Cum captez atentia unui baiat

dixy, cred ca acum am de-afacere cu unul de-alde tine... sau chiar sunt super urata, proasta si toate celelalte.
 
Arina;206278 said:
dixy, cred ca acum am de-afacere cu unul de-alde tine... sau chiar sunt super urata, proasta si toate celelalte.

Arina, tu shi nu stii ca nu ai voie sa te indragostesti de vre'un baiat pina nu se indragosteste el de tine :) ?

Arina pe mine un barbat m-o invatat scheva , iti spun la ureche:D.. ca atunci cind iti place de vreun baiat ap sa nu vorbesti cu el, sa-l ignori :D, chiara daca is jiocuri de gradinita da ceva adevar este in asta :)
 
Arina;206281 said:
ni mogu! vreau sa-l violez!


ti intaleg eu, nustiu poate imi pare mie gresit, da cum vrei mai multe de la ei, si le arati ca esti gata sa le oferi, ap ei se sperie si le dispare interesul pentru tine... coroci, la nimeni neeka, las sa imbli din urma mai mult, ca daca imbla oleaka si dupa aia pleaca, insamnca oricum era sa plece, ori ca-i oferi mai multi ori ca nu-i oferi nika, oricum era sa plece...eu amu inshep sa cred ca el ii cel care tre sa faca ''primu pas''...
 
Wow, dictionar, oferi niste sfaturi interesante, dar bune oare? Cu o astfel de atitudine probabil ca nu vei prinde un peste mare, pentru ca omul care nu vede feedback - "baga kishiorul".

Atitudinea ta este atit de omgfuckthemallgivethemnothingwomendontneedmen incit incep sa ma intreb de ce ai ajuns sa fii asa.
 
gr8dude, mersi de articol...

dictionar... eu nu cred asa. eu, daca vreau, am placerea, sa-mi arat simpatia fata de cineva, o fac... nu suport sa-mi inhib sentimentele. daca celalalt nu le doresti... ei, ce sa-i faci, se mai intampla.
dar vezi ca pot fi cazuri ca ale lui dixy... mai ales ca eu-s un om care, in mod natural, nu stiu de ce etc., intimideaza celalalt om.

gr8dude, iata eu, de doar 2 luni si juma, invat mai intens matematici si chestii si tot am inceput sa gandesc un pic in grafice, ecuatii... oare ce va fi dupa 2 ani :D
 
dixy , you rock! tare mi-au placut povestioarele tale :) eu cred ca's adevarate.. si chiar daca ar fi inventate.. asta nu schimba cu nik placerea pe care am avut-o citindu-le :)

shame shame shame celor care incearca sa inhibe tendinta oamenilor de a povesti asemenea intamplari personale :p

arina.. fii sincera cu el.. cu oricine de fapt. daca toti am fi sinceri lucrurile ar fi mult mai simple si mai frumoase. ce atatea trucuri.. incercari de a parea mai interesanti si mai inteligenti decat suntem?.. pff.. waste of time! aa.. si daca el nu te place.. iti reprofilezi interesul spre alt tip si gata. oricum ai mai mult de castigat decat daca astepti sa se miste el ( asta in cazul in care el nici nu-si da seama ca tu il placi.. sau nu i-a trecut prin cap ca esti draguta ).
 
gr8dude;206304 said:
Wow, dictionar, oferi niste sfaturi interesante, dar bune oare? Cu o astfel de atitudine probabil ca nu vei prinde un peste mare, pentru ca omul care nu vede feedback - "baga kishiorul".

