forum la nivelul intelegentei voastre, ca de mai stati pe aici, cei mai slabi de fire se imbolnavesc de boala voastra stramoseasca, pacat de ei. Prefer sa ma abtin de la comentarii, de altfel nu vreau sa cobor la nivelul tau de "evreu", "sionist" sau "mason"...cum iti place mai tare? stiu una, toate sunt antipace.
PiggyEFromHell;219447 said:Ancuta de cand esti tu forumul? Si tu nu critici pe cei in "haina lu' Adam"? Daca vor sa stea asa de cei nu-i respecti da-i critici? Doar nimeni nu te impune sa faci cum vor ei.
Si nu cred ca un concept ca igiena ti-e atat de bine cunoscut precum sustii.
Ancuta;219669 said:Privind nicul tau, imi dau seama ca tocmai tie ti-i strain conceptul de igiena, priveste-te in oglinda daca nu ma crezi.
Fetelor musulmane li se spune adesea că „o fată cu himenul rupt este ca un obiect uzat”. Iar un obiect care a fost folosit o dată, îşi pierde valoarea pentru totdeauna.
.....
Potrivit naţiunilor Unite, 5000 de tinere sunt ucise anual din acest motiv în ţările islamice, inclusiv în Iordania, citată atât de des drept un regim ”liberal”.
De tot rasul.Superboy said:Parerea mea e ca in tarile musulmane nu prea exista gelozie masculina din simplu motiv ca 'femeile credincioase' nu practica sexul in afara casatoriei, adica femeile nu-si inseala barbatii, iar fetele se casatoresc virgine astfel incit barbatii nu vor avea motive sa-si urasca sotia din cauza ca aceasta ar fi avut relatii sexuale cu alti barbati inainte de a se casatori.