Masini

man, nu compara un mini cu un tucson. sunt din alta clasa. oricum mini-ul de 25000 de euro este cooper s, nu mini one de care vorbea erdu. daca o luam asa si clio rs este 20.000 eur, si e RENAULT.
 
LeX;215678 said:
man, nu compara un mini cu un tucson. sunt din alta clasa. oricum mini-ul de 25000 de euro este cooper s, nu mini one de care vorbea erdu. daca o luam asa si clio rs este 20.000 eur, si e RENAULT.


Un mini one tot bate intre 14k si 17k CIP, nu are nu stiu ce tehnologii OZN pe el, iar motorul e subdimensionat ( sunt tari ca Australia in care doar cooper se cere, mini one nu se vinde deloc, pentru ca motorizarea nu poate sa sustina decent si aerul conditionat)

Cu ce e mai bun decat un Corsa care incepe de la 7k si la 10k CIP deja iti iei variantele de top, alea Sport.

Singurul lucru care il are in plus mini one este faima creeata in jurul, iar propietarul da o gramada de bani in plus doar ca se simta mai deosebit. Ceea ce eu n-am nimic impotriva la asta, dar pe el il pune in categoria obiectelor pentru trendinezi. (de unde si a plecat discutia dealtfel)

Cat despre CLIO RS pe ala lasa-l in pace. E o mica bestie de 200 de cai putere , nu intra in categoriile noastre :)
 
daca clio rs e super-sport-ul clasei mici, mini e un fel de rolls royce. imaginea la mini o platesti de doua ori, prima data ca e mini, a doua oara pentru ca e bmw :) De fapt asta e si ideea cu mini, daca vrei sa-ti arati puterea financiara si bunastarea dar nu vrei sa te plimbi prin orasul supra-aglomerat cu "barca" de 5m, poti lua un mini. Care tocmai s-a lansat intr-o versiune care are tot 200 CP.
Imi vine greu sa cred ca cineva ar considera un motor de 95 CP (si pe deasupra BMW) ca fiind subdimensionat pentru o masina de clasa mica. Eu conduc in acest moment un Polo TDI de 80 CP si mi se pare ca isi face treaba excelent.
Totusi, ca o parere personala, intr-adevar, decat sa imi iau un Mini One SH mai bine iau altceva de clasa mica nou. Mai ales ca in perioada asta s-a schimbat sau se schimba modelul din aceasta clasa la o groaza de producatori auto (Seat Ibiza, Ford Fiesta, Skoda Fabia, VW Polo, Mazda 2, etc.)
 
LeX;215755 said:
daca clio rs e super-sport-ul clasei mici, mini e un fel de rolls royce. imaginea la mini o platesti de doua ori, prima data ca e mini, a doua oara pentru ca e bmw :) De fapt asta e si ideea cu mini, daca vrei sa-ti arati puterea financiara si bunastarea dar nu vrei sa te plimbi prin orasul supra-aglomerat cu "barca" de 5m, poti lua un mini.

Eu n-am zis niciodata ca e masina proasta. Discutia a pornit de la comparatia mea cu iPhone -u la inceput, marfa doar pentru trendinezi.

Imi vine greu sa cred ca cineva ar considera un motor de 95 CP (si pe deasupra BMW) ca fiind subdimensionat
-
In some markets, such as Australia and the US, only the Mini Cooper and Cooper S are sold because the Mini One's engine was considered to deliver insufficient power to run an air conditioner — a necessary feature in those markets.

pentru o masina de clasa mica.

"It's enormous - the original Mini was the best packaged car of all time - this is an example of how not to do it. It's huge on the outside and weighs the same as an Austin Maxi. The crash protection has been taken too far. I mean, what do you want, an armoured car? It is an irrelevance insofar as it has no part in the Mini story."
 
nici eu n-am zis ca tu ai zis ca e o masina proasta :)
iar citate ale unora extaziati de mini pot sa dau si eu cu toptanul.

oricum, ideea de baza e ca amandoi convergem spre aceeasi concluzie, mini este o masina de nisa, nu a maselor ;)
 
erdu;215945 said:
mi-am luat toyota yaris si sunt super incantat de ea asa ca nu va mai certati pe mini.

Felicitari, sa o stapanesti sanatos. E o masina buna pentru raportul pret calitate.
Am un coleg de servici care are una si e foarte multumit de ea

O mica critica totusi : bordul arata groaznic, si-au batut joc de el...
 