Atitudinea ta este atit de omgfuckthemallgivethemnothingwomendontneedmen incit incep sa ma intreb de ce ai ajuns sa fii asa.

daca baga chishioru insamna'ca ca lui i-o fost in cryla de mine... initial, baietii vad o fata ca pe o potentiala ''victima'' pentru un fu*ai... Daca s-o culcat cu ea dupa 2 zile dupa ce a cunoscut-o si mai vede ca ea are si alte interese pentru el, el fuge, el a obtinut ce a dorit, nu-i mai este interesant sa cunoasca si altceva la fata aia...Baietii sint cei care tre sa actioneze, ei cauta fata, si daca-i place tare va astepat feedbacku de la fata... eu pi multi pe care-i ignor nu mai pot scapa de ei, , am avut si eu unul caruia prea mult feedback i-am oferit... eu nu vorbesc din numele nis a unei fete, nu spun decit ce cred eu acum, poate mai tirziu imi voi schimba parerea... pe la 17 ani gindeam asa cum gindesti tu acum :D
 
Dystopia;206332 said:
.... aa.. si daca el nu te place.. iti reprofilezi interesul spre alt tip si gata. oricum ai mai mult de castigat decat daca astepti sa se miste el ( asta in cazul in care el nici nu-si da seama ca tu il placi.. sau nu i-a trecut prin cap ca esti draguta ).

de fapt si asta ar fi o solutie, cind te indragostesti ii greu sa rezisti :)
 
dictionar, oamenii sunt diferiti. Nu stiu care e virsta ta, dar cred ca e stupid sa afirmi ca toti sunt absolut identici (mai ales daca tin cont de faptul ca acum nu mai esti atit de anti-avansata ca mine, pentru ca deam' nu mai ai 17 ani; "our little girl is growing up")

Nu zice nimeni ca trebuie sa dai 100% feedback in ziua#1 (asta se pare ca ai inteles). Iti propun sa citesti ce scrie pe acea pagina, sa te uiti pe grafice, si sa intelegi ca la diferiti oameni rabdarea e dezvoltata diferit, precum e dezvoltat diferit si mecanismul de generare a feedbackului.

Prin feedback nu se are in vedere sa "fsck at first sight", ci orice altceva care deosebeste statutul tau de statutul altor fete. Daca orice fata este tot atit de prietenoasa/deschisa/interesanta/omfgimcool ca tine, atunci de ce pe tine sa te aleaga? Sau altfel: de ce tie sa-ti acorde cea mai mare atentie, daca te comporti exact asa ca oricare alta fata aleasa la intimplare? (Nota: se presupune ca e zi insorita si steaua din fruntea ta nu se observa)

si daca-i place tare va astepat feedbacku de la fata
Cit sa astepte? O saptamina? O luna? Un an? Pina cind tu te casatoresti cu altul? (-: Incearca sa vezi lucrurile din celalalt punct de vedere.

Inteleg ca daca ti s-a intimplat de citeva ori "vede ca ea are si alte interese pentru el, el fuge, el a obtinut ce a dorit, nu-i mai este interesant", atunci te simti frustrata. Da-i un IQ test inainte de a apasa pe "Next", si asigura-te ca nu-i un prost. Daca apesi pe "Next" fara ca sa faci double-check, you get what you pay for. Sheesh...

In final, cred ca trebuie sa cauti in barbati calitatea "rabdarea", pentru ca foarte multi se vor zimbi sa se uite la progress-bar pina cind vei decide tu sa spui "hey! I'm here!!".
 
gr8dude;206361 said:
...
Prin feedback nu se are in vedere sa "fsck at first sight", ci orice altceva care deosebeste statutul tau de statutul altor fete. Daca orice fata este tot atit de prietenoasa/deschisa/interesanta/omfgimcool ca tine, atunci de ce pe tine sa te aleaga? Sau altfel: de ce tie sa-ti acorde cea mai mare atentie, daca te comporti exact asa ca oricare alta fata aleasa la intimplare? (Nota: se presupune ca e zi insorita si steaua din fruntea ta nu se observa)....


gr8dude, daca iti place cineva de numai poti (hai sa-i zicem dragoste :) ) sa vezi ce rabdare ai... tu matinca inca nu ai trait asa emotii :)

si daca sincer nu pot sa-mi dau seama din prima daca el imi acorda atentie numai mie, sau daca eu sunt unica la el, de asta tre sa treaca timp, sa-i punem rabdarea la incercare, si daca rabdarea ii crapa si se plictiseste , atunci inseamna ca el nu-i bun pentru mine :) eu precis as avea nevoie de un barbat rabdator :D
 
da rabdarile si cantitatile de timp/energie care sint disponibile pentru investit intro potentiala relatie difera drastic de la persoana la persoana, am aflato din propria experienta, poate e mai mult la tema "cum captez atentia unei fete":

