Liga campionilor

Status
Not open for further replies.
Leppard, da pe tine sa te impinga pacatu' sa spui ceva bun despre patzanii mei.... n-ai vazut ca Becks era cuminte ca un inger miercuri noapte? lui Real ii ajunge ... sincer, sper sa nu castige anu ista...
 
:cry: Papusha, nie sincer ni-i jele de Beckham! Eu cynd vad asha tragedii pe teren, eu ynshep sa plyng :oops: Fie ca-i vorba de Ronaldo, de Vieri, Maldini sau oricine altul... Eu na samom dele ys tare sentimental ;-) Ghine ca nu m-am uitat la meci alaltaieri.
Da eu poliubomu eu am sa tzin cu Argentina :)
 
multumesc, Leppard.. ai un pupik de la mine ...
Dusher este public enemy N1... toata lumea se roaga la Dumnezeu ca BEkcs sa fie gata pentru world Cup...
si-a rupt osul de la degetul al doilea de la picior.. in doua locuri..f otografii cu degetele lui becks int oata presa..
v-am pupat.
sanatate!
 
Giggs a avut o chestie similara doi ani in urma si si-a revenit in 5 saptamani...
Becks a promis lui Eriksson si c0 ca va fi gata pentru campionatul mondial..
sa speram ca va asha, de altfel sansele Angliei sunt compromise, nu atat tehnic, cat moral...
sa vedeti ce huiduieli vor fi la meciul cu Argentina.. al treilea razboi mondial...!
 
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Finala va fi la mini la Amsterdam ! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
8) 8) 8) 8) 8)
 
da tu de unde stii? lasa-l sa se bucure; noi nici atatea sanse nu avem de a merge ...
care finala apropo? am inteles ca finala Ligii va fi la Glasgow... :)
 
Neka , s-o spus la inceput ca va fi la Rotterdam , dar acolo stadionul este in stare proasta , shi s-a hotarat sa fie la Amsterdam !
:zzz:
 
sorry, Animal X, dumneata vb se pare despre finala cupei UEFA...
Feyneoord Rotterdam v Borussia Dortmund...
nu trebuie sa incurci competitiile inter-cluburi, caci sunt numai doua..
oricum, succes in atentatul de a ajunge in tribune!!!
 
Ducher ii argentinian, si asa cum zic multii, el o vrut sa ajute in acest fel Argentinei pentru meciul cu Anglia. Nu-i frumos din partea lui si nici partea lui Tristan(primul meci).

Sincer, sper ca Beckham va putea juca la KJ02 pentru si asa foarte multi jucatori si echipe puternice nu vor putea participa.

Cit de LC, privind meciul Bayer-Liverpool am asa de impresionat ca cred ca voi miza pentru Bayer pentru titlu.

FORZZE BAYER!
 
ei, asta ar fi prea mult.. prima data in istoria clubului in semifinale, si vrei si finala, si titlu? cam prea multe realizari pe capu' unei echipe dintr-o data.. nu crezi?
 
Corleone said:
Ducher ii argentinian, si asa cum zic multii, el o vrut sa ajute in acest fel Argentinei pentru meciul cu Anglia. Nu-i frumos din partea lui si nici partea lui Tristan(primul meci).
:wink: Tz-o spus el ca o vrut sa ajute yn acest fel Argentina, de eshti atyt de sigur, ca shi acei multi? Sau ai jucat fotbal shi shtii ce-nseamna presiunea unui meci decisiv? Care te face sa rupi intentzionat glezne, tibii, falange, gyndindu-te la cyt de ushor o sa-tzi fie peste 2 luni la meciul cu Anglia. :-?
 
cred si eu ca-s numai speculatzii...
s-au mai accidentat si altzii si nu s-a pornit razboi iner-natziuni din cauza asta.. totul va fi ok, zic eu.. nu-i asa? otherwise, ar fi cam harsh... :)
 
Am privit meciul de ieri. Ce sa spun? Fotbal de calitate. Suporteri la nivelul maxim, dar a deceptionat Baracelona in ce priveste realizarea monetelor de gol.

Real a invins mai mult intr-o maniera stranie decit intr-una obisnuita. Cum n-ar fi, scorul de 0-2 nu reflecta ceea ce a fost in teren.

Sa speram ca meciul din Madrid nu va fi unul de plimbare pentru catalani si cei din urma vor arata tot ceea ce nu au reusit sa arate timp de 90 de minute pe teren propriu. Sa speram ca va fi un meci fara compromisuri, ceva de genul Liverpool-Barcelona 0-3, sau Bayer-Liverpool, cind echipele ce jucau contra Liverpool au aratat un fotbal de nota 10 si o dorintsa nebuna de victorie.

Nu tin cu cineva anume, dar doresc sa am parte de un meci interesant.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top