kat de important secsul in viatza noastra ?

relatii intre sexe, ...iata o tema de diskutat... oare kiar suntem la fel barbatii si femeile. unii spun ka nu suntem de lok la fel, nici la nivel de glande...
 
habar n-am pentru katzi konteza, sincer,.. nici nu ma intereseaza. de sigur, ka orice muritor de rand, ciulesk urekile kand e vorba de sex. indiferent despre kate diferentze ar fi vorba intre sexe, se pare ka ele konstituie sarea si piperul sexualitatii umane. altfel, barbatzii s-ar limita la o gaura din perete, iar femeile la un shtiulete.
 
spre deosebire de legea atractiei universale, orice doi indivizi nu neaparat sunt atrashi sexual unul de altul :grin:
 
Pe 2002-03-27 10:50, Doomie a scris:
spre deosebire de legea atractiei universale, orice doi indivizi nu neaparat sunt atrashi sexual unul de altul :grin:
iaka totul este relativ, nu? Apoi dar la un oarecare nivel asta ce zici tu nu e drept.
 
yo dau dreptate lui andriel. si eu kred ka un soi de atraktzie persista intre orice fapturi de sex opus. orikum, se manifasta un soi de sentimente pe kare nu le vom sesiza in relatziile persoanelor de acelasi sex (exceptie homosexualii).

DoCo, sunt de akord ku similitudinea intre atractia sexuala si legea atractiei universale, dar totusi in materie de sentimente sunt kam multe exceptiii inkat sa aplikam regula exceptiilor
 
...
DoCo, sunt de akord ku similitudinea intre atractia sexuala si legea atractiei universale, dar totusi in materie de sentimente sunt kam multe exceptiii inkat sa aplikam regula exceptiilor
De acord, de acord cu toti de acord.
Putem apli(e)ca si regula excepti(onal)ei
 
andriel - iaka de exemplu pe mine absolut nica nu ma atraji la d-na miron. cit de relativa nu ii lumea asta :demon:

PS; presupun ca shi pe tine tot
 
Pe 2002-03-28 22:29, Mirabela Iucu a scris:
Chiar priviti totul din punct de vedere sexual ?
Chiar conteaza sexul atat de mult pentru voi ?
dupa cum pui aceste intrebari sa intzeleg ka tu nu priveshti totul dpdv sexual, si nici nu konteaza atata subiektul?
nu stiu de ce nu te kred?
esti femeie/barbat?
daka eshti femeie mai porti si fusta, cercei eventual, te machezi presupun? si daka e asha nu realizezi ka deja te kontrazici in afirmatzii?
 
nu mi-am putut permite sa trec pe linga asa un $subj. :demon:

parerea mea ca problema nu e in esentza seksualitatzii si a atractziei seksuale ci in forma in care oamenii adapteaza conceptul dat pentru fiecare dintre ei. Ori cred ca suntetzi de acord ca atractia seksuala e un simplu fenomen asa cum ar fi de exemplu... apusul soarelui sa spunem. De aici pornesc insa minunile. :grin: unii vad intr-un apus de soare sfirsitul unei zile cu arshita, altii vad acelasi fenomen ca inceputul perioade nocturne, a balului raului, a desfacerii iadului, etc.
Analogic se poate trata si atractia seksuala ca ceva bun, frumos, placut, natural, uman, util chiar sau murdar, lipsit de morala, urit, interzis, etc.

voi ce ziceti?

da sunt de acord - TOTUL e relativ. Chiar si viziunea noastra asupra anumitor lucruri se va schimba odata cu trecerea anilor. atit. in rest tot ce va doresc e sa aveti parte de o clarviziune in tratarea subiectului si mai ales sa va gasiti cite o persoana(de sex opus) care vede problema din acelasi unghi. Si iaka am definit eu dragostea. :smile:

UNGHIUL MEU DE VEDERE - seksualitatea si atractia seksuala implicit sunt forte motrice ale existentei umane. Cu alte cuvinte daca nu ar fi atras masculul de cimpanzeu de femela si nu ar fi petrecut ceva timp impreuna nu cred ca mai stiam acu de poezii de Eminescu, de Teoria Relativitatii si nici de Picasso. :grin:

Cu alte cuvinte ajutati la dezvoltarea lumii in general si in cazuri particulare. :smile:))
muhahahah... sunt rau, nu?

:demon:
 
Back
Top