Era o data ca niciodata o domnishoara faina si promitsatoare la prima vedere.. care imi raspundea pozitiv la atentia mea initiala... ei, si eu fiind in o perioada de cautare, mi-am zis sa vad de ce sint capabil. Zis si facut, mam ashezat intro zi la masa cu creionu si foaia si am proiectat blitz krieg'ul, care trebuia sa declansheze avalansha unei relatii turbate... proiectul includea tot ce stiam eu atunci ca trebuie sa includa ca sa aiba rezultatul scontat: Multa incredere in sine, creativitate si surprindere din partea mea:

1.Cumpararea unei flori in ghiveci - jucarie de vreo 40 cm, parea o floarea soarelui redusa in marimi cu un smile mare si doi ochi si cu doua frunzi maricele care pareau niste brate, facuta din ceva elastic si acoperita cu catifea multicolora, si care dansa rotinduse valuros si cinta ceva tare funny, o data pornita :)

2.Aflarea orarului orelor "mult stimatei cu pricina" si a numelui profesorului cit si ceva background info despre prof ca sa iteleg de ce ar putea fi capabil in situatii extreme.. :)

3.Asteptarea unei ocazii care sa faca sens.

Totul a mers bine din start, profa era una calma si nu se prevedau reactii spontane, iar ocazia venise in citeva zile.. cind in timpul unui chat domnisoara mi se plinsese ca are o tona de stres de infruntat in ultimul timp.

Asteptasem sa inceapa orele si cind teoria curgea riu in miezul lectiei, tuk tuk, toti 30 din auditoriu se opresc din scris si se intorc spre usa, profa se opreste de explicat, liniste: intra un tip respirind intens evident era imediat dupa scarile de alaturi, nitsel ne ras, cu un ruksac in spate si cu o floare in ghiveci:
" - Buna seara Doamna Ionash, permitetimi sa va intrerup pe scurt lectsia caci am de indeplinit o cauza nobila in seara asta, si anume sa o salvez pe o dragutsa domnisoara din miinile lipicioase a stresului.. daruindui aceasta unealta minunata de lupta cu acest animal de padure.." si o pornesc.. florea: "laaaaaaaaaaaaa lalalala laaaaaaaaa" si se roteste ondulinduse... :) toti pufnesc in risete intense... si aplauze...privesc in clasa sa vad unde sta.. iar fata se facuse de culoare verzuie zmeurie pe fatsa.. :) era chiar linga mine in prima banca de linga usa.. :) i-am intinso indraznets.. iar ea rusinos a luato si peste vreo 3 secunde sub aplauzele intregii grupe chiar sa ridicat si mia dat cite un pupic pe fiecare obraz...

culmea e ca facea master la psihologie.. si faza cu stresul a fost probabil la tema...

din pacate tot blitz kriegul meu nu a declanshat avalansha emotiilor la care ma asteptam, am avut o intilnire destul de faina dar si aceia la initiativa mea din nou.. Scurt pe doi: fata sa dovedit sa fie altfel decit ma asteptam sa fie ea.. si problema era ca vroia mai multe (timp/atentie).....decit credeam eu ca e normal sa vrea. Tot trukul nu a fost destul ca sai trezesc un interes major fata de mine...iar mie mi se paruse asta unfair.. asa am incheiato, brusc si rece... dosar incheiat, si sigilat cu ciocolata, iar pe coperta scris: "Inchis din cauza rioasei celea proaste sau din incompatibilitate a asteptarilor de la partea opusa. :)"
 
celor care s-au referit la mine... da' transmit eu semnale :D doar ca nu stiu cum le percepe el... caci semnalele mele pot fi prea moldovenesti (cu multa ironie bagata etc.). uneori am impresia ca omul crede ca eu imi bat joc de el...
si apoi sinceritatea... mai am de invatat cu baietelul asta in aceeasi clasa... si sa-l vad zi de zi.
si eu am avut experienta de a fi sincera... si nu prea a iesit vesel. suka blea animala imputita (asta despre ala) :D
 
