sex cu verisoara mea de 17 ani

shi cei bun intrasta? radu deschide temele doar de dragul deschiderii temelor shi-i creshte self-esteemu urmarind cum altzii incep discutzii inflacarate asupra subiectelor care pe dinsu intradevar nu-l pre intereseaza...
 
il intereseaza, il intereseaza... iar Radu nu ii omul care vrea sa vada cat de deschisi la minte suntem... el are obsesiile lui pe care si le prezinta pe forum. credeam ca toata lumea a inteles lucrul asta :)

si faptul ca vorbeste despre a face sex cu verisoara la o inmormantare nu cred ca trebuie incurajat. eu nu vad nimic bun sau demn in chestia asta... poate doar pervers si cam umflat :D
 
Daca atit va fost de bine la ambii si vreti un viitor impreuna unicul lucru e sa va schimbati religia in Islam caci la ei casatoriile intre ver se accepta;)
 
nu vy dayote liudi..:)))))))))
blin eu m-am tavalit pi jios di ras citind tema asta di la insheput la sfarshat..:))))))))mai esti pi undeva vreo tema di aiasta s m mai rad?:)))))
da k s nu shiu offtopic hai sa-mi glasuiesc sh eu parerea: povestea asta ii un mari 'sains fikshan' (SF) omu ista prosta o vrut s vada shi minti ari lumea di pi forum..eu il sfatui s s apushi di skris scenarii porno-horror.. s spuna mai diparti k o vinit mortu,lo violat pi udar,el o zalitit,o nascut in asheeash dzi cu vara,pi urma copkiii lor so intalnit la o inmormantari pisti 17 ani sh nu so vadzut di mult sh di data asta surioara nu verishoara era sexy..samd..etc..bla..bla,,:)))))))))
 
am asa o impresie diavolica ca udar e Crazy4LifeTime :D

cam is tinerei "amindoi" .. "sexy" ... :)
 
da pi tini ti doari capu sau ai temperatura sau shi???????????????
makar dak spune di verishor..da asha..cu shi dracu s dezvirginez eu verishoara??cu dejitu??????da sani fak grij k o zalitit asta ar shi culmea..:)))))))

sau tu shuchei sh eu ma prind mai greu la oara iasta?? ;)
 
uuuuuuuuuuuuu, să vezi ce o să fie mai departe ;) te aşteaptă multe surprize dar amintirile cu timpul te vor durea... în mintea ta poate nu sunt remuşcări, la moment... oare ce e în mintea ei acuma, şi ce are de gînd să facă mai departe... ia seama... urmări neplăcute ori mai puţin plăcute la sigur vor fi... de ce? fiindcă îţi este verişoară şi vă veţi întîlni la sigur nu numai o dată...
Da poate totul va fi bine, vă veţi căsători şi gata :))
 
cred k gresheshti dragutza..n-am intzeles cu ce te-am deranjat..sh ce inseamna "cool" pt tine?sh ce te face sa crezi k m cred eu cool?sau mai deshteapta dekt nush cine..
 
ma, copii... chiar ca e perversiune ce ati facut. da-l incolo de treaba. n-aveti frica de dumnezeu din toate punctele de vedere.
 
usa, nu lua toata chestia asta-n serios... circula pe aici o versiune destul de populara cum ca toata povestea asta ar fi scrisa doar pentru a vedea reactia forumistilor....
So chill... :)
 
Ruxanda;192389 said:
usa, nu lua toata chestia asta-n serios... circula pe aici o versiune destul de populara cum ca toata povestea asta ar fi scrisa doar pentru a vedea reactia forumistilor....
So chill... :)
mda, buna "inventie". nu au ocupatie.
 
tema intradevar rupe. de cind sex = casatorie?, imi parea ca mentalitatea secolului 16 e depashita deja, drept ca mai exista si exceptsii. radu nu asculta pe nimeni, cei care se socot normali deseori fac cele mai nebune lucruri, dar tu ... tu vei avea ce sa le povesteshti nepotsilor :)
 
in genere viziunea creshtina asupra vietii a fost inventata pentru aceea ca asha oameni talentati ca radu sa nu poata sashi dezvaluie pe deplin personalitatea!
 
LightSense! Ai fAcut luminA yn acest discurs sh asha yntumecat. Dar totushi suntem o tsarA cu o culturA, care prin asha topicuri/afirmatsii se ciocneshte cu tendintsele societAtsii moderne: libertate totalA versus granitse morale, evoluate de-a lungul secolelor yn cultura romyneascA.
 
Back
Top