De fapt orice masina japoneza e apreciata, luand in consideratie obsesia lor pentru calitate. Toyota probabil a reusit sa-si creeze o imagine mai buna, tehnologic nu sunt prea diferite... se copiaza intre ei la nesfarsit.
 
Si eu sunt indragostita de Mini,mi se pare o masina feminina,cu multa personalitate,perfect urbana,puternica si mica in acelasi timp,ca o felina,deci parca facuta de femei pentru femei.
 
lvl100;216121 said:
Toyota parca stiam si eu ca e.

Sunt intradevar foarte aproape, dar stiu ca in America de Nord, Honda Civic si Accord depasesc Toyota Corolla si respectiv Camry.
Corolla are in schimb reputatia de a fi cea mai produsa masina japoneza(din anii 60).
 
Jurnalul
22/10/2008 11:35
Un şofer aflat în trafic pe DN 1 a fost surprins de aparatele radar cu nici mai mult, nici mai puţin de 500 de kilometri la oră.

Notabila performanţă a fost consemnată de aparatura de supraveghere a traficului şi a fost notificată posesorului maşinii în comunicarea venită din partea Serviciului Poliţiei Rutiere Ilfov.

Şoferul, posesor al unei maşini vechi de 15 ani, a rămas uluit la vederea documentului. Radarele poliţiei arată că maşina Renault K56 - un model la fel de utopic ca şi viteza a fost înregistrată cu care circula - se deplasa la ieşirea din Capitală, spre Baloteşti.

Şoferul, nu întelege cum maşina lui este în stare de asemenea performanţe, mai ales că pe DN 1 sunt porţiuni în care te deplasezi cu 5 km pe oră.

Masina e un Renault Laguna Break. Tare , nu-i asa?
 
Alisa;216197 said:
Si eu sunt indragostita de Mini,mi se pare o masina feminina,cu multa personalitate,perfect urbana,puternica si mica in acelasi timp,ca o felina,deci parca facuta de femei pentru femei.

Cele mai feminine masini, dupa parerea mea(unui barbat) ar fi Mazda Miata sau Peugeot 206. Sunt micute, sportive, frumusele dar cel mai important, sunt foarte rotunde.:)
 
Probabil politia mergea cu 250km/h in intampinarea soferului cu radarul, care si el mergea la randul lui cu 250km/h... :D

Cineva vrea sa scoata bani aiurea...
 
PiggyEFromHell;216223 said:
Probabil politia mergea cu 250km/h in intampinarea soferului cu radarul, care si el mergea la randul lui cu 250km/h... :D

Cineva vrea sa scoata bani aiurea...

O fi fost Garcea, cu un ARO, de la Politia Rurala.
 
Deja in Romania e grav. Daca te atingi de masina cuiva, e mai grav decat daca te culci cu nevasta-sa. Au ajuns oamenii chiar drogati si dependenti de masini. Acum 30 de minute i-am zis unui dobitoc ceva de crucea ma-sii cand era sa ma faca afis cu bmw-ul pe trecerea de pietoni. Oamenii fara creier si cu bani, ce sa faca si ei? Isi cumpara masini scumpe, trening de firma, ghiuluri, neoane pentru masini, ce dracu' sa faca si ei cu banii? Doar nu-s munciti de ei, sunt furati de taica-su.
 
Rapax;216221 said:
Jurnalul
22/10/2008 11:35
Un şofer aflat în trafic pe DN 1 a fost surprins de aparatele radar cu nici mai mult, nici mai puţin de 500 de kilometri la oră.

Asta e la fel de SF , ca si desteptii aia care se laudau ca mergeau cu Nova cu 250 km /h pe youtube.
Si toata lumea zicea , pai da normal, ca i-au pus motor de nu stiu ce.
Cand de fapt era prostie, ca fost conducator de Nova (si acum o mai am , valoare sentimentala ,am preferat sa o las sa rugineasca in garaj decat sa o vand) stiu sigur ca la 150-160 km/h mai avea putin si ii sarea motorul prin capota iar rotile si tablaria dadeau deja semne ca vor sa ma paraseasca si ele.
Pai daca masina in sine nu e proiectata pentru viteza, poti tu sa ii pui motor si de racheta.


Asa si cu ala cu 500 km/h. Nu avea cum sa atinga viteza aia. Sigur au fost niste cretini cu radarul.
 
Bineinteles ca Politia este de vina. Radarul lor probabil ca a fost verificat metrologic acum 50 de ani. Dar daca nu era asa gogonata credeti ca bietul om ar fi scapat?
 
Back
Top