NaE si Arina: +1 funny
NaE: +1 bonus for artistic impression
NaE: +1 braveheart
Arina: +1 what lies beneath
NaE si Arina: +1 Night-owl bonus
NaE si Arina: +2 Combo-christmas-bonus
-----

Mda, se vede ca va fi o lupta crincena! Oare cine va cistiga premiul cel mare? (-;
 
nu putem vorbi de cineva fara sa luam in considerare varsta... la dferite varste barbatii reactioneaza diferit... de la 16-20 de ani barbatii pot sa se plimbe de manutsa, sau sa faca sex in draci. in functie de fata si de cat de tare le place de ea.

voi vorbiti inca la nivelul de adolescenti, cand exista niste reguli clare... baiatul trebuie sa faca primul pas, baiatu si fata se intrec care sa dea primul papucii, fetele asteata ca proastele telefonul lui, ca doar nu o sa sune ele primele... ce o sa zica, ca sunt disperate? :D, etc.

dupa 20 de ani, daca nu au nimerit intr-o relatie serioasa sau au suferit din cauza uneia, baietii nu prea au scop sa se linisteasca. ci sa experimenteze. ceea ce eu cred ca ii bine. mult mai bine decat sa il apuce experimentatul pe la 30 de ani.
dupa 26 -27 de ani deja barbatul nu fuge. barbatul cam stie ce vrea de la o femeie, nu are rabdare sa se plimbe de mana sau sa astepte ca fata sa faca pe inabordabila. pe langa faptul ca sexul este normal si nu se mai pune problema ca gata a obtinut ce a vrut, merge mai departe...

eu asa vad lucrurile. pe langa faptul ca nu am fost aia care sa stau si sa astept sau sa imi fac grafic cand sa reactioneaz, cand nu, dupa cate ore, dupa cate saruturi sau telefoane... faci cum simti. relatiile sunt o loterie, pot sa mearga sau sa nu mearga. si ne asumam tot timpul un risc. ca nici macar un certificat de casatorie nu iti da siguranta.
 
gr8dude;206304 said:
omgfuckthemallgivethemnothingwomendontneedmen incit incep sa ma intreb de ce ai ajuns sa fii asa.

Probabil sufera de prea multa atentie din partea sexului opus incat trebuie sa puna niste criterii de selectie foarte drastice :D

De fapt dictionar, nu inteleg de ce te-ar astepta cineva pana te hotarasti tu? Personal daca nu vad un raspuns pozitiv la un avans nu stau sa-mi pierd timpul... NEXT si mergi la standul urmator, sa vezi care-i oferta alternativa. Mai ales ca piata se face in fiecare zi...

gr8dude;206361 said:
(Nota: se presupune ca e zi insorita si steaua din fruntea ta nu se observa)
Cit sa astepte? O saptamina? O luna? Un an? Pina cind tu te casatoresti cu altul? (-: Incearca sa vezi lucrurile din celalalt punct de vedere.

nu mai fi rau dude :D

adrenalina;206373 said:
...barbatul cam stie ce vrea de la o femeie, nu are rabdare sa se plimbe de mana sau sa astepte ca fata sa faca pe inabordabila...

Cred ca asta e valabil chiar de la o varsta mai mica de 27 de ani... depinde de la persoana la persoana evident.
 
ceea ce a povestit dictionar nu este valabil ptr Moldova, dar teoria ca nu trebuie sa-mi arat sentimentele si ca tre sa am rabdare s-a adeverit, ea da roade... la inceput par ca-l ignorez si ca nu ma intereseaza si el tot revine dupa o saptamana,doua si chiar dupa o luna.. daca are interes rezista, oricit timp nu i-ai rsp.. chestia asta e valabila la tipii de la 25 de ani in sus.. cred ca la adolescenti nu prea ar prinde..
 
Back
Top